Muškarac nožem pokušao da napadne studenta: Ponovo napad na blokadi

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako bi kicmu polomio onom dekici sa nozem. Svaka cast ba suzdrzanosti protestanata. Najvise psihopata ima medju starijima. Prvo odapeo mozak, nepismeni vecinom, zatucani i takvi najvise glasaju av i upropascavaju zemlju indirektno kao glasaci. Video sam jos negde snimak gde jedan deda psune studente i nasrce. Cuo od jos jedne matore budaletine da bi tenk po kineskom modelu. Nisam mogao tu biti ljubazan "prema starijima" pa sam ga pocastio lepo

Уместо што пишеш овако,

запитај се,

шта је то непоменик учинио овом народу да старци својим дрхтавим рукама ваде ножеве на младе људе.

Odgovor jednostavan: Narod vas mrzi!
Kako im je Vučić oduzeo oružje krenuli su na vas nožićem za
kalemljenje voćaka. :hahaha:

Kako bi kicmu polomio onom dekici sa nozem. Svaka cast ba suzdrzanosti protestanata. Najvise psihopata ima medju starijima. Prvo odapeo mozak, nepismeni vecinom, zatucani i takvi najvise glasaju av i upropascavaju zemlju indirektno kao glasaci. Video sam jos negde snimak gde jedan deda psune studente i nasrce. Cuo od jos jedne matore budaletine da bi tenk po kineskom modelu. Nisam mogao tu biti ljubazan "prema starijima" pa sam ga pocastio lepo
To su vecinom titovi simpatizeri i oni u vucicu vide tita. Ako ima psihijatara ovde, da kazu dijagnozu za ove matore poremecenike

Danas je ispred Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, tokom blokada, stariji muškarac sa nožem pokušao da napadne studenta, redara u žutom prsluku, koji je mirno stajao spuštenim rukama.
Nekoliko studenata, takođe redara, je prišlo i razoružalo muškaraca koji se zaleteo na studenta

Čuj ovog: zaleteo se!

Deda jedva hoda :hahaha:

Čuj ovog: zaleteo se!

Deda jedva hoda :hahaha:

Opet jeftina produkcija
Nema se adekvatnih statista

Jedva navatali onu budalu što je još veći moton nosio na kolima par metara

Dve budale se našle i sad svi mi treba da arlaučemo: jaooo strašnoooo i da se zakrvimo

Za šta? Zbog dva majmuna koja ne znaju šta će sa svojim životima pa ona bi uređenu državu tako što stane na raskrsnici.
A on bi kao da pokaže da je jači

Aman ljudi, vi koji čitate, ne nadedajte na agenturne bljuvitine ma ko se prenemagao u pogledu njih

Vidi ti šta ćeš da radiš za koju godinu u toj vukojebini od horvacke kada švaburde neće više dolaziti da se močaju u Jadranskom moretu
A i Ameri neće dati da JANF-om ide nafta

Pusti ti šta se radi po Srbiji

Ljudi, vucica podrzava cetvrtina Srbije. Dakle svaka cetvrta punoleyna osoba. To nisu samo penzioneri. Treba ipak biti obazriv, jer su izgleda u stanju i xa ubijaju za njega. Cetvrtina Srbije je ozbilno bolesno i posle se pitamo zasto smo tu gde jesmo. 800000 clanova(botova) koje vrlo lako moze pustiti. Znaci perfidno ce da ne bude kao da pusta policiju ili neke druge organe. Masinerija je to, vrlo odana vojska kojoj i legija stranaca zavidi

Страшно, терориста, попут Усеина Болта "залетео" се на њих јадних двадесетак студената који су само ,мирно стајали. Треба то извидити шта носи у тим цекерима, могуће бајат хљеб контаминиран сироимашним уранијзмом. А и оне дрхтаве рукице су ми сумњиве, ваља и то испитати. Добро обавјештени извори Н1 и Данаса кажу да је преко мотороле био у сталном контакту са оним Вучићем који је кординисао овим терористичким нападом.
dacu ti jedan poslovni savet,,,pazi da ne izgubis licnu kartu,,,mizda neko otvori firmu na tvoje ime i racun u banci...7 godina redovno ti uplacuje obaveze prema drzavi, a onda se firma ugasi...neko potpisuje u tvoje ime i uplacuje milione evra

Poslednja izmena:

Није мушкарац него Прави мушкарац !
Чува своју државу, мир, рад и стабилност
за своју породицу,
своју жену и децу.

За своју фирму и своју војску.
Кажем, Прави !

Sve smo bliži da neki naprednjački poremećeni um ubije neko dete.

Јел би волео ?
Ала би онда кренуло Мариники ...

Вероватно чак ни ти не верујеш у овакве глупости.

Тешко је рећи, али вероватно не.
U Engleskoj je narod zahvalan - jedu whiskas konzerve i kažu "hvala Bogu i Kralju i za ovoliko"
Samo Proleteri po Srbiji stalno nešto "menjaju", rekonstruišu, i majstorišu, tri put seku, dva put meru...
Prihvataju samo lepe rezultate one loše ignorišu ili krive drugog.

s-l650.png

GOD SAVE THE WHISKAS!

Back