MUSKARCI BLIZANCI ???

Nemam lijepo mišljenje o muškarcima Blizancima jer su jako dvolični i ljubomorni. :x Pravo se vidi da imaju dvije ličnosti u sebi i da nemaju petlju ljudima neke stvari reći u lice već se uvijek izmotavaju i okolišaju. :evil:

Joj, oni su naduvani strasno, imaju visoko misljenje o sebi i uglavnom vole da komanduju.Kao drugovi su ok dok je sve po njihovom.A u ljubavi su neverni, menja ju devojke ko carape,ali kad si sa mus. Blizancem, bude i vise nego lepo!!I straaaaaaasno su ljubomorni!

Imala sam iskustvo sa jednim blizancem hm...ostala trudna i rodila od njega nikad vise ni traga ni glasa,po tome zakljucujem da su jako cudni ali isto tako i hladni,pravi egoisti...da ste bili otvorili ovu temu pre nekih godinu dana mozda mi se sve ovo ne bi ni desilo...iz gresaka se uci tako da sam i ja naucila jedno...NIKAD VISE SA BLIZANCEM!!!

evo iskopirao sam deo sa chata sa jednom gagom, inace imam par drugarica, koje slicno ili isto misle o njima....a vidim i kao svi ostali ovde
gaga: drugi blizanac...katastrofa..obelezio me je za citav zivot..
rak: sto?
gaga:riba mi je momak...a rak nije bio bas momak ...vise kao decko na par noci.....a ne bih da bas pricam o blizancu.....
rak:zanima me...blizanac
ja znam da lazu pretvaraju se mole slihtaju se
sebicni su i neumeju da vole
jel sam u pravu
jaki manipulatori

gaga:veoma jaki manipulatori.....u pravu si....i samo gledaju interes .....da ostvare za sebe...
veoma prepotentni i ubedjeni...tu postoji samo neka seksualna privlacnost a ostalo je sve katastrofa...ako devojka iole misli na sebe bice to veza na krv i noz....a ako ne misli na sebe...unistice je....ubice ono najlepse u joj....
e bas to oni traze naivne devojke....da bi mogli da ih izdesiraju....ako nauci onda joj nista vise nece stati na put i naucice da ceni dobre momke...

rak:nemogu da shvatim kako funkcionisu
da li zaista nemogu da vole pa onda su takvi?

gaga:umeju da vole ...samo je njihova ljubav umotana u sebicluk i koristoljublje....
rak:pa to je onda samo zaljubljenost, nista vise?
gaga:kod njih je zaljubljenost vrhunac ...oni tu ljubav nesebicnu ne shvataju....to je za njih glupost....
eh....sarmeri su oni pravi...tu ih ne treba podcenjivati kako bi inace postigli svoj cilj...

Honey_girl:
Joj, oni su naduvani strasno, imaju visoko misljenje o sebi i uglavnom vole da komanduju.Kao drugovi su ok dok je sve po njihovom.A u ljubavi su neverni, menja ju devojke ko carape,ali kad si sa mus. Blizancem, bude i vise nego lepo!!I straaaaaaasno su ljubomorni!

To da imamo visoko misljenje o sebi je totalna glupost, naprotiv. Blizanac voli da komanduje !???
Mozda volimo da se pravimo pametni, to je preciznije,
ali i to ima objasnjenje!

JAOJ LJUDI...Mislim da vecina vas nije u pravu.U stvari,SIGURNA SAM! Morate znati da su Blizanci dobri prema onima koji ih zasluzuju! Kazete "Blizanci su ljubomorni",da li je to lose? Ne,naprotiv,to samo znaci da blizanci umeju da vole!Verujem da ste imali losa iskustva,ali samo sa jednim. NISU SVI ISTI! Ja poznajem gomilu muskih Blizanaca i svi su sjajne osobe,prijatelji,sa jednim sam vec dugo u vezi i nikada se nismo ni posvadjali a kamoli nesto gore.Mozda je meni tako lepo posto sam i sama Blizanac,ali verujte mi BLIZANCI NISU ZLI!I nikako nisu dvolicni-sve saspu u lice! SAMO MORATE ZNATI DA IM PRIDJETE,DA IH SASLUSATE...A ONDA CETE IH SIGURNO I ZAVOLETI! :wink:

DACA@:
JAOJ LJUDI...Mislim da vecina vas nije u pravu.U stvari,SIGURNA SAM! Morate znati da su Blizanci dobri prema onima koji ih zasluzuju! Kazete "Blizanci su ljubomorni",da li je to lose? Ne,naprotiv,to samo znaci da blizanci umeju da vole!Verujem da ste imali losa iskustva,ali samo sa jednim. NISU SVI ISTI! Ja poznajem gomilu muskih Blizanaca i svi su sjajne osobe,prijatelji,sa jednim sam vec dugo u vezi i nikada se nismo ni posvadjali a kamoli nesto gore.Mozda je meni tako lepo posto sam i sama Blizanac,ali verujte mi BLIZANCI NISU ZLI!I nikako nisu dvolicni-sve saspu u lice! SAMO MORATE ZNATI DA IM PRIDJETE,DA IH SASLUSATE...A ONDA CETE IH SIGURNO I ZAVOLETI! :wink:

Tacno,BRAAAAAAAVO Daco@ :D :D :D

ONI SU VEOMA DUHOVITI,NE BAS ORIGINALNI (KAO RAKOVI)ALI NEMA VEZE,MASTOVITI U SEXU ALI NE BAS I IZDRZAJNI,SIMPATICNII SU KOMUNIKATIVNI,ALI IMAJU JEDNU MANU STO VOLE DA LAZU I KADA TO NIJE POTREBNO,NE TREBA IM U POTPUNOSTI OTVARATI DUSU
:wink:

Back