Muškarci koji mrze žene i žene koje ih vole

Zene koje vole zenomrzce su iste fele kao i njihovi muskarci.
Pritisak losih zena moralnim tegom na druge zene uvek razvije otpor,
nekad je to otpor prema majci, cesce prema dvolicnoj okolini,
ali u sustini to je otpor drustvenim stegama koje moral iskrivljuju
prema trenutnim potrebama establismenta zbog cega su
muskarci koji pokazuju zube zenama njen licni iskaz otpora.

Naravno, kada je to sablonsko ponasanje muskarca, usko vezano za
svaki zenski iskorak, onda i sama dodje pod njegov udar, ali vremenom izmenjena i
prilagodjena potrebama da zastiti sebe ili decu.

Tacnije, ono sto je volela dok je bila buntovna i trazila slobodu, sada joj smeta jer nije u funkciji
uklapanja u opsteprihvacena misljenja koja su joj potrebna za napredovanje na drustvenoj lestvici.
 
Većina žena su potajni mazohisti, vole da ih neko hendluje i gazi, pali ih to da se osete kao objekat i nečija svojina. Većina naravno nikad neće priznati to, ali takvi tipovi koji su djubrad od ljudi, agresivci i životinje ih najviše pale seksualno. To im je u prirodi, kao što se većina muškaraca pali instinktivno na nevinost, naivnost, nežnost, prefinjenost kod devojaka jer to izaziva bludne misli i težnje, tako se one pale da ih neko hendluje i poseduje. Nije slučajnost što je 50 nijansi sive onoliki bestseler i što baš žene to najviše čitaju, to samo pokazuje kakve su im podsvesne težnje.

Za prvo, NAŽALOST, moram da se usaglasim. Poznajem nekoliko devojaka koje su abortirale po ČETIRI PUTA i to u istim vezama među kojima su neke bile sa oženjenim ljudima. Kažu ljudi ''sredina utiče na oblikovanje žena'', a ja nešo ne videh da je to istina. Koja to sredina pokazuje devojčicama od 13 godina da nose štikle sa 10-15 cm pa da svaki drugi dan idu kod obućara da se zamene flekice?! Niti su nešto posebno se šminkale naše babe i majke pa da se danas žene toliko šminkaju. Industrija i marketing ih ubijaju sa silnim ''ženskim'' proizvodima za negu ispod pazuha ili epilaciju. S druge strane ne znam koja to sredina utiče da žene abortiraju po četiri puta, osim možda antički Egipat ili antički Rim?! Mada i oni su tada koristili neke vrste antičkih kondoma...

50 shades of gray, zatim Twillight. Bitno je da postoji kontekst priče o blagoj patnji, a ako ima malo erotike nije na odmet za ženu. ''To je zdrava erotika'', kako bi rekle :) nije ništa ''prljavo kao pornići''.

Ipak, ja nešto ne verujem da je to sve na čisto biološkoj osnovi. Nema teorije da neko dozvoli četiri abortusa samo zbog neke erotike. Mislim da to ide daleko dublje u patologiju žene. A i nije se radilo o slučajevima tipa ''ucenjivanje trudnoćom'' (ima toga poprilično).

Koliko puta čujem da je neko pretukao ženu ili devojku, a ona i dalje ide sa tim likom, voli ga, preklinje, kmeči za njim. To je veoma loše.
 
očekujem statističke podatke

Pff, samo pogledaj oko sebe. A da li žene žele da priznaju ljudima koliko su abortusa imale?! Da li žele da priznaju roditeljima ili rodbini nešto takvo?! Nije mali problem.

Живорођени 2015. 65 657
Умрли 2015. 103 678
Природни прираштај 2015. -38 021


http://www.stat.gov.rs/WebSite/public/PageView.aspx?pKey=2

To u samo zvanični podaci, ono što se može potvrditi. Privatne klinike i tajnost tu ne spadaju.

