Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 43.540
Autorska tema
Ženski pogled na muškarce sa malim grudima,sisama,dojkama ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ovoj poslednjoj reči imaš slovnu grešku.. zamenio si mestaAutorska tema
Pilece aAutorska tema
Ove su dobre da se oslonimoHahaha naloženost žena u temi više govori nego postovi...
Normalno da žene vole muškarce sa velikim grudima....na šta da se oslone kod kokošijih grudi...
Па како кад си мушке сисе назвао дојкама, какоIzgleda da tema neće dogurarti do druge strane.
https://www.dr-trkuljic.com/muska-dojka-ginekomastija/Па како кад си мушке сисе назвао дојкама, како
Ма само су фини, дојка има функцију, доји бебу. Остало су сисе.
ima raznih muskih sisa. Ako se oslone na neke od njih mogu da razbiju glavu.Hahaha naloženost žena u temi više govori nego postovi...
Normalno da žene vole muškarce sa velikim grudima....na šta da se oslone kod kokošijih grudi...
I meni je bilo iznenađujuće da se taj pojam koristi i za muškarce ali koristi se i prihvaćen je u javnom diskursu.Kako je došlo do toga ***** li ga, ne znam.Ма само су фини, дојка има функцију, доји бебу. Остало су сисе.
Previše cevapa u lepini i kajmakI meni je bilo iznenađujuće da se taj pojam koristi i za muškarce ali koristi se i prihvaćen je u javnom diskursu.Kako je došlo do toga ***** li ga, ne znam.
hahaha pa šta treba da mušakrci nose peticu ..Autorska tema