Muškarci koji gledaju/čitaju ...

Da li su vam muškarci koji prate mange i anime odbojni ili privlačni?

• Ž: Hot su mi momci koji prate ovo

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    13
Malo je konfuzno, pitanje se odnosi na momke(mladiće) ili muškarce? Razlika je poprilična. Ista kao i između devojke i žene. Svako vreme nosi svoje znatiželje hobije i zanimacije. Devedesetih kad su anime doživele bum, kao nešto drugačije, sama sam ih i gledala, danas, sa stoletnim životnim iskustvom, to nije nešto što će me zainteresovati, niti ću poželeti da potrošim vreme na isto. Pretpostavljam da je slično i kod osoba muškog pola.
Što sam stariji to više gledam 😂

Aaaaa ti si lik koji gleda crtani,pa te sve ovo pogodilo
На аватарима се види ко шта гледа. Например, ти гледаш ону инцестуозну перзверзију од серије. Свашта се може закључити из тога.

А ја . . . ја само у позоришта идем :cool:

Као клинац нека 2001-2 сам гледао Гокуа као блесав, после сам извалио да је то аниме.. Иначе, то је и једино што ми се од истог свидело, видим да баш имају базу обожаватеља широм света и то је ок.

Anime i Mange ...

Da li su damama privlači ili odbojni?

Momci da li gledate/čitate anime i mange?
Meni je svejedno.

Ali život mi je pokazao da su momci koji to čitaju i gledaju niže emocionalne i socijalne inteligencije.
Zašto? Pa veća je šansa da su povučeni, igraju igrice, ne čitaju i ne gledaju toliko filmove iz čega se daleko više uči o životu.

Ali naravno da ne bih nekoga odbacila zbog toga, tj. da ga razmatram za partnera. Do sada nisam.

Ali se ispostavi ovo gore navedeno kao razlog mog odbacivanje njega kao partnera. Možda je to u nekoj korelaciji.

Meni je svejedno.

Ali život mi je pokazao da su momci koji to čitaju i gledaju niže emocionalne i socijalne inteligencije.
Zašto? Pa veća je šansa da su povučeni, igraju igrice, ne čitaju i ne gledaju toliko filmove iz čega se daleko više uči o životu.

Ali naravno da ne bih nekoga odbacila zbog toga, tj. da ga razmatram za partnera. Do sada nisam.

Ali se ispostavi ovo gore navedeno kao razlog mog odbacivanje njega kao partnera. Možda je to u nekoj korelaciji.
Imao sam takvu devojku, tezak introvert, al ruku na srce bika je zver u krevetu 😳

Volim anime koje je radio sjajni Ghibli studio i skoro sam ih sve gledala.
❤️❤️❤️
1000042491.jpg

Back