VIŠE ABORTUSA NEGO DECE: Srbija u zabrinjavajućoj demografskoj situaciji
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...bija-u-zabrinjavajucoj-demografskoj-situaciji
 
@ N3W, проблем абортуса је много шири проблем који разара наше друштво и наш народ већ годинама. Не бих никада одговорност за абортус сваљивао само на жене. То је неозбиљно, а и неправедно. Јер, на крају крајева, није жена сама направила дете, него су заједно мушкарац и жена то урадили. Дакле, дете је заједничко. Према томе, кривица није само на жени, већ су кривица и одговорност за абортус (сем у случају да га жена почини без знања дететовог оца) заједнички. То је чињеница. А свако скретање кривице и одговорности само на жене је погрешно и служи за оправдање неодговорних мушкараца, којих није да нема данас, који не желе породицу и децу, јер не желе обавезе и одговорност који уз то иду.

Колико примера има да дечко натера своју девојку да почини абортус или ће је оставити, или да дечко остави девојку кад чује да је трудна, итд. Дакле, има трих примера пуно да мушкарци наговарају девијке да почине абортус. Као што има и примера кад се и мушкарац и девојка сложе да се уради абортус. Једноставно, одговорност није само на девојци/жени, већ је обострана. А то је само показатељ лошег стања у коме се налазе данашњи мушкарци и девојке у Србији. То је само показатељ колико смо заглибили као народ и нација. На те поразне чињенице упозорио је и Патријарх Иринеј у својој васкршњој посланици.

Дакле, проблем је врло озбиљан и не сме се поједностављивати. Решења има, само питање је да ли људи желе да се тај проблем реши.
 
a da se pocnete brinut malo za zivuce potomke...ili je prazna prica ipak sigurnije tlo?
kad se vec gadjate statistikama obradujte mozak malo podacima recimo o tome koliko djece u ovoj zemlji odrasta u siromastvu, koliko ih vidja meso, mlijeko i voce izuzetno...koliko je malih zrtava porodicnog nasilja...koliko ih samo u beogradu ne ide u vrtic jer mjesta nema...koliko roditelja ne radi jer za njih posla nema..koliko onih koji rade radi na crno...koliko porodica zivi od jedne plate...koliko roditelja radi za minimalac...koliko njih mjesecima ne dobija platu...
ali ne...problem su hipoteticki zivoti
stvarni ce se vec sami za sebe pobrinuti..odrast ce, zaboga, vec nekako...pa svi smo odrasli i sta nam fali...nista, zato nam i ide ovako dobro
 
Eto vam ga pa se pussite...

Nece valjda zene da misle o teskoj situaciji dece, dok vi izmisljate desavanja.
Za koga ti navijaš...Vragana gađa našu
empatićnost...Žemski porobljivački zonfa...
Oš da rodiš?
Računaj sa svim cranjima mogućim...
Ne sviđa?
Ne glasaj i pravi kibuc!
Ne moš Prada torbu iz kibuca?
Oš dete ili kućkastu torbicu?
 
empaticnost malo sutra...tj kad budete/mo u poziciji da je proteza u cashi na kraju svijeta :lol:

Tako je, samo bez proteze, sto gubiti vreme. :)

- - - - - - - - - -

Nego, ko se nije javio na vreme, pa treba da se opomene?

- - - - - - - - - -

Stvarno nije u redu da zaposlena domacica jos razmislja sta se krije iza neke glupe teme,

a odvoji citava dva sata za sebe.
 
Problem tj.kolizija nastaje kad bi da zadrže status dame,a da preuzmu kormila svih lađa,a uz to da ih i dalje finansiramo,
jer smo inače u suprotnom neodgovorni i lalala...
Cvrc!
Oš da bidneš dama-bidni i đek pa si sama izfinansiraj VIP status i visoku modu i brdo love!
Gde je problem?
Ja ga ne vidim...
Jednostavno kao i onog nesposobnjakovića koji bi platu tauzend jevra,a nije u stanju da doprinese firmi ni petsto!
Plata od hiljadu je hiljadu i po ustvari i traži vrhunsko zalaganje i profi rezultat!
Jesu li žene spremne na takav rezultat?
Mislim da vrlo mali procenat,a baš jer misle da je lakše da budu dame...Kružni tok...:manikir:
 

Back
Top