- Poruka
- 23.295
On samo cuka pa masina od muke proradiNisi nikad izvrdao niti opravljao
🤷🏻♀️
Pa ja popravim, a onda dodje majstor.Nisi nikad izvrdao niti opravljao
🤷🏻♀️
A ti si od onih zena sto stoje pored i sufliraju.On samo cuka pa masina od muke proradi
Sam svoj majstor. Pomazem i drugaricama.Zanima me jeste li vični sa alatom i popravljate li po kući ili za sve zovete majstora?
P. S. Pitam za drugaricu 😅
Ja sam majstor zadovoljiša.Zanima me jeste li vični sa alatom i popravljate li po kući ili za sve zovete majstora?
Ček, čiji ti ono bješe muž? Ne znam smijem li da ti lajkam post? 😂😅Pravi majstor ovde koliko vidim samo sam ja![]()
Smeš a što ne bi smela. Kakve veze to ima saČek, čiji ti ono bješe muž? Ne znam smijem li da ti lajkam post? 😂😅
Ja sve bukvalno shvatam. Dakle, sve po kući a i šire pokrivam. To mi hobyŠta se majstoriše i popravlja?![]()
Duborez.Šta se majstoriše i popravlja?![]()
Ima vjeruj mi, ovdje su žene lude samo psstSmeš a što ne bi smela. Kakve veze to ima sa
Zanima me jeste li vični sa alatom i popravljate li po kući ili za sve zovete majstora?
Vičan samZanima me jeste li vični sa alatom i popravljate li po kući ili za sve zovete majstora?
Muskarac i treba da busiProšle godine sam i sa bušilicom radio
Mnogo je zabavno
Jednoj drugarici smo postavljali ogradu od trske na zidove
Ma ti si onda tata-mata od zanata 😂😂Ја правим алате, мислим да то довољно говори.
pAAA,gle,nisam loš,mada,sam dosta stvari,totalno uništio,aliii,nisam loš.Onako.Za 3+Zanima me jeste li vični sa alatom i popravljate li po kući ili za sve zovete majstora?