Muškarac (pitanje)

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.929
Kad muškarac kaže “nisam planirao da te varam već sam jednostavno upao u tu priču “

Šta želi da kaže ?

Kako se upada u varanje ?

Mislim mogao se stumbati niz stepenice onako ne planski ali ne on je pao u tudji krevet ?

Kako ebemu miša ? Kako?

IMG_9937.jpeg

Pravi muškarac nikada neće priznati niti dopustiti da bude uhvaćen :D

Седимо тако у паркић Светог Саве нека моја ђевојка (сада већ, наравно, бивша) и једна моја другарица.

И оне се ухвате женских тема. Другарица прича како је њену другарицу муж преварио, та затруднела, а он све прзнао,

и кад су се напричале те теме, дају ми један страшно мудар савет ОБЕ.

Кажу:"Никад немој ништа да признаш!!!! Чак и кад те ухвати на гомили, никако ништа не признај!"

И ја сам послушао тај савет. Тј. од тад је прошло, можда годину и по дана, нисам имао прилике још увек да га применим, али га никако нисам заборавио.

U poslednje vreme otvaras bas dosta tema o muskarcima kao Petar Pan-ovima nesposobnim za vezu i ljubav.

Jel treba da se zabrinem za tebe Ruki, ili ti je samo dosadno?

Pa ne sve je ok

Ali sinoc pise drugarica da se nadjemo danas

Ostala sam nekako u grču
Boli me kad dobre žene, fine žene , neiskvarene žene nalete na takvog tipa

Zatim stalno razmišljam zašto muškarac koji sebe najbolje poznaje i zna da je “nesposoban za život u dvoje” bira fine i mirne žene ?

Zatim stalno razmišljam zašto muškarac koji sebe najbolje poznaje i zna da je “nesposoban za život u dvoje” bira fine i mirne žene ?

Biraju one njega. Tu lezi problem.

Prvo ga izaberu jer im je zanimljiv, sarmantan, a onda ne valja jer voli da baci pogled i na druge zene.

Ako si dobar prijatelj, posavetuj ih da biraju muskarce po karakteru, a ne po sarmu, prici duhovitoscu...

Mada posto vidim da pricas od 50+ muskarcima, pretpostavljam da su ti drugarice 40+.

Ako dosad nisu naucile kako pravilno izabrati muskarca za sebe, mozda ce im ucenje malo teze pasti.

Biraju one njega. Tu lezi problem.

Prvo ga izaberu jer im je zanimljiv, sarmantan, a onda ne valja jer voli da baci pogled i na druge zene.

Ako si dobar prijatelj, posavetuj ih da biraju muskarce po karakteru, a ne po sarmu, prici duhovitoscu...

Mada posto vidim da pricas od 50+ muskarcima, pretpostavljam da su ti drugarice 40+.

Ako dosad nisu naucile kako pravilno izabrati muskarca za sebe, mozda ce im ucenje malo teze pasti.

Drugarica puni 38 godina

Back