sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.379
Zene da li ste vi primetile da najbolji i pravi muskarci se nikad ne zaljubljuju previse, a uvek su prema zenama jako pazljivi i odlicno ih torbaju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zene da li ste vi primetile da najbolji i pravi muskarci se nikad ne zaljubljuju previse, a uvek su prema zenama jako pazljivi i odlicno ih torbaju?
Ali oni samo odlicno torbaju i nista vise,a to nije dovoljno.
Ae brisi sa moje teme, mekeci na nekoj drugoj.![]()
Sinnke legendo iz tebe izvire iskustvo.
Ali oni samo odlicno torbaju i nista vise,a to nije dovoljno.
Kako nije kad vec rekosmo x puta zenska emancipacija ovo ono..zene na visokim pozicijama..nezavisne..ne treba vam znaci kesh..a dal ce biti dobar otac do toga i ne dolazite![]()
Kad se budes dobro istorbala bice ti to dovoljno.![]()
Ja sebe ne ubrajam u sve zene....novac,karijera,materijalno globalno,nikada ne moze zameniti emocije!!!!!
Pa zato covek i rece dobro torbanje i da su veoma pazljivi..sta ces vise![]()
hocu sve sto pozelim....savrsen seks,pregrst paznje i online decka 24/7![]()
A na tebi da se brines sto ces i ove zime" d' ides u sandale"
Ma sinnke, evo ja sam moju ratnu sekiru zakopala, neka cvetaju lale, ja sam samo za love and peace
Mozda se nekad i sazalis pa mi das da te makar pipnem jedared. Al i ako ne, divim ti se ja i izdaleka :]
hocu sve sto pozelim....savrsen seks,pregrst paznje i online decka 24/7![]()
A pa to nema sanse..za ovog drugog mora se sredis u photoshopu full![]()
I mora skinuti brkove strujom.
A pa to nema sanse..za ovog drugog mora se sredis u photoshopu full![]()
To si ti sve dobila jos u prvom postu samo ti ne vidis, jer si razmazeno krele.![]()