Мушкарци и љубомора

Наравно, то су ситуације у којима је битна једна димензија - физичка.
Све друго је равно самоубиству или самоповређивању.
Увек ме нервирало кад људи пристану да играју по једним правилима, а кад започну онда пожеле да их мењају.
Није ми јасно како нико не прихвата да чим човек жели да мења правила - то више није та игра...

desava se da se pravila menjaju, ali mora to da bude obostrano :lol:....grozim se nejasnih odnosa, i muskaraca koji neznaju sta hoce ili znaju a neznaju to da iskazu...:wink: u zadnje vreme nesto mi vise leze povrsniji odnosi, smorilo me je udubljavanje u tudje mozgove....

desava se da se pravila menjaju, ali mora to da bude obostrano :lol:....grozim se nejasnih odnosa, i muskaraca koji neznaju sta hoce ili znaju a neznaju to da iskazu...:wink: u zadnje vreme nesto mi vise leze povrsniji odnosi, smorilo me je udubljavanje u tudje mozgove....

Рекао бих да си и ти око тридесете...:D:D:D
Одрасте човек и почне да размишља...

tacnije 35 :lol:....i priznajem da znam da nista neznam o muskarcima i spremna sam da ucim jos narednih 40 godina nesmanjenim intenzitetom (povrsno-odmerenim :wink:)

Да, а кад си имала 20 мислила си да све знаш...
И ја сам имао такав став о женама с 20.
Мислио сам да ништа ново нећу да научим...
Сад имам 30 и "знам да ништа не знам"...
Али сам вољан да учим.
Само кроз праксу јер се испоставља да су теорије стварали и писали људи који нису баш били склони женама колико мушкарцима...

Да, а кад си имала 20 мислила си да све знаш...
И ја сам имао такав став о женама с 20.
Мислио сам да ништа ново нећу да научим...
Сад имам 30 и "знам да ништа не знам"...
Али сам вољан да учим.
Само кроз праксу јер се испоставља да су теорије стварали и писали људи који нису баш били склони женама колико мушкарцима...

nije lepo da isto kazes sto i ja samo sa malim pretumbacijama reci :wink:....

Back