Muškarci neće da budu sa ženom koja vara pa neka je to i sa njim

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.269
1731791438903.png

Kaže ova gore:
Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem punih 5 godina. Čim sam postala slobodna, ostavio je ženu i spetljao se sa nekom drugom.

Није типично мушко понашање. Исто је и код жена.
Дакле, ако афера прерасте у заљубљеност, заволе се, врло брзо се разводе и настављају заједно.

Овај пример је чешћи код варања у случају оба пола. Превара је овде разонода и издувни вентил за притисак у очигледно лошем браку, траје док је лагодна, док се не стекну услови за развод или нова афера која донесе и љубав.

normalno....čim vara nekog sa tobom znači da će i tebe varati sa nekim sledećim...to inače ne važi samo za žene isto važi i za muškarce,ko je spreman da vara partnerku sa nekom drugom i uđe juu vezu sa njom pitanje je vremena kad će i nju varati sa trećom
Tako je prijatelju.. ako je ona spremna da vara svog muža i da ga napusti zbog tebe logičan sled događaja je taj da će varati i tebe i ostaviti te zbog nekog drugog..

Pogledajte prilog 1643395

Kaže ova gore:
Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem punih 5 godina. Čim sam postala slobodna, ostavio je ženu i spetljao se sa nekom drugom.
postala slobodna? Da majku mu čudo....bagra ostavila ženu, a neće švalerku....užasni su ti muškarci....a i ženu je ostavio nepravedno, a baš se trudila...

Govorim na duže staze i u vezi. Ne za kres kombinaciju.
kad si u semi sa bilo kojom ili ona sa bilo kim, nikad ne znas da li je ta veza kratkorocne ili dugorocne prirode.

malo znam ali toliko znam. a ako ulazis u vezu sa tom predikcijom da je jedno veza samo za sex a nesto drugo veza na nivou hilandarske kelije, onda te stavljam u onaj folder u koji si ti stavio nju.

normalno....čim vara nekog sa tobom znači da će i tebe varati sa nekim sledećim...to inače ne važi samo za žene isto važi i za muškarce,ko je spreman da vara partnerku sa nekom drugom i uđe juu vezu sa njom pitanje je vremena kad će i nju varati sa trećom
Ima ona stara narodna

Vklis koga srce hoce zivis s kim moras

Kolko je takvih nesretnika....

Back