Muskarci i njihovi kompleksi

vracar:
Nikada mi nije bilo jasno zasto neki muskarci pri upoznavanju vole da se pretstavljaju lazno.
Npr. upoznam frajera,svidi mi,kaze kako radi u nekoj jakoj firmi sa kompjuterima,pa se ispostavi da je taksista.Nemam nista protiv taksista,ali takva laz ne moze da se sakrije.
Jedan se pretstavlja kao doktor,a nije.
Mislim,cemu to?
Maske, maske, maske... i lažno samopouzdanje.

Kad sam upoznala mog bivseg muza i poceli da se zabavljamo, imao je kola-koja su bila pokvarena i vecito kod majstora-a ni dan danas nema vozacku dozvolu,dva mobilna telefona- poslovan covek, drustvo da su mu ceo dan zvonili telefoni, sposoban da sposobniji ne moze biti....
Na kraju sta?!!? Kola nestala, telefoni prodati-nema se para, drustvo-hahahahah, 3-4 druga i to sve neki neandertalci...sposoban samo za sebe i svoju guz...
I nisam se razvela zbog toga, da Vam odmah skrenem paznju...da ne sirite temu dalje...
Hocu da kazem da sam ga volela takav kakav je iako je pokusavao da izigrava nekog BAJU...sad sto su se neke druge stvari isprecile izmedju nas posle svadbe i kad sam se porodila...to nema veze sa foliranjem...
Ali mislim da su to kompleksi nize vrednosti...posebno kad vide da su zene jace od njih

vracar:
Nikada mi nije bilo jasno zasto neki muskarci pri upoznavanju vole da se pretstavljaju lazno.
Npr. upoznam frajera,svidi mi,kaze kako radi u nekoj jakoj firmi sa kompjuterima,pa se ispostavi da je taksista.Nemam nista protiv taksista,ali takva laz ne moze da se sakrije.
Mislim,cemu to?

Say what? :shock: Nikad dozivela nista slicno. Mozda delujes naivno? Stvarno svasta :-?

Zaista mislim da bi trebalo da razmislis o tome, kakav signal saljes svojoj okolini, a posebno muskarcima...
Muvali su me, a i dalje muvaju, i ozenjeni muskarci, pa ipak mi nijedan nikad nije lagao o svom bracnom statusu, iako je takvo priznanje znacilo i automatsku diskvalifikaciju...

vracar:
Mislim,cemu to?

Ima svakavih zena i muskaraca. Evo moj drugar uspesan i dobro stojeci advokat ima drugi pristup. Kad god se upoznaje i pocinje flert sa nekom damom, predstavlja se kao taksista. Logika je vrlo prosta. Aka dama padne na njegov sarm koji on definitivno ima, znaci da nije materijalista. Posle kad sazna ko je i cime se bavi, veza se ucvrscuje. :lol:

marlon:
Ima svakavih zena i muskaraca. Evo moj drugar uspesan i dobro stojeci advokat ima drugi pristup. Kad god se upoznaje i pocinje flert sa nekom damom, predstavlja se kao taksista. Logika je vrlo prosta. Aka dama padne na njegov sarm koji on definitivno ima, znaci da nije materijalista. Posle kad sazna ko je i cime se bavi, veza se ucvrscuje. :lol:
kako god ti video to pzitivno Marlone ali i to je laz - a svaka laz svakako i razdvaja ne samo spaja pa bila jos toliko sa dobrom namerom ili ne...

Gazdarica:
Zaista mislim da bi trebalo da razmislis o tome, kakav signal saljes svojoj okolini, a posebno muskarcima...
Muvali su me, a i dalje muvaju, i ozenjeni muskarci, pa ipak mi nijedan nikad nije lagao o svom bracnom statusu, iako je takvo priznanje znacilo i automatsku diskvalifikaciju...
Oni su tek posebna prica i to bi mogla da bude neka sledeca tema.
Iskreno,mislim da oni muskarci koji nisu dovoljno sigurni u sebe,misle da ce bolje proci kod devojke ako nesto dodaju.Bilo da je u pitanju novac ili nesto drugo.
To ne znaci da mi samo takvi prilaze i da me muvaju,ali desilo se dva,tri puta.

vracar:
Mislim,cemu to?

Kad ti naleti sledeci, nemoj nista da ga pitas i kazi mu da cuti.:-D

Betty:
A možda im ti izgledaš kao glupačica koju je lako namamiti simple lažima?
Bez uvrede, pitah te - kakav signal šalješ? Ne bi oni to tek tako...mora da se potrefi i da se sretnete, za početak...gde se srećete?

U pravu si Betty, izgleda da je ona sponzorusa i dobro izgleda pa je ovi lazu da bi je opleli.
Istina je da to rade pacenici, ali secam se da se tako obicno lagalo zene koje gledaju na to. Ja nisam nikad to radio jel mi ni jedna nije bila toliko hitna da je maznem, ali znam dosta likova koji jesu.

vracar:
Mislim,cemu to?
Ne zna ni on sam....ali se verovatno dobro oseća dok laže. A i verovatno misli da se nećete ponovo videti...

dobro...dogovorili ste se.
E,ima JA jedno pitanje: šta ako te neko provocira da bi video koliko vladaš sobom, pri tom te zamalo dovede u afekat (ali - juče) , i još uz to - dopada ti se i dopadaš mu se?
kakva ličnost stoji iza prljavog napada sa namerom da se na nimalo lep način sazna najgore o čoveku, a pri tom ste kao ok?
Nikoneče imati odgovor na ovo 8)

Betty:
dobro...dogovorili ste se.
E,ima JA jedno pitanje: šta ako te neko provocira da bi video koliko vladaš sobom, pri tom te zamalo dovede u afekat (ali - juče) , i još uz to - dopada ti se i dopadaš mu se?
kakva ličnost stoji iza prljavog napada sa namerom da se na nimalo lep način sazna najgore o čoveku, a pri tom ste kao ok?
Nikoneče imati odgovor na ovo 8)
Igrica, kao sto rece momak iznad...
A iza te igrice stoji nedozrela osoba, ako mene pitas... Mislim, igrice su za decu. Znam da ce sada mnogi pomisliti kako gresim, jer igrice su kao kreativne i unose dinamiku, ali mene to smara.

Betty:
btw. ja sam odreagovala tako što sam se oneraspoložila i otišla, a potom je nastalo fajtanje protiv tog zlonamernika - jel i to poznata "legitimna igra", jel ti se desilo to nekad, comm?

Mozda se nismo razumeli. Ja sam vise mislio na sitno provociranje, posebno u nekoj, drugoj fazi upoznavanja, kad znas da ti se ta osoba svidja, ali zelis da vidis kakva je u stvari.
Jeste mi se dogodilo, devojke znaju da provociraju tako cesto, da vide dokle i kako mogu sa tobom... Rade to i muskarci... I sam to po nekad praktikujem.
Nista agresivno, samo malo ostrije - cisto da vidim da preko puta nije princeza na zrnu graska. Okej?

Jesam, secas se da si mi na onoj temi rekao da ja u svom profilu nisam ja nego neki americki glumac? i poslao si sliku - koja me malo zacudila...
E sad, ja, (a ja inace ne gledam americke filmove mnogo - pa zato ne znam) krenem da ga trazim...
...i sokiram se.
Da li si ti svestan koliko smo ovaj decko i ja slicni?
dakle poslao sam ti na pp svoje sliku ili dve pa ti uporedi sa onom slikom koju si postavio za tog dorfa. I daj komentar...
P.S.
ne znam sto ti ovo ne napisa na pp ali sad je kasno...
poz

Back