Muškarci koji gledaju/čitaju ...

Da li su vam muškarci koji prate mange i anime odbojni ili privlačni?

• Ž: Hot su mi momci koji prate ovo

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    12
Iz moje perspektive, doduše perspektive čoveka koji je izgubio korak sa vremenom, reč muškarac nije samo puka rodna odrednica; nije čak ni imenica koja označava odraslu jedinku muškog pola. Dečak postaje muškarac tek kada se promeni, na mnogo načina.

Ovo što sam napisao nema nikakve veze sa nekim mojim negativnim stavom o Animama i Mangama. Daleko od toga. Sećam se da sam i ja voleo japanske crtane filmove u Zimskom bioskopu.
Ali mi nekako izgleda bizarno kad vidim rečenicu u kojoj se nalaze reči muškarci, anime i mange.

Obožavam mangu i anime.

Miss Kobayashis Dragon Maid Shock GIF by Funimation

Anime i Mange ...

Da li su damama privlači ili odbojni?

Momci da li gledate/čitate anime i mange?

Mrze ih,jer su uzviseni za njih,zene mrze talentovane i pametne muskarce koji imaju auru filmske zvijezde u obicnom zivotu,vole ih jedino kada su poznati a i onda zele da ih stave u taj seljacki model muskarca auto, karijera,samopouzdanje,teretana,Alkohol.Kod tih likova ne svih logicno, postoji aura svetske zvijezde zato ih zene mrze,jer tim likovima ne treba galama,niti pare,niti teretana niti auta bijesna niti popularnost da bi pruvukli paznju gdje god da se nadju,a to zenama ne godi jer nemaju samopouzdanje pred tim muskarcima i osjecaju se inferiorno i onda namjerno zele da kazne te muskarce tako sto nece ni poljubac da im daju a kamoli vaginalne otvore,iz inata to rade da im sruse auru i bace ih na nivo onih stvarno likova koji su streberi teski

Ljudi ne razuniju da u tom alternativnom svijetu gdje su razne vrste intelektualaca pored toliko strebera i naocaraca imas takodje i najvece ljepotane i face,nisu najvece face medju glumcima,fudbalerima ili ulicarima,ljudi nemaju pojma najvece rugobe ali i ljepotani su medju pasivnim sanjarima i Intelktualcima

Ja to perfektno znam jer sam u tom svijetu alternativaca i intelektualaca formiranih i onih sa potencijalom,tu cete sresti od rugoba do filmskij zvijezda likovi za koje je Bred Pit ruzan,ali javno se namece taj model da je ljepota na strani cool nekih likova i ulica likova sto je laaz,upravo najvecu auru imaju ti neki necidljivi biseri i ljepotu ali su i nekako prokleti,umom i mislima koje ih razaraju svjesni su mnogo toga i mnogo daleko vide,nose tu tezinu.

Zene vole da one imaju muskarca ispod sebe,ne moze muskarac baciti u drugi plan zenu ako ima misice i auto i samopouzdanje

Zene osjete tezinu i inferiornost i bjeze od tih likova,pogube se kada ih vide,a ne govorim o stidljivim zenama

Zasto mnoge zene biraju sirovine,nasilnike ili neke ruzne likove ako su ljepotice pa upravo zbog toga da bi ona bila u prvom planu

Zasto Belluci nema ljepotane kraj sebe nego neke ono prosjek izgleda likove koji nisu ljepsi od nje niti imaju auru,jer Ego je radi nece u drugi plan da ide

Poslednja izmena:
To je kao da pitaš "da li su muškarci koji prate curling odbojni ili privlačni"

Mislim, zavisi od muškarca... ako je hot, on je hot, a ako nije, onda nije, nema to veze sa curlingom. :)
Ја бих пре рекао да зависи од жене. Колега је питао како жене реагују. Дакле, првенствено ствар перцепције. На основу тога шта неки мушкарац гледа, чита или слуша, жена може оправдано или неоправдано да донесе одређене закључе о њему, те да због тога изгуби интересовање, маколико он био "хот".

Malo je konfuzno, pitanje se odnosi na momke(mladiće) ili muškarce? Razlika je poprilična. Ista kao i između devojke i žene. Svako vreme nosi svoje znatiželje hobije i zanimacije. Devedesetih kad su anime doživele bum, kao nešto drugačije, sama sam ih i gledala, danas, sa stoletnim životnim iskustvom, to nije nešto što će me zainteresovati, niti ću poželeti da potrošim vreme na isto. Pretpostavljam da je slično i kod osoba muškog pola.

Nisam neki fan anime pogotovu od 2007-neke, otkako je DeviantArt otvorio vrata kichu gde svaki drugi fan postuje svoje manga i anime oci i kako ih je nacrtao. Generalno bilo sta sto predje u mainstream mi izgubi vrednost neminovno. Priznajem, nisam nikad ni bio toliko u tome pa kapiram da ima ljudi koji to bolje razumeju i izvlace iz toga vrednost.

Ipak bih izdovio Sen to Chihiro no kamikakushi koji je stvarno umetnost gde se prica bavi folklorom, pitanjem zivota i smrti, simbolikom. Motivi su prelepi i vidi se da je ulozeno truda i razmisljanja. I kada sam god dolazio na tu temu sa z polom (vecinu zena ovde to ne interesuje i nekako gledaju na to poput nedorasli muskarci i video igrice). Cak i izbegavam te teme sa zenama generalno osim ako pokaze otvorenost i neku radoznalost, donesem casu vina i pustim da gledamo.

Ја бих пре рекао да зависи од жене. Колега је питао како жене реагују. Дакле, првенствено ствар перцепције. На основу тога шта неки мушкарац гледа, чита или слуша, жена може оправдано или неоправдано да донесе одређене закључе о њему, те да због тога изгуби интересовање, маколико он био "хот".
Razumem šta kažeš, ali opet, ako žena izgubi interes za nekoga jer voli mange i anime, onda možda možemo reći da se taj čovek rešio bede pre nego što je upao u sranye.... :mrgreen:

Back