Bumbar
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Sad gledas odakle pisemMislis da ti je to + iako me ne zanima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad gledas odakle pisemMislis da ti je to + iako me ne zanima
nemaAli ovde ima tragova sigurno...
Koja godina?nema
drugi softver
drljao ja bazu teleportom još onda
a pazi tad nije bilo filtera nego lepo dodješ sa nudističke pa se istuširaš pa malo nauljiš da cakliš pa na forum u visokoj rezoluciji
nije se bre ni naplaćivalo,
![]()
Vas dvojica, mir!
pre 17 godina, kako proleteKoja godina?
Mislim koja kalendarska.pre 17 godina, kako prolete![]()
Mi smo mirni.Vas dvojica, mir!
nažalost ovo nisam ja izmislio već je dokazano da muškarac (iako kraće živimo) doživi koju godinu više ako uz sebe ima mladju ženu od sebe
e sad kako to neki tumače ja ne ulazim![]()
Resite to na drugom mestuMi smo mirni.
Slusamo kvalitetnu muziku.
Ukrao mi je Andju,i sad sam ljut.
pa oduzmi ili se vrati na napisanoMislim koja kalendarska.
Jesampa oduzmi ili se vrati na napisano
baš si brljiva
Šalim se maloResite to na drugom mestu![]()
cujem sve slabijeSta se menja kod vas posle 45.-te godine, ili u tom nekom dobu zivota?
Navedite najbitnije sto se promenilo, bilo dobro ili lose.
Bilo bi ok da budete iskreni, ajmo
Naravno, ne misli se iskljucivo na fizicki izglef, cak naprotiv, dajte akcenat drugim stvarima ...
To nije dobar stav.Bojim se i da pomislim o tim godinama
To je normalan stav, svi ga dožive.To nije dobar stav.
Da, ali to vreme straha od godina treba da traje kratko... valjda treba da zivimo dalje, ne da zalimo za onim cega vise nema.To je normalan stav, svi ga dožive.
Trebalo bi, ali...Da, ali to vreme straha od godina treba da traje kratko... valjda treba da zivimo dalje, ne da zalimo za onim cega vise nema.
Mora da prodje sve fazeTrebalo bi, ali...
Kad bude imao 40, recimo, onda će se pitati zašto ga bole leđa ili nešto drugo, zašto ima manje kose, zašto ne može da izdrži celu noć budan, zašto... i čemu to vodi.![]()
vremenu niko pobegao nije, doci ce i teTo nije dobar stav.
Ne zalim se I ne plasim se toga, samo da je zdravlja.vremenu niko pobegao nije, doci ce i te![]()
Svest o tome da sam pogrešno izrastao, još pogrešnije srastaodajte akcenat drugim stvarima
Svestan si toga, za pocetak.Svest o tome da sam pogrešno izrastao, još pogrešnije srastao
I eto...
Jbg