Muškarci koji nemaju para su bolji u krevetu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.855
Čitam u Mondo kako je neko istraživanje pokazalo da su siromašni muškarci bolji ljubavnici nego oni s lovom.

Šta mislite da li se sirotinja samo teši ili ima nešto u tome?

1694931749008.png

Čitam u Mondo kako je neko istraživanje pokazalo da su siromašni muškarci bolji ljubavnici nego oni s lovom.

Šta mislite da li se sirotinja samo teši ili ima nešto u tome?

Pogledajte prilog 1411168
Jesu, jesu, najbolji su,.. - 100% ..
Paa, manje jedu,.. zdravije žive,.. bolje je biti siromašan .

Verovatno imaju i više vremena,.. i takoo,..

Biće uskoro o tome i na Televiziji,.. čekam ,..

Verovatno imaju i više vremena,.. i takoo,..

E to je kljuc, sto rece i Miroljub Petrovic bez obzira koliko on bio nadobudan i iritantan ali jednu stvar koju je rekao pogodio je pravo u centar, kaze covek je bogat onoliko koliko ima slobodnog vremena, mislim sa tim se slazem 100%.
Mislim nema vece privilegije nego biti gospodar sopstvenog vremena i tesko da ima para koje mogu to da kompenzuju.

Uostalom na kraju krajeva sve u zivotu polazi od ideje i kreativnosti (od onih najbanalnijih stvari pa do onih najkompleksnijih) a za ideju i kreativnost je potrebna masta a za mastu je potrobno sta, za mastu je potrebna dokolica i slobodno vreme tako da zapravo uvek dolazimo do zakljucka da je slobodno vreme kljuc srece i kljuc svega. 😉

E to je kljuc, sto rece i Miroljub Petrovic bez obzira koliko on bio nadobudan i iritantan ali jednu stvar koju je rekao pogodio je pravo u centar, kaze covek je bogat onoliko koliko ima slobodnog vremena, mislim sa tim se slazem 100%.
Mislim nema vece privilegije nego biti gospodar sopstvenog vremena i tesko da ima para koje mogu to da kompenzuju.

Uostalom na kraju krajeva sve u zivotu polazi od ideje i kreativnosti (od onih najbanalnijih stvari pa do onih najkompleksnijih) a za ideju i kreativnost je potrebna masta a za mastu je potrobno sta, za mastu je potrebna dokolica i slobodno vreme tako da zapravo uvek dolazimo do zakljucka da je slobodno vreme kljuc srece i kljuc svega. 😉
Znači nezaposleni su najbolji..
Bolji i od Janoša-Vinetu.a :mrgreen:

Znaci ima nade i na nas bezbankovice. 🙂

Ja evo priznajem da nemam coravog dinara, znaci ne mogu ni sa 100 kinti da se sastavim.......znaci ja mora da sam ono grom u krevetu, da ribama izvrcem 3,14cku na postavu ko da je jakna sa dva lica. 🙂
Nije to, nego što više para imaš čkapi te manje zanima. Trošiš sebe i svoje vreme na druga zadovoljstva koja nemaju veze sa seksom.

Back