Muškarac nožem pokušao da napadne studenta: Ponovo napad na blokadi

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Виде себе, као што си приметио, у човеку који витла ножем или гази колима; тај човек им је далеко ближу, у разним категоријама ближи, него згажена студенткиња.
Mnogo tu ima svesnog i podsvesnog đubreta; "tako bih i ja, ali nisam dovoljno lud i onda slavim tog debila"; "na mom beznačajnom poslu me gaze, žena me ne voli, deca me ignorišu, nemam para, ali nisam ja kriv, i sve bih ja njih tako, ma treba njih..." itd, itd, u čemernom neprekinutom nizu, a sve unutar ovog tamnog vilajeta.

Nikad nisi tražio da MK Grupa vrati zadružno zemljište?
Lepo "žuti stiču imovinu"
Bolje ne može

Čujem hoće opet... smeta im Vučić...
E a što niko ne potegne pitanje što je SNS vlast prodala onoliko PKB zemljište Al-Dahri za 4700 evra po hektaru a sad kupuje to isto zemljište od Al-Dahre za 38700 evra po hektaru? Jel to što reče precednik još jedan odličan pos'o za nas?

Na snimku nema transparenta.

Pogledaj opet snimak, pa nam kazi, gde je transparent.
Ma i da ima transparenta, šta ima on da seče nožem transparent na protestu... Najdebilniji izgovor koji sam skoro čuo.

Što ne ode na utakmicu Zvezde na sever sa nožem da seče transparente, pa da vidimo kako se ta priča završava...

Veceras ce na Happy, iako uopste nije happy.

1000012431.jpg

Istina je uvek i samo jedna

zanimljivo ali evo snimka i iz drugog ugla

Zajedničko za oba snimka je

DA NEMA NIKAKVOG TRANPARENTA

ništa, tražimo dalje, ne bi valjda režimski mediji slagali, kada to nikada radili nisu
Види се транспарент 3х2 метра, стелт технологија. Ко и овај авион. :super:

Istina je uvek i samo jedna

zanimljivo ali evo snimka i iz drugog ugla

Zajedničko za oba snimka je

DA NEMA NIKAKVOG TRANPARENTA

ništa, tražimo dalje, ne bi valjda režimski mediji slagali, kada to nikada radili nisu

Moguće je da je, što kaže Sensei, iza tog studenta što je stao neki transparent bio i da stvarno nije imao namere da poseče čoveka.

Ali, u svakom slučaju, to što je uradio konstituiše ugrožavanje bezbednosti, jer je čovek vrlo očigledno nasrnuo.

Mislim da je to dovoljno materijala da se podnese krivična prijava protiv njega.

Primećeno je da ima nož još ranije. Dakle, on je sa isukanom oštricom išao kroz javno mesto i ljude i zbog toga su se sklonili od njega.

Колико сам видео на снимку, ради се о старијем човеку, коме су почеле да се тресу руке.

Nisu mu se ruke tresle, nego je kada su pokušali da ga razoružaju bilo otpora.

Mislim, svakako ne može takav nož da se iznosi na javnom mestu. Ni ne menja ništa da li je nasrnuo ili ne, čovek je izvršio ozbiljan prekršaj. Znaš li ti šta se događa ako bi samo bilo primećeno da u autobusu ili tako negde imaš nož, izvučen da svi vide?

Nisu mu se ruke tresle, nego je kada su pokušali da ga razoružaju bilo otpora.

Mislim, svakako ne može takav nož da se iznosi na javnom mestu. Ni ne menja ništa da li je nasrnuo ili ne, čovek je izvršio ozbiljan prekršaj. Znaš li ti šta se događa ako bi samo bilo primećeno da u autobusu ili tako negde imaš nož, izvučen da svi vide?
Ма видим шта је урадио...

Као што видимо на снимку коју је објавио медиј који здушно даје подршку буђењу демонкратије у нама драгој Србијици
Тридесетак храбрих мирних грађана је успјело савладати опасног терористу. На пристојан начин бираним ријечима су натјерали опасног терористу на одступање. Овај пута је прошло без трагичних посљедица, терориста није успио, но ово мора бити наук. Чим се појави сличан терориста од седамдесет и нешто како носи цекере, а посебно са дрхтавим рукицама. ваља превентивно реаговати. За почетак обезбиједити редарима бејбол палице да се нађу у таквим ситуацијама

Poslednja izmena:
Moguće je da je, što kaže Sensei, iza tog studenta što je stao neki transparent bio i da stvarno nije imao namere da poseče čoveka.

Ali, u svakom slučaju, to što je uradio konstituiše ugrožavanje bezbednosti, jer je čovek vrlo očigledno nasrnuo.

Mislim da je to dovoljno materijala da se podnese krivična prijava protiv njega.

Primećeno je da ima nož još ranije. Dakle, on je sa isukanom oštricom išao kroz javno mesto i ljude i zbog toga su se sklonili od njega.

Nije moguće jer postoji snimak i iz drugog ugla i vidi čuda NEMA TRANSPARENTA

Ali znaš šta je moguće, moguće je da VAS LAŽU a da vi gutate te laži i da ste već postali nesposobni da kritički razmišljate, da proverite činjenice i da kažete sebi pa ovi bre lažu pa se ne krste

To je ozbiljan poremećaj ako želite da tako živite ko sam ja da vam kvarim zadovoljstvo

Uživajte u lažima samo znajte da će doći vrlo brzo dan kada će se jedna od tih laži obiti vama ili nekom vašem direktno o glavu i da će to biti veoma bolno

Као што видимо на снимку коју је објавио медиј који здушно даје подршку буђењу демонкратије у нама драгој Србијици
Тридесетак храбрих мирних грађана је успјело савладати опасног терористу. На пристојан начин бираним ријечима су натјерали опасног терористу на одступање. Овај пута је прошло без трагичних посљедица, терориста није успио, но ово мора бити наук. Чим се појави сличан терориста од седамдесет и нешто како носи цекере, а посебно са дрхтавим рукицама. ваља превентивно реаговати. За почетак обезбиједити редарима бејбол палице да се нађу у таквим ситуацијама

Ma dobro to,

nego nađe li možda ti transparent.

Uzgred, neko ko poteže nož u masi ljudi i vitla sa njim JESTE TERORISTA po svim zakonskim odrdbama i takve, u civilizovanim zemljama, rešavaju istog trenutka, bez mnogo provere da li je lud ili samo veruje u medijks laži.

Masakr u Zagrebu među decom u školi je uradio isto tako bolestan lik, nožem.

Da li neko želi reprizu i u BG možda

Back