sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.035
Zasto muskarci koji najbolje torbaju a i sve ostale poslove kojih se uhvate su u samom vrhu nemaju srece sa zenama?
Evo ti je moca odgovorio.Zasto muskarci koji najbolje torbaju a i sve ostale poslove kojih se uhvate su u samom vrhu nemaju srece sa zenama?
Oce ga za torbanje, ali sreca sa zenama je da ga nista ne kostaju.znam parketara jednog baš ga hoće
A to... Pa ja mislim da su danas takve manjinaZivaca, to je pod normalno. Ma ono da zarade vise nego sto trose, to je za pocetak.
Pazi nije sposobna zena ona koja trenutno ima posao da dobro zaradjuje, sposobna zena mozda i nema veliku platu nego ima puno znanja i oce da radi. Isto tako i za muske vredi. Sta vredi zena koja je menadzer i iubija od para, firma pukne a ona vise nista ne zna, a ne zna zato sto je imala nerealan posao i nerealnu platu. Nije ni svesna da je bila parazit.A to... Pa ja mislim da su danas takve manjina
Evo recimo ja dobro zarađujem I mogu sebi da priuštim sve što oću
Al umem da koštam živaca baš baš mnogo
Pa ne znam sa koga si to na mene reflektovo sad, ja imam zanimanje koje je jako deficitarno i ovde i u svetu, imam veliko iskustvo i dugo sam gradila svoj status. Mogu preći bilo kad bilo gde, eventualno za više paraPazi nije sposobna zena ona koja trenutno ima posao da dobro zaradjuje, sposobna zena mozda i nema veliku platu nego ima puno znanja i oce da radi. Isto tako i za muske vredi. Sta vredi zena koja je menadzer i iubija od para, firma pukne a ona vise nista ne zna, a ne zna zato sto je imala nerealan posao i nerealnu platu. Nije ni svesna da je bila parazit.
Ja negativan. To isto kao kad bi rekla novinarima da su negativni sto pisu o ubistvima. Znaci oni onanisu na te tekstove. Fuckin idiotPa ne znam sa koga si to na mene reflektovo sad, ja imam zanimanje koje je jako deficitarno i ovde i u svetu, imam veliko iskustvo i dugo sam gradila svoj status. Mogu preći bilo kad bilo gde, eventualno za više para
Što si tako negativan brale
Možda ipak da vidiš da jеbеš nešto da smanjiš tu nervozu, mani se ovih dubljih analizaJa negativan. To isto kao kad bi rekla novinarima da su negativni sto pisu o ubistvima. Znaci oni onanisu na te tekstove. Fuckin idiot
Srondo sam te.Možda ipak da vidiš da jеbеš nešto da smanjiš tu nervozu, mani se ovih dubljih analiza
Važi lepiSrondo sam te.
A i to je glodar, sta imas zenu traziti zato sto ima kesha. Takav muskarac je zenaZa kostanje to je znanje, to znam sigurno , a za srecu da nalete, e to je cesto stvarno user....
A ovo za kostanje, to veruj mi da je znanje, to sam video kod mog skolskog, on nanjusi bogatu udavacu za manje od 3 minuta, da ne poverujes....i odmah tema iskoci...Ja ga vodio po BG , za 7 dana je pronasao medju mojim poznanicama sve bogate koje se bile , iscackao skoro pa i ugovorio miraz koliki bi bio , cudo nevidjeno je odradio....i usput sam saznao da su masa njih zainteresovana da me udaju ali za vezu ne bi nikog...
Sto i prilici terminu udavaca...
Da najbolje torbaju imali bi srece sa zenama.Zasto muskarci koji najbolje torbaju a i sve ostale poslove kojih se uhvate su u samom vrhu nemaju srece sa zenama?
Ma to uopste nije tako....ako idealno seksiras , ona tebe i ne primecuje, samo sex....Druga stvar sto nasi seljaci znaju za jadac pa ako vidi da je dva puta ubo dobro odmah hoce da uceni i naplati pa se ona povrati u realu...Da najbolje torbaju imali bi srece sa zenama.
To sto oni misle da su najbolji,niko zene nije pitao imaju li zamerki![]()
Taj ko je postigao sve moze odma na groblje.A ko je taj ko ima sreće sa ženama? Žene nemaju nikad sreće same sa sobom, nikad ne stignu do tačke kad su postigle sve, uvek se porede sa drugim ženama i nikad nisu zadovoljne ni sa čim, uvek misle da vrede više od nekog ili nečeg.
Koji cete nam k pod isti krov,svako svoj krov,mirna BackaJebavati i menjati je donekle sreca,to moze i lazima,ali kasnije za pod isti krov se ne moze naci normalna da cuti