Meni je mozak ispran, nemam vise snage da se raspravljam sa zenama i kao i svi muskarci , prestao sam da razlikujem musko od zenskog....Interno razlikujem i previse, tj postujem DNK ali u javnosti ne...
Niti pomazem kad ih neko bije na ulici , niti pomazem kad nekog biju na ulici , niti se nudim da pomognem ako nose nesto tesko , totalno se drzim politike da su ravnopravne totalno , cak za svaki slucaj kad su u redu , pustim sve koji su zene ali i muskarce koji izgledaju kao zene i ponasaju se kao zene i koji razmisljaju kao zene, i obicno ostane jedan na 30 da mi pravi drustvo pozadi na kraju reda...
Totalno sam ravnopravno uvrstio musko i zensko laktanje i u redovima u marketu u posti , skoro mi je jedan stariji ciganin rekao da je trudan i pustio sam ga u posti pre mene, na opste bunjenje ostalih , ali trudan je covek, a njegov argument mi nije nista manje apsurdan od mnostva drugih koje svakodnevno slusam ...
Moja komsinica pozajmljije decu iz komsiluka kad treba da obavlja neke stvari po salterima...dodje gde se deca igraju i kaze hajde treba mi jedan od vas na sat vremena , kupicu mu cokoladu...i neko malo dete se javi vec....
Imao sam u kovidu neprijatnu situaciju da mi musko prebacuje sto ga zovem on , nego trazi da ga zovem sa ona...a jes malo moze da prodje, nije da nije, lepsa od Ane B i otad i kad su mi neke zene trazile da svi koji su zenski pacijenti idu pre mene u redu kod lekara, kad dodjem kod lekara nema veze sto je zakazano pitam uvek, jel idete po vremenu koje pise na uputu ili ko je kako dosao i slusam sta kazu...
Ni tu se ne raspravljam i utanacujem ko je kad na redu...uvek se nadje neka zena da uoci da se nisam pojavio pa hoce preko reda....ama bas uvek imam neke shizofrene epizode gde svi stanu u odbranu zena , iako stoji tacno vreme zakazano na uputu , i dosao sam 1h pre svih njih , bio sam u cekaonici...i ne pomaze..