- Poruka
- 4.006
Anime i Mange ...
Da li su damama privlači ili odbojni?
Momci da li gledate/čitate anime i mange?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam mangu i anime.
![]()
Hell yeah. Ali ja sam amater xD

Anime i Mange ...
Volim da gledam karling. A norveška reprezentacija izgleda kul i hot, još od pre petnaestak godina.To je kao da pitaš "da li su muškarci koji prate curling odbojni ili privlačni"
Mislim, zavisi od muškarca... ako je hot, on je hot, a ako nije, onda nije, nema to veze sa curlingom.![]()
Na ove misliš?Volim da gledam karling. A norveška reprezentacija izgleda kul i hot, još od pre petnaestak godina.

Ne, zapravo sam mislio na muški tim. Stajlig im je fenomenalan. Žene se ne ističu toliko. Nego sam izbegao da napišem muška reprezentacija da mi se ne bi nakačio neki bilmez da me kao nešto propituje kako ja to mislim.
Mali,buljavi,nosati,kratke guzate,sisate...ali uzdišu ko blesaviMeni su odbojni...kakve bre animeijuuu
Brateeee realno gledaš crtaniMeni to deluje krajnje emoretardirano![]()
Ne samo tebi,ima nas još.Meni to deluje krajnje emoretardirano![]()

Ја бих пре рекао да зависи од жене. Колега је питао како жене реагују. Дакле, првенствено ствар перцепције. На основу тога шта неки мушкарац гледа, чита или слуша, жена може оправдано или неоправдано да донесе одређене закључе о њему, те да због тога изгуби интересовање, маколико он био "хот".To je kao da pitaš "da li su muškarci koji prate curling odbojni ili privlačni"
Mislim, zavisi od muškarca... ako je hot, on je hot, a ako nije, onda nije, nema to veze sa curlingom.![]()
Не беоше ли то телетабиси?Crtani za osobe sa spec potrebama![]()

Ти што мораш да придржаваш женину мачку док пиша на веце шољи да ћутиш.Animirani pederbal![]()
Razumem šta kažeš, ali opet, ako žena izgubi interes za nekoga jer voli mange i anime, onda možda možemo reći da se taj čovek rešio bede pre nego što je upao u sranye....Ја бих пре рекао да зависи од жене. Колега је питао како жене реагују. Дакле, првенствено ствар перцепције. На основу тога шта неки мушкарац гледа, чита или слуша, жена може оправдано или неоправдано да донесе одређене закључе о њему, те да због тога изгуби интересовање, маколико он био "хот".