- Poruka
- 76.727
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova mi ne lici ni na sta. Barbi faca a ramena ko svarci. Wanna be riba.
De atletski, daska živa. Ni sisa ni mišićaOva mi ne lici ni na sta. Barbi faca a ramena ko svarci. Wanna be riba.
Kelifa je androgina i atletski gradjena.
Lepotica.
Ko nema misice? Vidis da je zilava ko sajla. Ta bi te izvrtela u krevetu istrcao bi u prodavnicu po breskve, kajsije, mandarine, smokve sao daj mitamina izgubih.De atletski, daska živa. Ni sisa ni mišića
Pa baš je to zanimljiovo. Da te malo tizuje, Ko šatro neće, snebiva se ko snajka...A vrv bi ovoj tvojoj morao neku izandjalu sklj romantiku da joj recitujes da se raskravi. Cvetic da joj uberes. Ova bi ti se spartanski namestila sve taman po visini, taman kako treba. Sve puorno poze, sama bi predlagala, dok bi madjarica bila u fazonu: ja to ne radium, ja nisam takva. P kakva si? P lepa.
Da, zanimljivo je nekom naivku kome treba negativna reklama da bi mu se dopao proizvod.Pa baš je to zanimljiovo. Da te malo tizuje, Ko šatro neće, snebiva se ko snajka...
to joj se digla sisa?Sta kazes Sensei nema misice?
Vid joj rame i bidzulu sunce ti, ko Sumadija.
Neozbiljan si.to joj se digla sisa?
Pobedio ovajSta kazes Sensei nema misice?
Vid joj rame i bidzulu sunce ti, ko Sumadija.
Fak jea. Moja zenska ima da ppbedjuje i pobedjuje. Nista je nece zaustaviti.
Ne znam vala. Gde su nestale sve prave zene bokserke, koja ce da se pojavi..ja ne mogu da dočekam da je neka prava riba izubija
Jedino ona Tajlađankja. Isto je tako muškobanjastaNe znam vala. Gde su nestale sve prave zene bokserke, koja ce da se pojavi..
Koja?Jedino ona Tajlađankja. Isto je tako muškobanjasta
ma nije tajlađanka nego tajlandka (ko će sve da ih povata) što sam je pominjao gore i sliku stavio
Brate one su ti sve muskobanjaste koje sam video ovde. Kako i da se maklja ako nema muskobanjastog u sebi?ma nije tajlađanka nego tajlandka (ko će sve da ih povata) što sam je pominjao gore i sliku stavio
Tajvanka Lin Ju-ting
Da, ali je frik prirode. Ima mušku genetiku i sve ostale karakteristike.U Alžiru je promena pola zakonom zabranjena. Bukvalno. Ova je ipak žena sa viškom testosterona, ne treba je mešati sa raznim budalama rođenim kao muško koji menjaju pol radi odličja.