Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.926
Nina pocela da spava sa decom...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
druze sto bi to radioGledao sam na TVu lika kako kineskim štapićima za jelo otkopčava preko 30 brushaltera u jednoj minuti.
Ubio me u pojam, nikad nisam bio dobar u tom sportu, a od tada mi ne ide baš nikako.
Desi se u žaru borbe da zatreba, valja znati tu veštinu - zlu ne trebalodruze sto bi to radio
kojikur /?
u zaru borbe letis da ga munesDesi se u žaru borbe da zatreba, valja znati tu veštinu - zlu ne trebalo
To si u pravuu zaru borbe letis da ga munes
a ne da otkopcavas dugmice
nie mi to jasno
i koja to glupa zena ocenjuje muskarca po otkopcavajnju brusa
sto ? ako je nekim slucajem ujede zmija ?To si u pravu
Ali ipak valja znati,
Kao što rekoh - zlu ne trebalo
Ako je ovo PDF za MUSKARCE a jeste,Pogledajte prilog 1351897
Zamislite ovako..Krene akcija.Sve kao po loju kad odjednom zapne kod brusa i malih kopča..petlja i petlja i na kraju kaze..daj,otkopcaj ga sama.:-?
Da li mislite da postoji veza izmedju sposobnosti otkopcavanja brusa sa brojem zena u zivotu muskarca.Jeli to vestina koja se stice radom ili je prirodni talenat ?
Treba jedno pola sekunde, jednom rukom. Svi se manje vise kopcaju na isti nacinPogledajte prilog 1351897
Zamislite ovako..Krene akcija.Sve kao po loju kad odjednom zapne kod brusa i malih kopča..petlja i petlja i na kraju kaze..daj,otkopcaj ga sama.:-?
Da li mislite da postoji veza izmedju sposobnosti otkopcavanja brusa sa brojem zena u zivotu muskarca.Jeli to vestina koja se stice radom ili je prirodni talenat ?
Не сви. Много варијанти закопчавања бруса.Treba jedno pola sekunde, jednom rukom. Svi se manje vise kopcaju na isti nacin
Ako je ovo PDF za MUSKARCE a jeste,
Onda je u najmanju ruku neprimerno ili neumesno (da ne kažem nepristojan) da žena otvara temu u pdf za MUSKARCE
Kao što muškarci ne treba da Vama nameću TEME za polemisanje u pdf za ZENE
Onda sam ja imao srece sa brusevima. Samo sam jednom naleteo na zez, ostali se otvarali na kecaНе сви. Много варијанти закопчавања бруса.
Корисно. А сада како се једе супа кашиком десном руком.