Vesna Radusinovic je u knjizi pod ovim naslovom opisala neke za mene jako zgodne situacije u kojima se nasla sa nekim muskarcima...ne bi sada da reklamiram knjigu vec da kazem da mi se tu nesto posebno ucinilo uzbudljivim...Naime oni koji su citali setice se scene gde ona zeli da bude sa nekim ko to isto hoce ali zaboga ne sme ne usudjuje se jer je eto kao ozenjen sta li a ona ga pritisla gotovo uz zid...Ona pribegava jednoj taktici koja ne da je upalila nego je cudo...Jednostavno mu govori kako ga razume shvata da je u neprilici da se kao izvinjava sto ga je spopala i tako on ko popis odlazi kuci...Ali ne prodje ni 5 min on zove i pita jel sama...o kad ona potvrdi on se vraca i jos sa vrata baca na nju...Pa recite vi meni sad savremeni moji muskarci sta ga je to nateralo da se vrati? da li mislite da je jednostavno morao da dokaze svoju muskost ili sta bi to moglo biti...svejedno meni je delovalo jako kazem interesantno kako se ta scena zavrsila iona je opet bila i ostala "carica" za mene