Muskarci koji ne znaju sta zele...

Nedostatak zivotne snage i onoga sto zovemo srcem.
Medjutim ostati sam sa moje tacke gledista uopste ne mora da bude lose.
Secam se prica starijih o tome kako je 80tih u feministickom duhu bilo popularno naci nekog, udati se, roditi dete i nedugo nakon toga se razvesti i biti slobodna zena koja eto ima dete.
I ta slobodna zena je valjda zivela svoj zivot tako kako je zivela, verovatno menjala muskarce do ko zna koje godine i kako je njoj odgovaralo i kako se njoj cefnulo.
Sve to je vazilo za one zene koje su imale pare i nisu htele da "kolju svinju zbog jedne kobasice".

- - - - - - - - - -

I jos nesto, da li devojke treba da prilaze i kako po tvom misljenju?

A i kada saznaju sta zele... nista ne ucine....

ostaju sami...

Poznato vam je to

ajmo :lol:

Kasnije cu vam ispricati jednu istinitu situaciju koja me je inspirisala na temu...

Hohohoho..... Dobro poznata pojava :))))

Na zalost, uvidjam dva razloga:

1. Zaista nisu pronasli SVE ONO sto zele.

2. Oni nisu spremni , jer.... Jos uvek nisu ostvarili poslovne ciljeve, kupili kucu, ukratko - nije momenat u njihovom licnom zivotu kada ce se skrasiti.

Mnogi zele da imaju - sve, pa tek kad imaju sve da se skrase.... a za to je potrebno vreme :aha:

Verovatno nema nista u njoj da se prepozna sto bi ga podstaklo da se zainteresuje, da eksplodira kao inicijalna kapisla iako je ona u svakom pogledu bolja, lepsa i sarmantnija od ostalih. Znas kako, vi zene pravite jednu gresku a to je sto puno vremena trosite na: sta raditi, kako raditi, da li ovako ili onako, da li ovo, da li ono... nista to ne vredi, ako nema hemije dzaba sve.

Verovatno nema nista u njoj da se prepozna sto bi ga podstaklo da se zainteresuje, da eksplodira kao inicajalna kapisla iako je ona u svakom pogledu bolja, lepsa i sarmantnija od ostalih. Znas kako, vi zene pravite jednu gresku a to je sto puno vremena trosite na: sta raditi, kako raditi, da li ovako ili onako, da li ovo, da li ono... nista to ne vredi, ako nema hemije dzaba sve.

E pa bravo :klap:

Jeste tako. Greska u smislu potrosenog vremena ako vam se neki tip svidi a ne reaguje, gleda vas nemo kao tele. Nema unutrasnje vatre i kraj price.

pre ce biti da on zna dobro sta hoce a one se premisljaju i mere pa kad konacno odmere i rese se te krenu sa shivenjem skontaju da im materijal nestao ispod igle kukavicluka.... i onda ide izmisljena prica..... prvi i najsigurniji koraci ka sizofreniji

Verovatno nema nista u njoj da se prepozna sto bi ga podstaklo da se zainteresuje, da eksplodira kao inicijalna kapisla iako je ona u svakom pogledu bolja, lepsa i sarmantnija od ostalih. Znas kako, vi zene pravite jednu gresku a to je sto puno vremena trosite na: sta raditi, kako raditi, da li ovako ili onako, da li ovo, da li ono... nista to ne vredi, ako nema hemije dzaba sve.

prva recenica je tacna i to u njoj je licnost.......

a hemija se pravi jel :lol:

Poslednja izmena:
pre ce biti da on zna dobro sta hoce a one se premisljaju i mere pa kad konacno odmere i rese se te krenu sa shivenjem skontaju da im materijal nestao ispod igle kukavicluka.... i onda ide izmisljena prica..... prvi i najsigurniji koraci ka sizofreniji

Zene ponekad vole da malo menjaju price i kvazi-racionalizuju postupke sto jeste u konfliktu sa zdravim razumom.

Hohohoho..... Dobro poznata pojava :))))

Na zalost, uvidjam dva razloga:

1. Zaista nisu pronasli SVE ONO sto zele.

2. Oni nisu spremni , jer.... Jos uvek nisu ostvarili poslovne ciljeve, kupili kucu, ukratko - nije momenat u njihovom licnom zivotu kada ce se skrasiti.

