Muskarci iskreno!

Sta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?

Navedite najbitnije sto se promenilo, bilo dobro ili lose.

Bilo bi ok da budete iskreni, ajmo ☄️

Naravno, ne misli se iskljucivo na fizicki izglef, cak naprotiv, dajte akcenat drugim stvarima ...
Da, to što kažu prethodnici. Ako verovatno i manje testosterona utiče na naše ponašanje. Manje agresivan, strpljiviji, retko se naljutim, više se šalim, uglavnom rešeni materijalni problemi, ...
Imam iskustva, i dobro citam ljude, puno teže me je prevariti.
Sex. nagon mi je dosta manji, manje kondicije, manje mišića na račun masti, puno više se trudim oko hrane, zdravlja..

Naucimo da budemo neiskreni.....npr ko da kaze roditeljima devojke da se ebe ko veverica i da se ne skidate sa nje....

Ili da smo 10 godina stariji od nje....

Ili da smo zabrinuti kad smo videli kako joj majka izgleda, posto ce i ona tako za kojih 0 godina..

Salim se naravno , to se desava u 29

Naravno, ne misli se iskljucivo na fizicki izglef, cak naprotiv, dajte akcenat drugim stvarima ...
počmu da rastu dlake iz uši i nos...
kažu da se nekima nerado diže a i kad oće onda to bude njanjavo...ako si to tela da čuješ
tako kažu

Opusteniji sam sto je dobra stvar i poceo sam da razmisljam o posljedicama svojih odluka sto mi se ne svidja , zivot mi je u tom smislu vise dosadan.

Back