Muškarac prebio ženu u ringu na Olimpijskim Igrama

1722679861706.png

De atletski, daska živa. Ni sisa ni mišića
Ko nema misice? Vidis da je zilava ko sajla. Ta bi te izvrtela u krevetu istrcao bi u prodavnicu po breskve, kajsije, mandarine, smokve sao daj mitamina izgubih.
Ova tvoja nema misice. Koliko god trenirala ode joj u sise i doope. Sto posto se samo namesti u krevetu i udri:budi muskou gizdrasta sam ko dusek za vodu.

A vrv bi ovoj tvojoj morao neku izandjalu sklj romantiku da joj recitujes da se raskravi. Cvetic da joj uberes. Ova bi ti se spartanski namestila sve taman po visini, taman kako treba. Sve puorno poze, sama bi predlagala, dok bi madjarica bila u fazonu: ja to ne radium, ja nisam takva. P kakva si? P lepa.
Pa baš je to zanimljiovo. Da te malo tizuje, Ko šatro neće, snebiva se ko snajka...

Pa baš je to zanimljiovo. Da te malo tizuje, Ko šatro neće, snebiva se ko snajka...
Da, zanimljivo je nekom naivku kome treba negativna reklama da bi mu se dopao proizvod. :D
"ovaj fica nije za vas gospodine, to je za romanticne ljude koji cene dobar osecaj voznje kad utrnu od namestanja na sedistu" zivot je takav, patnja, to se ceni.

Evo, našla rupa zakrpu

1722790360099.png

Tajvanka Lin Ju-ting postala je druga bokserka koja se nalazila u centru spora oko kvalifikovanosti polova koja je obezbedila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu kada je stigla do polufinala ženske pero kategorije.28-godišnjakinja je pobedila Svetlanu Stanevu, 34, jednoglasnom odlukom - ali posle meča bugarski trener je sugerisao da Linu nije trebalo dozvoliti da se takmiči.

Vidno frustrirana Staneva (34) napustila je arenu praveći krst prstima, uzvikujući „ne, ne“.

ma nije tajlađanka nego tajlandka (ko će sve da ih povata) što sam je pominjao gore i sliku stavio
Tajvanka Lin Ju-ting
Brate one su ti sve muskobanjaste koje sam video ovde. Kako i da se maklja ako nema muskobanjastog u sebi?
A mi se ovde gulimo kako je jedna muskobanjastija od druge.
Mada ja mislim da to sve ima veze sa nekim trecim stanjem u coveku. Nevezano za pol. Ima jos da se rade izucavanja na tu temu. Isuvise vezuju testosteron za agresiju.

Nije frik prirode vec genetska mutacija. A tako sva ziva bica evoluiraju. Tako da je moguce da je to zapravo buduci evolurian covek. Ali su ljudi kulturom takvi da odmah odbacuju bilo kakvo odstupanje od mediokriteta. Na zalost.
Umesto da je prihvatimo i zgrlimo, mi je kamenjem. Jos smo je i stavili u kavez, da se bori. Poput neke namestene antagone zveri da je kopljem probode rimska boginja lazne pravde i osudd za publiku i da im smirenje i spokoj da je sve sejf, sve u redu i da njihovo robovanje svojoj tastini i strahovima i dalje plovi kroz vreme i prostor.

Ali koliko vidim ona je jaka. New breed, new engine. Unstoppable. Pesnicama ce izaci na tron. A onda nece ni pogledati sve dole koji su je kudili i odbacivali, gledace negde u stranu malo na gore. U buducnost i dace izjavu za raju koju ocekuju: mir u svetu, hvala svima, pistacios urnebeus, kiss kiss.

Back