Muškarac (pitanje)

Pa ne sve je ok

Ali sinoc pise drugarica da se nadjemo danas

Ostala sam nekako u grču
Boli me kad dobre žene, fine žene , neiskvarene žene nalete na takvog tipa

Zatim stalno razmišljam zašto muškarac koji sebe najbolje poznaje i zna da je “nesposoban za život u dvoje” bira fine i mirne žene ?
Е то је већ психологија... Идиот је он свакако. Никад не правдам варање!!

Kad muškarac kaže “nisam planirao da te varam već sam jednostavno upao u tu priču “

Šta želi da kaže ?

Kako se upada u varanje ?

Mislim mogao se stumbati niz stepenice onako ne planski ali ne on je pao u tudji krevet ?

Kako ebemu miša ? Kako?

Pogledajte prilog 1353609
znaci da nesto nije u redu sa nametnutom etikom koja se nikako ne uklapa u pritodu ljudskog bica.
Nije moguce da svaleracije traju od prvog dana covecanstva i da do danas to "zlo" nije iskorenjeno. Ocigledno da stav covecanstva prema tom "grehu" nije prirodan .

Pricam juce s covekom normalnim,tihim,prijatnim,pametnim,u grckoj mu zena,sace kazu kokoske uziva u zivotu,jos 2 dana jadan kaze ima da odmori vraca se,ista prica posle decenija braka ja te perem,kuvam ti,kaze joj on jel peres svoje,jel kuvas sebi,problem onda da stavis u serpu 200g pasulja vise,kaze joj ne moras odvojeno cemo,zlo

Pricam juce s covekom normalnim,tihim,prijatnim,pametnim,u grckoj mu zena,sace kazu kokoske uziva u zivotu,jos 2 dana jadan kaze ima da odmori vraca se,ista prica posle decenija braka ja te perem,kuvam ti,kaze joj on jel peres svoje,jel kuvas sebi,problem onda da stavis u serpu 200g pasulja vise,kaze joj ne moras odvojeno cemo,zlo

Nije problem u 200 g pasulja

Problem je u samom psulju

Ako su žene te koje uvek kuvaju tu je već problem

Zašto bi to bio problem? Ja uvijek kuham, predstavlja mi zadovoljstvo spremati hranu za muža i djecu.

Pa ti si ekstra žena

Mi ovamo nismo ekstra žene i jednostavno ta stalna predvidljiva obaveza nama postaje teška , jer nije samo skuvati tu je već i obaveza odlazak u trgovinu

Ja lično za sebe mogu reci na kuvala sam se za 30 godina braka i uvjek ja u svemu sam bila sama iako nisam trebala biti

E sad djeca su odrasla i samostalna

Neću da kuvam, tačnije kuvam kad imam vremena i volje ali to nije više moja obaveza

Pa ti si ekstra žena

Mi ovamo nismo ekstra žene i jednostavno ta stalna predvidljiva obaveza nama postaje teška , jer nije samo skuvati tu je već i obaveza odlazak u trgovinu

Ja lično za sebe mogu reci na kuvala sam se za 30 godina braka i uvjek ja u svemu sam bila sama iako nisam trebala biti

E sad djeca su odrasla i samostalna

Neću da kuvam, tačnije kuvam kad imam vremena i volje ali to nije više moja obaveza
I onda se ista stvar kaže za sex, dosta sam ja za 30 godina davala kad ti se digne, evo djecu izrodismo e pa neću više pa se on oklizne na koru od banane i penisom drito glavićem aterira u prijemčivu vaginu koja opet istu mantru ponavlja svom čovjeku.

Axaxaxaxa
Evo ovako manekenko,posto bi taj cika bata trebao da ti kuva pasulj,da li si ti sposodna da ga zamenis u oranju njive?
Skoro je operisao kuk poklopio ga traktor,da vidimo prezasluzna manekenko kako bi ti izasla na kraj s oranjem m

A vidiš kod mojih u hercegovini kad se desi tako nešto dodju rodjaci ili komšije i po oru njivu

Kao drugo žene itekako znaju da voze traktor i da otu njive !!! Za vrijeme rata one su to radile

A ha nisam manekenka ali me neće niko handriti

Back