- Poruka
- 75.936
Volim naucnu fantastiku- jednostavno to je zanr koji uvek mogu da gledam. Nikada, ni jednoj zeni to nisam ni izneo na sto. Vecina ih nije ni znala da to u opste volim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ničeg privlačnog u tome :') ali super je što možemo zajedno da pogledamo neki anime, jer ih volim. Uvek je lepo imati zajedničke aktivnosti ili hobije.Anime i Mange ...
Da li su damama privlači ili odbojni?
Momci da li gledate/čitate anime i mange?
Делиш ако има исто интересовање или је барем пристојна и заинтересована.Neke stvari se jednostavno ne dele sa zenama. Druga dimenzija.
Šta bi bilo kada bi partnere birali po zajedničkim interesovanjima a ne po fizičkoj privlačosti?Делиш ако има исто интересовање или је барем пристојна и заинтересована.

heheheŠta bi bilo kada bi partnere birali po zajedničkim interesovanjima a ne po fizičkoj privlačosti?![]()
Имали би више среће у љубави?Šta bi bilo kada bi partnere birali po zajedničkim interesovanjima a ne po fizičkoj privlačosti?![]()
Čini mi se da biИмали би више среће у љубави?![]()
Možda ste šerili istuNisi jedini imao takvu![]()
Hmmm?Ne bi trebalo da budemo izloženi ničijim nasilničkim fantazmagorijama, ako je moderator već na temi
To nisu moje reči. Ne znam kako je Urwaldov post u tvom postu završio kao moj citat.Možda ste šerili istu
Ali te je zato ona moja poruka zaprepastila
Anime i Mange ...
Da li su damama privlači ili odbojni?
Momci da li gledate/čitate anime i mange?
Akira je bio svjetlosne godine ispred svog vremena, kada sam kao dijete prvi put vidio scenu u kojoj na početku prikazuju Neo Tokyo, ostao sam bez daha.Gledao ranije kao klinac, Akira me dobro istraumirao kada sam ga gledao 1 put.
Akira je bio svjetlosne godine ispred svog vremena, kada sam kao dijete prvi put vidio scenu u kojoj na početku prikazuju Neo Tokyo, ostao sam bez daha.
Pa nekada nije bilo ni toliko cenzure/zabrane sadržaja tako da je 90ih+ bilo podosta stvari koje su izgledale benigno ali zapravo bile prilično heavy.Gledao ranije kao klinac, Akira me dobro istraumirao kada sam ga gledao 1 put.
I danas ne bi bilo drukčije, zbog toga što crtani obrađuje samo dio prvog i zadnje dijela.Takođe.
To i motori su mi bili dovoljni da krenem da gledam ali sam bio suvise mlad da shvatim bilo šta što se dešava u filmu. Imao sam mislim 8 godina kada sam ga gledao.
Pa nekada nije bilo ni toliko cenzure/zabrane sadržaja tako da je 90ih+ bilo podosta stvari koje su izgledale benigno ali zapravo bile prilično heavy.
Sećam se kada sam kao dete naleteo na Ninja Scroll i bio prestravljen maltene svim i svačim ...
A i u nekim ozbiljnijim godinama nisam očekivao ono što sam video u Nadia: Secret of Blue Water ... Toliko me je to potreslo da 2 godine nisam prilazio rekama i jezerima ...
Mene sramota i napisati što sam gledao tada.Tetsuo me ozbiljno uplasio tada.
Mene sramota i napisati što sam gledao tada.
![]()

Čini mi se da su najpre bili Saber Raider and the Star Sheriffs kod nas na trećem kanalu, pa su nzm gde krenuli Pokemoni, Digimoni, YGO, Zmajeva Kugla i sl. koji zapravo jesu bili za mlađu populaciju (Akira je suštinski za 18+, Evangelion takođe, a ima ih još dosta ...)Mislim da su u to vreme na TV isli Digimoni, Pokemoni, Triton i slicne stvari. Nista toliko ozbiljno i za stariju publiku.
Gundam Wing je i dan danas zanimljiva serijaKasnije su mi filmovi Appleseed bili zanimljivi i serija Gundam.

Tada cenzura još nije bila uvedena na cenzurisane "anime"Cenzurisani anime?![]()