Muskarac RIBA i zena VODOLIJA

Ovo je kombinacija koja na prvi pogled ne ostavlja pozitivan utisak i zbog toga mnogi izrazavaju sumnju u kvalitet ili trajnost ove veze. Znaci, u ocima svoje okoline ova kombinacija ne izgleda dovoljno interesantno, atraktivno i skladno.
Medjutim, ukoliko ste dovoljno uporni, Vase razlike mogu da se usklade na veoma uspesan nacin. Carobna formula glasi: uzajamna tolerancija ili uzajamno razumevanje uz veliku kolicinu toplih i iskrenih emocija. Naravno, ukoliko oboje negujete dobar i pozitivan odnos, preporucuju Vam se najrazlicitiji oblici poslovnih, prijateljskih, emotivnih i ljubavnih veza.
U tom smislu, mozda nesto vise obecava kombinacija izmedju zene Riba i muskarca Vodolije, a obrnut slucaj, u kombinaciji zene Vodolije i muskarca Riba zahteva veci napor i dodatnu upornost.
Osobine koje ulepsavaju Vas odnos su razumevanje, obostrana paznja, plemenitost, tolerancija, mastovitost i potreba za ruzicastim snovima koji ilustruju Vase skrivene, potisnute ili neostvarene zelje. Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji otezavaju Vas odnos.
Oni se javljaju u onom trenutku kada Vodolija postaje hirovita, nepouzdana i emotivno hladna i, narocito, kada u njoj prorade avanturisticki porivi. Sa druge strane, Ribe mogu da budu preterano nepoverljive, nesigurne, destruktivne, neiskrene i porocne.
Poruka za Vodoliju glasi: ukoliko zelite izazov, prihvatite najveci -- ljubavni izazov. Vazno je da sacuvate svoju ljubavnu vezu, svog partnera, a sve drugo su neka prolazna ili kratkotrajna zadovoljstva. Poruka za osobu u znaku Riba glasi: najveci aduti koje imate u rukama su beskrajna masta i beskrajne emocije.
Na kraju, naglasavamo da kombinacija ova dva znaka obecava kontinuitet, srecu i zadovoljstvo.

Pozdrav od Robinje!!!!!
 
Iskreno, ko ce koga tu da drzi na zemlji. U zavisnosti gde je tebi Mars, a njegovi Venera i mesec mozes vise da saznas.
Iskreno, Vodolijama treba neko ko ce ih sa vremena na vreme vratiti na zemlju, neko ko ce ima dati snagu kad im ponestane od lutanja svetom. Ribe su romatici kao i mi, i to moze da bude lepo dok idete plazom a iza vas zalazak sunca, ali... Ne znam da li imas iskustva sa ostalim znacima.Mislim da bi Vodoliji vise odgovara Strelac (lav je egocentican za nas ukus) ili Ovan. Najidealnija je Vaga - naravno, ali ih je tesko naci. Uglavnom su vec zauzeti. Ribi muskarcu odgovara neki Rak ili Bik. Ako hoce nesto da ga prodrma tu je Skorpija, ali mora da bude sva paznja na njoj.
Za sta god da se odlucis srecno!!!
 
Punoooo hvala za oba odgovora.
Znam da odgovaraju Vage, iz iskustva znam da se slazemo i sa Blizancima.
Nekako mi se u poslednje vreme svidjaju Ribe, ne znam zasto, pa me je interesovalo kako bi to izgledalo.
U svakom slucaju, HVALA. :D
 

Back
Top