Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.009
Aaaaa ti si lik koji gleda crtani,pa te sve ovo pogodiloТи што мораш да придржаваш женину мачку док пиша на веце шољи да ћутиш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa ti si lik koji gleda crtani,pa te sve ovo pogodiloТи што мораш да придржаваш женину мачку док пиша на веце шољи да ћутиш.
Što sam stariji to više gledamMalo je konfuzno, pitanje se odnosi na momke(mladiće) ili muškarce? Razlika je poprilična. Ista kao i između devojke i žene. Svako vreme nosi svoje znatiželje hobije i zanimacije. Devedesetih kad su anime doživele bum, kao nešto drugačije, sama sam ih i gledala, danas, sa stoletnim životnim iskustvom, to nije nešto što će me zainteresovati, niti ću poželeti da potrošim vreme na isto. Pretpostavljam da je slično i kod osoba muškog pola.
На аватарима се види ко шта гледа. Например, ти гледаш ону инцестуозну перзверзију од серије. Свашта се може закључити из тога.Aaaaa ti si lik koji gleda crtani,pa te sve ovo pogodilo

Anime i Mange ...
Da li su damama privlači ili odbojni?
Momci da li gledate/čitate anime i mange?

Man of cultureНемам спонзорку да ме протера до Јапана.![]()
Ma kakvi, to je jedna niša za koju me zabole piša

Man of culture
Meni je svejedno.Anime i Mange ...
Imao sam takvu devojku, tezak introvert, al ruku na srce bika je zver u krevetuMeni je svejedno.
Ali život mi je pokazao da su momci koji to čitaju i gledaju niže emocionalne i socijalne inteligencije.
Zašto? Pa veća je šansa da su povučeni, igraju igrice, ne čitaju i ne gledaju toliko filmove iz čega se daleko više uči o životu.
Ali naravno da ne bih nekoga odbacila zbog toga, tj. da ga razmatram za partnera. Do sada nisam.
Ali se ispostavi ovo gore navedeno kao razlog mog odbacivanje njega kao partnera. Možda je to u nekoj korelaciji.
Nisi jedini imao takvuImao sam takvu devojku, tezak introvert, al ruku na srce bika je zver u krevetu![]()
Blago sam šokiran i potresen, pa i mi muški moramo da imamo neke naše guilty pleasure ili bat stvari koje nas zanimaju a da nisu žene@Urwald , zašto taj zaprepašćeni bečko
Pitao si da li je odbojno, odgovorila samBlago sam šokiran i potresen, pa i mi muški moramo da imamo neke naše guilty pleasure ili bat stvari koje nas zanimaju a da nisu žene
Valjda je i kod žena slično ili samo o nama muževnima razmišljaju?![]()
Volim anime koje je radio sjajni Ghibli studio i skoro sam ih sve gledala.Anime i Mange ...
Volim anime koje je radio sjajni Ghibli studio i skoro sam ih sve gledala.