Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.413
Čega konkretno i kakvih žena, i da li se pravite da se ne plašite? Žene, da li vas se treba plašiti, jeste li stvarno tako strašne kao što se priča?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čega konkretno i kakvih žena, i da li se pravite da se ne plašite?
Zaebavate, jel da?
Plašimo se jer mislimo na njena osećanja, kako se oseća spram svih njenih uspešnih, modernih, realizovanih drugarica od kojih muškarci beže sem da je uverimo kako smo se toliko uplašili da ne smemo pobeći.
Čega konkretno i kakvih žena, i da li se pravite da se ne plašite? Žene, da li vas se treba plašiti, jeste li stvarno tako strašne kao što se priča?
j ne mogu da spavam sa nekim od koga sam jaca, jbg. kako da se ususkam na rame?
Pa sto ne bi ,ne smatramo forumasice zenama, vi ste nam frendovi<3
jao , kakva tema)
umem da budem prilicno strasna..u nastupu, diskusiji, nadjacavanju. ima anegdota, mladji sin mi je u jednom mom nastupu besa rekao mama ja se tebe plasim..na sta sma ja rekla nisi jedini
ali relano sam potpuno bezopasna..u smislu neke ozbiljne stete koju bih nekom mogla da nanesem. to se ne radi. nikad.
nekidan mi je sef proizvodnju na sastanku ( hercegovac visok dva metra) ispizdjen sto ne odstupam od svog stava rekao oces da se krbamo? ( obaramo ruku)
nema potrebe , jaca sam, samo je pitanje kad ces ukapirati
obozavam kad osetim pored nekog da mogu da budem slaba. to je ono sto mi znaci u privatnom zivotu i bez cega mi odnos sa muskarcem nema smisla. ne mogu da spavam sa nekim od koga sam jaca, jbg. kako da se ususkam na rame?