- Poruka
- 28.975
nejsi bwe!Svest o tome da sam pogrešno izrastao, još pogrešnije srastao
I eto...
Jbg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nejsi bwe!Svest o tome da sam pogrešno izrastao, još pogrešnije srastao
I eto...
Jbg
Ahahahnejsi bwe!![]()
svi tako pomalo...Ahahah
Znam šta pričam
Jbg, jesam
Sad je ono... Daj šta daš![]()
Da, to što kažu prethodnici. Ako verovatno i manje testosterona utiče na naše ponašanje. Manje agresivan, strpljiviji, retko se naljutim, više se šalim, uglavnom rešeni materijalni problemi, ...Sta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?
Navedite najbitnije sto se promenilo, bilo dobro ili lose.
Bilo bi ok da budete iskreni, ajmo
Naravno, ne misli se iskljucivo na fizicki izglef, cak naprotiv, dajte akcenat drugim stvarima ...
их, Криво срастање, имаш цео албум...како бре погрешно израстао?!?! како је требало да израстеш? Ја овде неке изјаве уопште не разумем, извиниSvest o tome da sam pogrešno izrastao, još pogrešnije srastao
I eto...
Jbg
Ma sve je okих, Криво срастање, имаш цео албум...како бре погрешно израстао?!?! како је требало да израстеш? Ја овде неке изјаве уопште не разумем, извини
U odnosu na šta?Ma sve je ok
Krivo i pogrešno u mnogo čemu
U odnosu kako sam mogao, kako je i trebalo u mnogo čemu. Kako sam zaista hteo.U odnosu na šta?
A zašto nisi? Sad je ovo kajanje za nedostatak snage i istine u nekim životnim situacijama. Hteo a nisi mogao.U odnosu kako sam mogao, kako je i trebalo u mnogo čemu. Kako sam zaista hteo.
Ne muči sebe Edmunde, osim ako ovim ne skrećeš pažnju.A zašto nisi? Sad je ovo kajanje za nedostatak snage i istine u nekim životnim situacijama. Hteo a nisi mogao.
Mmmm nnnnneeeeA zašto nisi? Sad je ovo kajanje za nedostatak snage i istine u nekim životnim situacijama. Hteo a nisi mogao.
Можеш све! Уз нечију малу помоћ или не. Али СВЕ!Mmmm nnnnneeee
Nego konstatacija
Kajanje donekle da, nemam nedostatak snage, ali pitanje je šta mogu da uradim uopšte
Okolnosti su bile veoma loše u izrastanju, pa sad, videćemo
И било ко од насМожеш све! Уз нечију малу помоћ или не. Али СВЕ!
BićeDo tako nekog perioda sam se i zanosio kako postoji nada da će se okrenuti nabolje. Sad samo čekam da umrem i nadam se da neće biti još gore :/
Ko je tebi dozvolio da lupetas?Ti si uvek bio pametan.
Obrnuo si Andju i jos neke ovde![]()
Šalimo se maloKo je tebi dozvolio da lupetas?
A nista I dalje sa psiho ribamaSta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?
Naravno, ne misli se iskljucivo na fizicki izglef, cak naprotiv, dajte akcenat drugim stvarima ...
počmu da rastu dlake iz uši i nos...Sta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?
Opusteniji sam sto je dobra stvar i poceo sam da razmisljam o posljedicama svojih odluka sto mi se ne svidja , zivot mi je u tom smislu vise dosadan.Sta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?