sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.032
Sta mislite da li muskarci koji imaju natprosecnu kitu i koji dobro torbaju se mogu ponasati prema zenama u stilu da sve bude po njegovom?
Sta mislite da li muskarci koji imaju natprosecnu kitu i koji dobro torbaju se mogu ponasati prema zenama u stilu da sve bude po njegovom?
I oni se malom kitom mogu tako da se ponašaju![]()
mali al tehničar...vlasnik istog je takođe "slušan"...
Mali nikad ne moze biti veliki, koliko god bio dobar tehnicar.
Mali nikad ne moze biti veliki, koliko god bio dobar tehnicar.
Može dok ne saznaju da je mali.![]()
A nije ni to lose, stavis ga dok ona ne vidi. I ako joj nije dobro ti kazes, ma nisam ga celog gurnuo, ovo je tek vrh![]()
mada kod iskusnijih ne znam kolko će da prođe blefiranje...![]()
Moj decko ima natprosecan penis, kako su mi neki rekli, ali meni to nije vazno. Ja ga slusam, jer ga volim.
Kod najiskusnijih svaki prolazi. Svaka čast Sinketu, ali on ipak ne zna ono što žene znaju - nijedan nije za bacanje dok radi radnju i dok se ne nađe bolji (a to često nema veze isključivo sa dužinom).
A znam ja to jako dobro.![]()
Bilo kako bilo, ali mislim da se kod žena ništa ne postiže golim autoritetom i na mišiće, diplomatija je nužnost bez obzira na znanje i opremljenost.
Žene uvek nešto brane i stalno nešto traže, videćeš kad tad... Na tipu je da nađe neku kod koje je to komandovanje i izvoljevanje svedeno na najmanju meru.
Svaka ti cast ako si mu uspaela videti kitu i ostati netorbana. Ti si moj idol. Tebe bi covek mogao staviti na - 40 i ti se ne bi smrzla ni za 10 sati. Neunistiva si ko bakterija![]()