- Poruka
- 108.403
Италијанске плочице и Цересит фугне.Опа!!!
Купатило сплочице, а?![]()
Има се, може се.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Италијанске плочице и Цересит фугне.Опа!!!
Купатило сплочице, а?![]()
Treba da kaze jebana samZašto muškarci kada označavaju da su imali intiman odnos sa ženom kažu da su ženu je...i, a žena kad kad želi da kaže da je imala intiman odnosem sa muškarcem kaže da se sa njim je...a? U prvom slučaju žena je upotrebljena u funciji objekta, a u drugom slučaju muškarac je upotrebljen u funkciji priloške odredbe (za društvo mislim). Mislim da to nije u redu i mislim da i muškarci treba da govore sa kim su se a ne koga su je...i. Vaše mišljenje o ovoj pojavi koja postoji ne samo kod nas već i u svetu?
Zašto muškarci kada označavaju da su imali intiman odnos sa ženom kažu da su ženu je...i, a žena kad kad želi da kaže da je imala intiman odnosem sa muškarcem kaže da se sa njim je...a? U prvom slučaju žena je upotrebljena u funciji objekta, a u drugom slučaju muškarac je upotrebljen u funkciji priloške odredbe (za društvo mislim). Mislim da to nije u redu i mislim da i muškarci treba da govore sa kim su se a ne koga su je...i. Vaše mišljenje o ovoj pojavi koja postoji ne samo kod nas već i u svetu?
Sve stoji to što kažeš ali govori se i ovo drugo.kome kazhu!?
svaki koji kazujem je pakshu i nije vrijedan blatnjavog opanka
inace i jedno i drugo je imalo sex ili je vodilo ljubav
Sve stoji to što kažeš ali govori se i ovo drugo.
Šta je super?Опаааа кренула игра анаграма.
Суууупеееер.
Анаграми.Šta je super?
Mhm. Dobro.Анаграми.
Волим да се играм.
Čim se u muškom društvu zapodene priča i krene taj rečnik,ja sam nju j..o odmah znam da je reč o muškarcu koji je bio sa ženom pre tri godine zadnji put a sledeći će za 5 godina naći drugu....ja se ne j. ja se volim..on ne j. on voli...kod mene je tako...![]()
Rekao si ljigavih 600x da vodis ljubav, pruzas zadovoljstva, lizes itd.Čim se u muškom društvu zapodene priča i krene taj rečnik,ja sam nju j..o odmah znam da je reč o muškarcu koji je bio sa ženom pre tri godine zadnji put a sledeći će za 5 godina naći drugu.
Muškarac ćuti o tome,vodi ljubav,uživa,pruža zadovoljstvo partnerki i srećni su bez objava,reklama,hvalospeva.
Oprostite im cure ali bežite od njih.![]()