Muskarci i njihovi kompleksi

DisMisaL:
A ti imaš RL? Betty, izdajice... uzela si paare, prodala drugaare...

jau jau - imam, šuuut o tome :P
ali pazi ovo:
juče je moj RL sagovornik NE ZNAJUĆI da išta posebno radi
1) citirao celu rečenicu iz pp-a od Nine
2) citirao moju drugaricu i mene od juče sa kafe u RL
3) pročitao mi misli nekoliko puta, obaška
4) upravo je commodore citirao njega

Hm? :rolleyes:

jel ima neko slična iskustva?

O Boze, pa ovo je najstarija prica iz knjige...
...
Zene moje drage, nije bitno sta vi mislite o necemu, nego sta je objektivno istina.
...
pozdrav...
dosta je bilo za danas. vreme da malo odmorim. grip me razbija. a kako dolazi vece, tako mi opet raste temperatura.

Skrenula si sa teme.

Listen'n'respond se može tumačiti i kao: Ako lutka želi zeca, dobiće zeca. Uočavaš primarne (primalne?) zahteve i menjaš se u skladu sa njima. U situaciji gde se u glavi i inače malo vrti, nije potrebno biti Mandrak da bi iluzija uspela. E sad, ako se neko primi, pa krene da se hvali drugaricama (drtugarima) kako je sinoć upoznla finog doktora u diskaću (masculinum: extra manekenku), eto, izgleda baš kao onaj taksista preko puta (masculinum: prodavačica u kiosku), to je samo njihov problem. Mož i prave doktore (i doktorice!) nekako da sretneš, pa da ti se ne svide. Ali ako ne daješ znake da te treba lagati da bi se nešto postiglo, i neće te lagati. Ljudi su lenji, ne muče se ako ne moraju.

Izvinjavam se što skrećem sa teme :P
moj odnos prema laži je sledeći: čim je utvrdim, znači laž mora biti namerna tj. zlonamerna, smišljena za manipulaciju, okrećem leđa i odlazim, možda usput pritisnem još neko bolno dugme... da stoka zapamti kada me je lagala :D
Kako i zašto će neko lagati je njegov problem. Da li će imati povod, izgovor ili slično mene ne zanima, to je stvar ličnog integriteta. Neki ljudi su prosto skloni laži i manipulaciji, moja je oduka da ih nema u mojoj blizini.

Ljudi koji me dugo poznaju mi nikada ne lažu. Resistance is futile!
ipak sam ja ra-ta-tat :D

commodore:
Poslao sam Father - u par svojih slika i slicne Dorfforve i on je vristao celu noc od smeha.
...
Predlaze mi da idem u holivud da mu dubliram... rolleyes...

De si Stivi.... :lol: :lol: :lol: ....ma daj,sta se cimas bre sa tim....posalji ti lepo svoje fotke na Dorffov mail i videces sta ce da se desi....dobijas one way ticket za LA i bog da te vidi.Razlikujete se tek toliko da niste blizanci....i batali objasnjavanje sa svakim na forumu....licite i gotovo.

Nego,ti rece da ces se ovih dana (sirok pojam) videti sa "malom"....jel' me se seca 8-) ?
A?
Ma nema sanse da me je zaboravila.....ili je to moj ego-trip :-? ?
Javi mi na PP,mojne vise preko foruma!
Poz.

ps:uzasno glupa tema....

Ej nemojte vise da me zayebavate - evo kum me poliva za isto vec dva dana, kao - idi, sto si lud, da budes "zli brat blizanac" -slash- krinimalac ili psihopata -slash- iz istocne evrope ili Rusije. Da herojski pogines na kraju filma od Dorfove ruke... hahahahahahahaha... i onda se cereka u slusalicu po 5 minuta. kao kreten.
ali... prestace i to... svako cudo za tri dana...
...
Ana te pozdravlja... jarce matori... obojica smo... hm... da... proveri pp. da ne smaramo svet okolo.
...
A tema nije glupa - samo je malo seksisticka. Jer iste komplekse imaju i zene.
i dosta vise o svemu ovome

vracar:
Nikada mi nije bilo jasno zasto neki muskarci pri upoznavanju vole da se pretstavljaju lazno.
Npr. upoznam frajera,svidi mi,kaze kako radi u nekoj jakoj firmi sa kompjuterima,pa se ispostavi da je taksista.Nemam nista protiv taksista,ali takva laz ne moze da se sakrije.
Jedan se pretstavlja kao doktor,a nije.
Mislim,cemu to?

ni meni nikad to nije bilo jasno !!! i nervira me jako sto je vecina muskaraca zaista takva
kompleks nize vrednosti!!!!
tuzno jako ....

Back