Mnogi zele da imaju - sve, pa tek kad imaju sve da se skrase.... a za to je potrebno vreme :aha:

tada biva kasno :aha:

tu najvise grese umesto da pitaju na vreme

posle ce se skrasiti sa nekom koju ne vole bas

- - - - - - - - - -

Jeste tako. Greska u smislu potrosenog vremena ako vam se neki tip svidi a ne reaguje, gleda vas nemo kao tele. Nema unutrasnje vatre i kraj price.

A ko jos trosi vreme na takve :lol:

Nedostatak zivotne snage i onoga sto zovemo srcem.
Medjutim ostati sam sa moje tacke gledista uopste ne mora da bude lose.
Secam se prica starijih o tome kako je 80tih u feministickom duhu bilo popularno naci nekog, udati se, roditi dete i nedugo nakon toga se razvesti i biti slobodna zena koja eto ima dete.
I ta slobodna zena je valjda zivela svoj zivot tako kako je zivela, verovatno menjala muskarce do ko zna koje godine i kako je njoj odgovaralo i kako se njoj cefnulo.
Sve to je vazilo za one zene koje su imale pare i nisu htele da "kolju svinju zbog jedne kobasice".

- - - - - - - - - -

I jos nesto, da li devojke treba da prilaze i kako po tvom misljenju?

Prva recenica ti je dobra...

Ne mislim ni ja da je ostati sam lose...
Gore je biti sa pogresnom osobom...

A zena moze da isto pridje ali ja licno vise volim da prema meni neko pokaze inicijativu

Ili mi je tema trebala biti muskarci ne znaju sta zele :aha:

- - - - - - - - - -

Tebi se nisam obratio, cedo produhovljeno.

Ma znam :D
ja nemam tih problema ali mi je zato cudno ko ih ima :)
a i produhovljenost privlaci muskarce

- - - - - - - - - -

Volim i ja kada neko prema meni pokazuje inicijativu.;)

P.S. Prva recenica je Tolstojeva misao.

e super je ta misao :)

pa vidi evo situacije
na primer tebi se svidi neka devojka
i ti njoj ali ona misli da se ona tebi ne svidja, ona zato nece imati incijativu
a ti neces jer cekas na nju i sta onda
gubis sto nista ne uradis prema devojci koja ti se svidja
a mogao bi dibiti

setih se one lujke od pre neki dan iz stampe koja se hvalila da je imala koliko ono stotina muskaraca :hahaha: kaze poslom je uvek bila okupirana i svaki dan menjala lokaciju pa je kad god je mogla imala "jednodnevnu ljubavnu aferu"...al i to je svarljivo jer ko sto ima satira ima i qurawa, poenta je u izjavi posle pitanja jel odrzavala kontakte sa nekima duze...a ona mrtva ladna rece pa normalno, kad god mi nesto treba naprimer prevoz, normalno da sam zvala nekoga ko ima auto a ne nekoga ko je pisac :hahaha:

granice zenskog ludila zvanog znam sta zelim time su dobile ekvatorijalnu sirinu

Meni to ne moze da se desi.

pa bravo ako je tako :)

ali nazalost desava se i to

na primer jednom sam saznala da se svidjam jednom muskarcu a nikada nista nije ucinio po tom pitanju
cekao je od mene, a meni nije padalo na pamet da mu se svidjam
sad je ozenjen drugom :aha:

- - - - - - - - - -

Nije dato svakom da uspe u ljubavi. Kao sto ne moze svako da bude automehanicar. Automehanicar se radja sa potencijalom za automehaniku... tako i oni, da zaista zele zene imali bi te iste zene, ne bi strast bila okrenuta prema kosarci i fudbalu.

pa koliko njih udje u brak a netalentovani su
mada brak toliko i uspe

ova tema mi je mnogo vise pribliznija zenskom ponasanju , nego muskom ...Mada ima ranznih slucajeva .
Uglavnom zene ne znaju sta zele .

Pa ok u pravu si... ima i toga, sada razmatramo ovu stranu mada pisi o cemu god

- - - - - - - - - -

Sve treba da ide kroz flert, a ako muskarac to ne ume i jos nece da pridje, mora zenska prva.

pa vidis da ne mora...

- - - - - - - - - -

E da jos jedno pitanje muskarcima...
Ako muskarac se ponasa tako da zena ne zna na cemu je
kako on ocekuje od nje prvi korak?????

Back