Muškarci koji misle da su sve žene sponzoruše

ne radi se cak ni o tome nego..
secas se pre 10 i vise godina kad je bio onaj lik koji je mislio da su zene ***** jer daju svima osim njemu?

i borka se tu ubacila da mu psiholoski pomogne..cak su se i na kafi posle nalazili ..

e to je sustina..pacenici koji nemaju zensku misle tako.

Далека су то времена.

Када чујем разне Борке како кукају због девојака својих синова од 30-35г. Онда су ствари отишле културолошки дођавола.

Некада су мајке својих синова подржавале њихове девојке више него синове Данас није тако

to su uglavnom muškarci koji keša nemaju i samo su ljubomorni na one koji imaju
zapravo, kada bi došli do para, odmah bi potrčali da nađu neku silikonku kojoj će da kupuju sve naj naj i da je vodaju svuda da se hvale
ovako dok su jadni i bedni samo lažu kako žele poštenu ženu, domaćicu, dobru majku za svoju decu
a čim se domognu keša nađu neku koja je sve svoje silikonske radove platila natačinjući se na polni organ svakog ko je bio spreman da plati
pa sad ja vas pitam, gde su nestali normalni muškarci?
da li su oni zapravo krivi za nestanak pravih porodičnih vrednosti?
da li je došlo vreme da poštena žena mora da kroči izvan balkana da bi mogla da nađe normalnog muža i oca svojoj deci?
zašto se muškarcima sve vrti oko novca i zašto su toliko frustrirani kada ga nemaju, pa svu krivicu za svoje neuspehe pretaču u bes prema ženama koje žele sposobnog muškarca?
od kad je sveta i veka, uvek je muškarac trebalo da bude sposoban da izdržava porodicu, jer je žena ostajala kod kuće da čuva decu.. zašto se to sada promenilo?
zašto je sve više frustriranih muškaraca koji vise po mrežama i forumima po ceo dan, pljujući ženski rod, umesto da počnu da rade i zarađuju?
zašto je takozvani jači pol pretvoren u skupinu jadnih i bednih nesposobnjakovića?

А јеси ли ти мајка само ћерки?

U Srbiji je sposoban muškarac "investitor".

Роберт Кјосаки нам је увек причао и писао да треба да се буде инвеститор.

Дакле, у праву је.

1693898377857

kao što vi tražite lepe žene, jer ste vi sami ružni ko grobovi
Ja sam ekstremno lep, zgodan, pametan, moćan, snažan i dobar.

Da Bog da mi umre cela familija ako nije istina.

Ja tražim poštenu, skromnu i radnu ženu, ne mora da bude lepa. Pogotovo lepa sa šminkom što je laž i prevara. A ružna bez šminke. Samo da žena nije egoista, da je iskrena i pravedna, dobra, nežna, emotivna, empatična, da ne pije, da ne puši, da nije lenja i poročna.

Ozbiljno pitanje, bez provokacije:

Ako neke žene insistiraju na „sposobnom“ muškarcu, postavlja se logično pitanje:

Da li to znači da tu sposobnost same ne poseduju, pa je traže kod partnera?

Ako grešim, voleo bih da čujem argumente i drugačija mišljenja, jer smatram da je otvorena razmena stavova suština svake zdrave diskusije.

Ozbiljno pitanje, bez provokacije:

Ako neke žene insistiraju na „sposobnom“ muškarcu, postavlja se logično pitanje:

Ako grešim, voleo bih da čujem argumente i drugačija mišljenja, jer smatram da je otvorena razmena stavova suština svake zdrave diskusije.
Ako neki muškarci insistiraju da su oni ''glava'' porodice, zar nije logično da budu sposobna glava porodice kakva god da je žena? Slično se sličnom raduje, kaže naš narod. Dakle, žena koja zna šta znači sposobnost, to i traži. One nesposobne će možda tražiti sponzore. I naći će ih, jer ima mnogo muškaraca koji svoju ''muškost i sposobnost'' potvrđuju biranjem takvih kao trofeja il statusnog simbola njihovog ''uspeha''.

Većina da, ali ima i veliki broj onih koje itekako su vredne, organizovene, rade ....pa samim tim ne žele da troše vreme na nekoga ko je nesposoban.
Iskreno mislim da muškarci bar većina jesu u stvari sposobni ali su lenji i ne žele da izađu iz svoje zone komfora i samim tim se ubrajaju u nesposobne.
Kojima je kriv: ... država, i predsednik, i komšija i kolega i tako dalje....a u stvari oni žele nešto da postignu na brzaka, na foru, na "snašao se"... a to nije ono što daje dugoročno dobre rezultate...

Odgovor je ima deo žena koji bi da budu princeze i da neko stalno oko njih se brine, završava sve poslove, snalazi se za nju + daje pare...
Ali ima čini mi se mnogo više onih koje itekako rade, uče, postižu, snalaze se same i veoma su sposobne u raznim segmentima.
Nekada žena ne pokazuje svoju sposobnost da bi dala muškarcu šansu da pokaže šta sve ume i može da uradi za nju. Tačnije šta je sve spreman..

Za mene je uspešan čovek onaj koji je živ, zdrav, srećan i dobar čovek. Bez bilo kakvih drugih titula osim dobar čovek ili dobar sin. Nema većeg uspeha od dobrote, zdravlja, sreće, slobode...
Ne mora da bude sportista ili advokat...
Pravedan ne mora uvek da znači i srećan. Jer oni koji su pravedni često nagrabuse..

Back