Muškarci koji gledaju/čitaju ...

Da li su vam muškarci koji prate mange i anime odbojni ili privlačni?

• Ž: Hot su mi momci koji prate ovo

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    13
Akira je bio svjetlosne godine ispred svog vremena, kada sam kao dijete prvi put vidio scenu u kojoj na početku prikazuju Neo Tokyo, ostao sam bez daha.

Takođe.
To i motori su mi bili dovoljni da krenem da gledam ali sam bio suvise mlad da shvatim bilo šta što se dešava u filmu. Imao sam mislim 8 godina kada sam ga gledao.

Gledao ranije kao klinac, Akira me dobro istraumirao kada sam ga gledao 1 put.
Pa nekada nije bilo ni toliko cenzure/zabrane sadržaja tako da je 90ih+ bilo podosta stvari koje su izgledale benigno ali zapravo bile prilično heavy.
Sećam se kada sam kao dete naleteo na Ninja Scroll i bio prestravljen maltene svim i svačim ...
A i u nekim ozbiljnijim godinama nisam očekivao ono što sam video u Nadia: Secret of Blue Water ... Toliko me je to potreslo da 2 godine nisam prilazio rekama i jezerima ...

Takođe.
To i motori su mi bili dovoljni da krenem da gledam ali sam bio suvise mlad da shvatim bilo šta što se dešava u filmu. Imao sam mislim 8 godina kada sam ga gledao.
I danas ne bi bilo drukčije, zbog toga što crtani obrađuje samo dio prvog i zadnje dijela.
Cijeli svjetski rat je preskočen.
To da bi pokrilo sve, trebalo bi napraviti šest filmova od 3 sata.

Pa nekada nije bilo ni toliko cenzure/zabrane sadržaja tako da je 90ih+ bilo podosta stvari koje su izgledale benigno ali zapravo bile prilično heavy.
Sećam se kada sam kao dete naleteo na Ninja Scroll i bio prestravljen maltene svim i svačim ...
A i u nekim ozbiljnijim godinama nisam očekivao ono što sam video u Nadia: Secret of Blue Water ... Toliko me je to potreslo da 2 godine nisam prilazio rekama i jezerima ...

Nisam gledao te ali Akira je izasao 1988 godine i uopšte nije bio ono sto sam ocekivao.
Tetsuo me ozbiljno uplasio tada.

Mislim da su u to vreme na TV isli Digimoni, Pokemoni, Triton i slicne stvari. Nista toliko ozbiljno i za stariju publiku.

Kasnije su mi filmovi Appleseed bili zanimljivi i serija Gundam.

Mislim da su u to vreme na TV isli Digimoni, Pokemoni, Triton i slicne stvari. Nista toliko ozbiljno i za stariju publiku.
Čini mi se da su najpre bili Saber Raider and the Star Sheriffs kod nas na trećem kanalu, pa su nzm gde krenuli Pokemoni, Digimoni, YGO, Zmajeva Kugla i sl. koji zapravo jesu bili za mlađu populaciju (Akira je suštinski za 18+, Evangelion takođe, a ima ih još dosta ...)
Kasnije su mi filmovi Appleseed bili zanimljivi i serija Gundam.
Gundam Wing je i dan danas zanimljiva serija :D
1000042497.jpg

E da u tom periodu se pojavio Final Fantasy Advent Children koji je bio relativno popularan kod nas :)

Back