- Poruka
- 84.269
Kaže ova gore:
Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem punih 5 godina. Čim sam postala slobodna, ostavio je ženu i spetljao se sa nekom drugom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka, dobrodošla si. Uvek je dobro da čujemo i žensku stranuŠta sam, opet zalutala na muške teme?
AJD, dobro. Kad sam tu
Dakle, ni ja nebih mogla da trpim nekog ko je prevario ženu Ako to jednom uradi, uradiće opet. Mislim da to vredi i za žene.
(Mitoo, nemoj da me ubiješ, života ti),
znaci, svalerka treba da je postena, moralna, odana muzu, porodici, da ne vara svog muza, mene..................?Niko normalan neće biti sa nestabilnom osobom. I osobom sklonoj švrljanju.
Ma ne,...ovde važe "dvostruki standardi".znaci, svalerka treba da je postena, moralna, odana muzu, porodici, da ne vara svog muza, mene..................?
Tako je prijatelju.. ako je ona spremna da vara svog muža i da ga napusti zbog tebe logičan sled događaja je taj da će varati i tebe i ostaviti te zbog nekog drugog..normalno....čim vara nekog sa tobom znači da će i tebe varati sa nekim sledećim...to inače ne važi samo za žene isto važi i za muškarce,ko je spreman da vara partnerku sa nekom drugom i uđe juu vezu sa njom pitanje je vremena kad će i nju varati sa trećom
postala slobodna? Da majku mu čudo....bagra ostavila ženu, a neće švalerku....užasni su ti muškarci....a i ženu je ostavio nepravedno, a baš se trudila...Pogledajte prilog 1643395
Kaže ova gore:
Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem punih 5 godina. Čim sam postala slobodna, ostavio je ženu i spetljao se sa nekom drugom.
Pa dobro mi ne znamo kakva je bila situacija.. ima tu milion drugih faktorapostala slobodna? Da majku mu čudo....bagra ostavila ženu, a neće švalerku....užasni su ti muškarci....a i ženu je ostavio nepravedno, a baš se trudila...
Brao... Svaka čast majstore potpisujemZnamo dva bitna faktora, čak i da ga je žena ostavila zbog švalerke....švalerka nije žena nego dodatak ishrani mož piješ, a ne moraš...
Osoba odana porodici neće tražiti švalera/ku. A nešto ne vjerujem da bi bio sa osobom koja uz tebe ima još nekog švalera.znaci, svalerka treba da je postena, moralna, odana muzu, porodici, da ne vara svog muza, mene..................?
Hvala na prijevoduKaže ova gore:
Well, ne znaju svi engleskiHvala na prijevodu
vise nego normalanNiko normalan neće biti sa nestabilnom osobom. I osobom sklonoj švrljanju.
Govorim na duže staze i u vezi. Ne za kres kombinaciju.vise nego normalan
samo takve i biram, jer takve ti se nikad ne penju na grbacu
kad si u semi sa bilo kojom ili ona sa bilo kim, nikad ne znas da li je ta veza kratkorocne ili dugorocne prirode.Govorim na duže staze i u vezi. Ne za kres kombinaciju.
Ima ona stara narodnanormalno....čim vara nekog sa tobom znači da će i tebe varati sa nekim sledećim...to inače ne važi samo za žene isto važi i za muškarce,ko je spreman da vara partnerku sa nekom drugom i uđe juu vezu sa njom pitanje je vremena kad će i nju varati sa trećom