Ljudi, pdmorite malo. Pogledajte film neki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekskurzija 5. razreda u Vrnjackoj Banji. Nastavnik Alek a iza njega Petar i Jovan. Najvredniji ucenici iz prve klupe
Sprdnja. Katastrofa.Ekskurzija 5. razreda u Vrnjackoj Banji. Nastavnik Alek a iza njega Petar i Jovan. Najvredniji ucenici iz prve klupe
Studenti su ustaše, a čovek od 71 godinu koji ide nožem ka njima je deka. Isto kao i ona ''baka'' juče što je provocirala i mlatarala rukama.
Уместо што пишеш овако,
запитај се,
шта је то непоменик учинио овом народу да старци својим дрхтавим рукама ваде ножеве на младе људе.
To su vecinom titovi simpatizeri i oni u vucicu vide tita. Ako ima psihijatara ovde, da kazu dijagnozu za ove matore poremecenikeKako bi kicmu polomio onom dekici sa nozem. Svaka cast ba suzdrzanosti protestanata. Najvise psihopata ima medju starijima. Prvo odapeo mozak, nepismeni vecinom, zatucani i takvi najvise glasaju av i upropascavaju zemlju indirektno kao glasaci. Video sam jos negde snimak gde jedan deda psune studente i nasrce. Cuo od jos jedne matore budaletine da bi tenk po kineskom modelu. Nisam mogao tu biti ljubazan "prema starijima" pa sam ga pocastio lepo
Danas je ispred Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, tokom blokada, stariji muškarac sa nožem pokušao da napadne studenta, redara u žutom prsluku, koji je mirno stajao spuštenim rukama.
Nekoliko studenata, takođe redara, je prišlo i razoružalo muškaraca koji se zaleteo na studenta
Дека стего онај скакавац, не могу њих 5 да му отворе шаку. Јак ко бизон, види се да је психо-дека.
Čuj ovog: zaleteo se!
Deda jedva hoda![]()
Kako bi kicmu polomio onom dekici sa nozem. Svaka cast ba suzdrzanosti protestanata. Najvise psihopata ima medju starijima. Prvo odapeo mozak, nepismeni vecinom, zatucani i takvi najvise glasaju av i upropascavaju zemlju indirektno kao glasaci. Video sam jos negde snimak gde jedan deda psune studente i nasrce. Cuo od jos jedne matore budaletine da bi tenk po kineskom modelu. Nisam mogao tu biti ljubazan "prema starijima" pa sam ga pocastio lepo
Ja sam srbin za tvoju informacijuVidi ti šta ćeš da radiš za koju godinu u toj vukojebini od horvacke kada švaburde neće više dolaziti da se močaju u Jadranskom moretu
A i Ameri neće dati da JANF-om ide nafta
Pusti ti šta se radi po Srbiji
Зашто се не помирите?
На истој сте страни.
ovaj je verovatno to uradio nesplatno...druga ekipa koju si pomenui, oni imaju neku koristВелики број наших колега форумаша даје активан допринос оваквом наративу.
ludilo, na sta sve huska rezim...stari radikalski huskaci///svuda huskali na smrt i krv, a posle bezanija
Na starijima svet ostaje.Penzioneri su naše blago!
![]()
dacu ti jedan poslovni savet,,,pazi da ne izgubis licnu kartu,,,mizda neko otvori firmu na tvoje ime i racun u banci...7 godina redovno ti uplacuje obaveze prema drzavi, a onda se firma ugasi...neko potpisuje u tvoje ime i uplacuje milione evraСтрашно, терориста, попут Усеина Болта "залетео" се на њих јадних двадесетак студената који су само ,мирно стајали. Треба то извидити шта носи у тим цекерима, могуће бајат хљеб контаминиран сироимашним уранијзмом. А и оне дрхтаве рукице су ми сумњиве, ваља и то испитати. Добро обавјештени извори Н1 и Данаса кажу да је преко мотороле био у сталном контакту са оним Вучићем који је кординисао овим терористичким нападом.
Znaju ako Vucic padne sa vlasti nema vise isplata pemzijaPenzioneri su naše blago!
![]()
Sve smo bliži da neki naprednjački poremećeni um ubije neko dete.
U Engleskoj je narod zahvalan - jedu whiskas konzerve i kažu "hvala Bogu i Kralju i za ovoliko"Вероватно чак ни ти не верујеш у овакве глупости.
Тешко је рећи, али вероватно не.
ni vama džeparca "dok ne uleti dobitak sa kladže"Znaju ako Vucic padne sa vlasti nema vise isplata pemzija