Meowy
Domaćin
- Poruka
- 4.425
Pa ja bas htela da pitam za tebe gde si,trazila sam te po kafanici da caskamoNego moram da idem,pakujem se za zatvor....pišemo se za 3 dana,kad izadjem iz ćuze.

A ti se pakujes...
Auchhhh...Ometanje istog![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja bas htela da pitam za tebe gde si,trazila sam te po kafanici da caskamoNego moram da idem,pakujem se za zatvor....pišemo se za 3 dana,kad izadjem iz ćuze.

Auchhhh...Ometanje istog![]()
Evooo me,eeee prestala sam da pijem vis da ometam saobraćaj i treznaPa ja bas htela da pitam za tebe gde si,trazila sam te po kafanici da caskamo
A ti se pakujes...
Auchhhh...

A pečeno pile,i boks pljuga kad dođete u posetu?Čuvaj se!
Mislićemo na tebe.
Uh ne bas mi prija.podstaknut ovom temom
https://forum.krstarica.com/threads/zene-da-li-vam-je-neprijatno.1049909/
zanima me da li vam je neprijatno kad u vasem drustvu zene ogovaraju druge zene![]()
Jaoooo...prvo sam pomislila da si kao leptir u saobracaju pa te zato kazniliEvooo me,eeee prestala sam da pijem vis da ometam saobraćaj i treznadoduše popila sam jednu vockicu.Ja sam kao leptir,lepršam sa cveta na cvet...pardon s teme na temu
![]()
![]()

Leptiric sam u svemuJaoooo...prvo sam pomislila da si kao leptir u saobracaju pa te zato kaznili
...Eee,pa naci cemo se po temama![]()
ahhhh kakva reklamana mojim temama spam je dobro dosaoJaoooo spamujem ovom divnom dečku temu @tab503 banovace me mladić
sverovala se u busu?Nego moram da idem,pakujem se za zatvor....pišemo se za 3 dana,kad izadjem iz ćuze.

gola hodala po bulevaru?Ometanje istog![]()

Ma znaš me malo dzeparenje,malo leva ruka desni djep i jbgsverovala se u busu?![]()
Samotrazi i sve će da ti damna mojim temama spam je dobro dosao![]()
pa naletela na bilijarski stap u dzepu gosn. policajca?Ma znaš me malo dzeparenje,malo leva ruka desni djep i jbg

promasila si sustinu teme..treba da ogovaras druge zene a ne sebeMa znaš me malo dzeparenje,malo leva ruka desni djep i jbg

eto posetices je tamo i doneti joj turpiju u tortiJaoooo...prvo sam pomislila da si kao leptir u saobracaju pa te zato kaznili
...Eee,pa naci cemo se po temama![]()
Pa kako da ogovaram ove fine žene kad sam ja najgora sortapromasila si sustinu teme..treba da ogovaras druge zene a ne sebe![]()
imam i paparaco fokte sa lica mestaVideo si...ćuti ne govori nikom

Ah bio neki mlad,naći će njega tetka toxy da ga raskantapa naletela na bilijarski stap u dzepu gosn. policajca?![]()
nece moci normalno da hoda dve nedelje posleAh bio neki mlad,naći će njega tetka toxy da ga raskanta

Osim kada se ogovaraju SNS-ovci i SNS-ovke, za sve ostalo- neprijatno mi je.