bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.180
Moras ti da platis.jAA para nemam.jedino ako ćeš ti da platiš kafu.
I onaj sendvič sa šunkom u celofanu ima mali i veliki,stalno ih zagledam. :/
Moras ti da platis.jAA para nemam.jedino ako ćeš ti da platiš kafu.
I onaj sendvič sa šunkom u celofanu ima mali i veliki,stalno ih zagledam. :/
trenutno raspolažem sa 40 dinara to neće biti dovoljno za dve kifle.Moras ti da platis.
Idi kockaj se pa zaradi za izlazak, tako sam ja 92'trenutno raspolažem sa 40 dinara to neće biti dovoljno za dve kifle.
Ja mislim da je dosta i cestitke. A ona tebi hepi meridz. 🙂🍻Sa obzirom da sam ozenjen i nemam nameru da se razvodim, evo sta sam ponudio zeni:
ljubav, stan, kola, dobru platu i dete![]()
Gde si ti cuo da postoji hepi meridz, its all about actingJa mislim da je dosta i cestitke. A ona tebi hepi meridz. 🙂🍻
Znas kako, 90ih sam nudio samo ljubav, al se nisam ozenioJa mislim da je dosta i cestitke. A ona tebi hepi meridz. 🙂🍻
Vidi potpis...Gde si ti cuo da postoji hepi meridz, its all about acting![]()
😂 Nisam znao da se to u praksi samo tako kaze.Gde si ti cuo da postoji hepi meridz, its all about acting![]()
Znaci priča "Ti si mi sve" nije prosla? Kasnije si dodao , pa je uspelo.Znas kako, 90ih sam nudio samo ljubav, al se nisam ozenio![]()
Videla… i ne razumem 😆Vidi potpis...
Znas kako, ako ne mozes da obezbedis zivot, dzabaZnaci priča "Ti si mi sve" nije prosla? Kasnije si dodao , pa je uspelo.
To sam reko zeniVidela… i ne razumem 😆
kod mene je all inclusive, samo da napomenemNista onda..:/
Ja da sam ti zena i posle 10 godina braka pitala bih se sta ta poruka znaci 😄To sam reko zeni![]()
Dzentlmen… na traktoru nikad nisam hahahakod mene je all inclusive, samo da napomenem
znaš šta, traktor kad radi, on trese... zamisli se samoDzentlmen… na traktoru nikad nisam hahaha
Zamisljam kako se cepamo od smeha jer ti bezi meta, nikako da je pogodisznaš šta, traktor kad radi, on trese... zamisli se samo
Iskusno hahaha…ne, prvo se namontiramo pa onda palim traktor
Pa to kažem.Znas kako, ako ne mozes da obezbedis zivot, dzaba![]()
Dugove?Zavisi sta dobijam kao miraz ?
Samo tetki da dam lekDugove?