Poludela sam u subotu uvece, sedeli smo sa nasim prijateljima koji cekaju bebu i tako je po prirodi stvari tema bila porodjaj. Njih dvojica su se slozili da je roditi bebu nista, to je maltene strasno samo na filmu, zene previse drame oko toga, moj muz je rekao da je njemu njegova majka rekla da to nije nista strasno i on se te price strogo drzi od kada ja znam za njega. Taj nas drug je bio jos gori i rekao da bi istukao svaku koja hoce na bezbolan porodjaj, jer to nije prirodno, zena psihicki ocvrsne posle prirodnog porodjaja, ne moze se u zivotu uvek birati laksi put i tako jos neke gluposti, da bi kasnije iyjavio da kad ga glava zaboli mora da popije lek! Znaci nije bilo zezanje, obojica su bili ozbiljni. Bila sam zaprepascena, :shock: :shock: i . Borila sam se protiv njih dvojice, uveravala ih kako god sam znala i umela, a ova drugarica me isto malkice iznervirala, imala je neki blag osmeh, mazila je svoj stomak i zaljubljemo gledala muza. Nije zucnula na tu temu. Ja s mojim ni juce nisam htela da pricam zbog toga. Vredjaju me kao zenu, pa omalovazavaju najveci i najvazniji dogadjaj u zivotu ! Samo da vam kazem da njih dvojica jesu vrlo pazljivi kao muzevi, nemaju poroka, obrazovani su, od onih su sto peru i sudove, sire ves, nemaju nikakve komplekse, obojica su iz normalnih porodica, roditelji intelektualci. Nisam se nadala takvom misljenju, a eto moja svekrva rekla da roditi dete nije nista, i ovaj moj se uhvatio toga i gotovo! Sta vi mislite o ovom?