nezadovoljena
Početnik
- Poruka
- 12
Zanima me kakva je vasa reakcija na muske blizance? Za mene su fatalni u pravom smislu te reci...Ako ih ne provalim odmah (a uglavnom je tako) na*ebala bih STRASNO!!! :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banjalučanka:Nemam lijepo mišljenje o muškarcima Blizancima jer su jako dvolični i ljubomorni. :x Pravo se vidi da imaju dvije ličnosti u sebi i da nemaju petlju ljudima neke stvari reći u lice već se uvijek izmotavaju i okolišaju.![]()
Aha...da potencijal,shteta shto ga svi ne koriste.Bluprince:Ma super smo mi....samo kad ste i vi normalni :wink:
mi smo tako reci cudo...ali i to sve zavisi od aspekata...
ogroman potencijal....
Slazem se, bas su odvratni,dvolicni debili!Jednom sam se zeznula,nikad vise.kiflica:Muskarci blizanci su najgori, nikako se ne slazem sa njima i uzasno me nerviraju. :![]()
RAK:evo iskopirao sam deo sa chata sa jednom gagom, inace imam par drugarica, koje slicno ili isto misle o njima....a vidim i kao svi ostali ...
etotako:RAK:evo iskopirao sam deo sa chata sa jednom gagom, inace imam par drugarica, koje slicno ili isto misle o njima....a vidim i kao svi ostali ...
Ma nemoj da si patetican!![]()
Honey_girl:Joj, oni su naduvani strasno, imaju visoko misljenje o sebi i uglavnom vole da komanduju.Kao drugovi su ok dok je sve po njihovom.A u ljubavi su neverni, menja ju devojke ko carape,ali kad si sa mus. Blizancem, bude i vise nego lepo!!I straaaaaaasno su ljubomorni!
DACA@:JAOJ LJUDI...Mislim da vecina vas nije u pravu.U stvari,SIGURNA SAM! Morate znati da su Blizanci dobri prema onima koji ih zasluzuju! Kazete "Blizanci su ljubomorni",da li je to lose? Ne,naprotiv,to samo znaci da blizanci umeju da vole!Verujem da ste imali losa iskustva,ali samo sa jednim. NISU SVI ISTI! Ja poznajem gomilu muskih Blizanaca i svi su sjajne osobe,prijatelji,sa jednim sam vec dugo u vezi i nikada se nismo ni posvadjali a kamoli nesto gore.Mozda je meni tako lepo posto sam i sama Blizanac,ali verujte mi BLIZANCI NISU ZLI!I nikako nisu dvolicni-sve saspu u lice! SAMO MORATE ZNATI DA IM PRIDJETE,DA IH SASLUSATE...A ONDA CETE IH SIGURNO I ZAVOLETI! :wink:
Honey_girl:Joj, oni su naduvani strasno, imaju visoko misljenje o sebi i uglavnom vole da komanduju.Kao drugovi su ok dok je sve po njihovom.A u ljubavi su neverni, menja ju devojke ko carape,ali kad si sa mus. Blizancem, bude i vise nego lepo!!I straaaaaaasno su ljubomorni!