Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.013
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cek sad čekaj...ja sam na redu ja pitam gospodina kakva je to poza kako ce uci u mene?Svakim danom sve pametnije teme.
To je prikladno, verujem.![]()
Bolje da ćutim, i ovako me stalno brišu na sve strane.Cek sad čekaj...ja sam na redu ja pitam gospodina kakva je to poza kako ce uci u mene?
Pa kad imaš dugacak jezikBolje da ćutim, i ovako me stalno brišu na sve strane.

Dugo sam bio mod pa se suzdržavao, sad ne moram.Pa kad imaš dugacak jezik![]()
Gospodin je mislio na pozu za slikanje s tim da sam ga upravo pitala kako misli da udje u mene ako se tako raspNeprakticno
JasnoDugo sam bio mod pa se suzdržavao, sad ne moram.
ma i dok je bio mod... pitaj ga odakle mu nick racomlat

Нисмо видели да ли вреди улазити или не.Cek sad čekaj...ja sam na redu ja pitam gospodina kakva je to poza kako ce uci u mene?
Moze jedino ako ima pola metara penisGospodin je mislio na pozu za slikanje s tim da sam ga upravo pitala kako misli da udje u mene ako se tako rasp
Nisi video ti pogledaj boljeНисмо видели да ли вреди улазити или не.
Не, мислим на твоје питање, како да уђе у тебе. Нисмо видели да ли вреди улазити или не. Ова са слике не силазити са ње.Nisi video ti pogledaj bolje
I ja sam to i rekla potrudi se pa vidi imas slike tamoe gde im je mestoНе, мислим на твоје питање, како да уђе у тебе. Нисмо видели да ли вреди улазити или не. Ова са слике не силазити са ње.

Хмм.I ja sam to i rekla potrudi se pa vidi imas slike tamoe gde im je mesto![]()
Dakle na erotskim fotografijama sve covek vidi kad hoce,ali vi dalje od politike i ljisa ne idete

Нисмо пронашли икакве фотке.Dakle na erotskim fotografijama sve covek vidi kad hoce,ali vi dalje od politike i ljisa ne idete
Ja vala ne mogu tamo....izgubim živce ovako mladaJa idem na politiku, bezbednije je![]()
Kako hoćeš. Meni tamo udobnijeJa vala ne mogu tamo....izgubim živce ovako mlada