Muškarci rođeni u ova 3 znaka su mamini sinovi

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
307.667
muskarac-750x430.jpg


Rak
Osećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav
Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi.

Strelac
Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekada nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. Bez mame život bi mu bio mnogo naporniji.

(izvor:Krstarica)
 
Totalno proizvoljna pisanja,počev od osnovnog koji je prepisala naša astrološki nadarena moderatorka,pa dalje,s ovim primjerima samo jednog znaka sunčevog Raka.
Inače sam napisao komentar kao kontra vašem pisaniju i sve sa detaljnim primjerima privatnih života čak 3 Raka koja lično znam duže od 30 godina.Za jednog bi se donekle moglo kazati zbog statusa neženje da je blizu vašem iznešenom stavu.S tim da je ovaj tip zdravstveno ugrožen pa je i to poklapanje slučajne prirode.Za ostala dva sunčeva Raka nema niđe veze.Samostalne,zdrave osobe,sa svojim zdravim i funkcionalnim porodicama,profesionalno visoko uspješne.Odnos s majkom sasvim normalan,zdrav.
Dao sam i više primjera edipovaca koji su izreda znakovi nepomenuti u uvodnoj objavi.
Izbrisao sam nakon kraćeg razmišljanja jer ne bih da rizikujem iznošenje ničijeg privatnog života zarad dokazivanja ovako napamet iznešenih proizvoljnosti.
 
Poslednja izmena:
Žene, nemojte da krivite muškarce. Na njih utiču njihove majke koje su takođe žene kao i vi. Tako ćete i vi uvek biti podrška svome sinu i želećete da vas voli i ceni i nećete dozvoljavati da mu "neka tamo" soli pamet. Uloge se menjaju, danas ste na ovoj strani, sutra na onoj. 😉
Postoje i očevi,...by the way.
Valjda i oni posluže nečemu. Pogotovu kad ih treba "otrgnuti" od majčine s.se.😁
 
Nisam mislio bukvalno kad sam rekao idealno. Naravno da treba da postoje granice. Za to se i ja zalažem. U odnosu majka-ćerka i u odnosu majka-sin.
Odnos majka-sin je sam po sebi teška "patologija".
Nažalost,..ukoliko očeva figura nije dobro iskristalizovana i zastupljena kroz balans, može biti još gore. To i jeste, najproblematičniji porodični odnos.
 

Back
Top