spavach
Poznat
- Poruka
- 8.470
mogu da se zakunem u sve zivo i mrtvo..naletim na one reels fb video..znaci neka nasa javna licnost, dal pjevaljka voditeljka, malo mi nepoznata..prica u fazonu da muskarac mora/treba/potrebno je da se svalerise..onda objasnjava svoju teoriju da svojom izjavom ne zeli ohrabriti muskarce da se svalerisu radi hvalisanja, vec cisto da upoznaju zene i tako jednog dana se odluci da stanu na ludi kamen sa svojom zivotnom sapatnicom..
1 - kako bi vi zene da vas sin tinejdzer upita "mama pogledo sam neku tetu i rekla da je potreno da se muskarci svalerisu"..kako bi objasnile svome sinu?
2 - dal smatrate da je doticna osoba u pravu kad je izjavila muskarac mora da se svalerise da bi upozno zene, il muskarci trebaju citati Casanovu il Vedranu Rudan da bi upoznali zene?
3 - dal bi se udale za muskarca koji bi vam izjavio da se svalerisao ne radi cifre vec radi bolje spoznaje zenskog roda
saltam opet po fb neb li naletio na doticni video..
1 - kako bi vi zene da vas sin tinejdzer upita "mama pogledo sam neku tetu i rekla da je potreno da se muskarci svalerisu"..kako bi objasnile svome sinu?
2 - dal smatrate da je doticna osoba u pravu kad je izjavila muskarac mora da se svalerise da bi upozno zene, il muskarci trebaju citati Casanovu il Vedranu Rudan da bi upoznali zene?
3 - dal bi se udale za muskarca koji bi vam izjavio da se svalerisao ne radi cifre vec radi bolje spoznaje zenskog roda
saltam opet po fb neb li naletio na doticni video..