Muškarac koji ne pljuje bivše i ne krivi za raspad braka/veze- da li postoji?

Da li ste nekad upoznale muškarca koji ne krivi bivšu za raskid, za raspad braka?
Da li ste nekad čule da je neki priznao da je bio loš i kriv i da je nešto loše uradio?
Ovo pitanje je univerzalno, u svakom raskidu po pravilu svako krivi onog drugog. Baš je retka situacija da neko kaže "ja sam isključivo kriv(a)".

Ovo pitanje je univerzalno, u svakom raskidu po pravilu svako krivi onog drugog. Baš je retka situacija da neko kaže "ja sam isključivo kriv(a)".
khm ok, nije baš da ne može nekad jasno da se uperi prstom ako je konkretan razlog prekida prevara ili tako nešto

ili je veštica ili su "oboje pomalo krivi"

muškarac NIKAD NIJE KRIV

Da li ste nekad upoznale muškarca koji ne krivi bivšu za raskid, za raspad braka?
Da li ste nekad čule da je neki priznao da je bio loš i kriv i da je nešto loše uradio?
Ja sam taj.Kriv sam za prosli raskid, a nisam krivio drugu stranu :D. Tako da postoji.MIslim ne znaci da ne bi krivio da nije druga strana bila kriva, ali ja sam bio kriv :D

Овога сигурно има. Сваки који је наватан у превари ће признати да је згрешио јадан.
Најјачи су они кладионичари што све спискају. Њих ако жена не напусти свака јој част.

Жена која не криви бившег за распад брака да ли постоји ?
1730812024539.png

Upoznala sam jednog takvog - stariji lik, bukv bumer, ali je rekao da je njegov bludni zivot razlog razvoda sa prvom zenom, sa kojom je sada prijatelj.
Daleko vise je onih koji su sourpuss.

Nikada nisam krivio drugu stranu.nego sam preispitivao svoje ponasanje.Bilo je momenata,kada sam i ja odlazio,ali sam se isto tako pitao,zasto.

Razisao sam se sa bivsom jer vise nista nisam osecao do nje.Otisao sam od nje.Rekao joj posteno da je ne lazem celi zivot.Deca su me zamrzela i nikada oprostila.
E sad ko je tu kriv?Verovatno moj juznjacki mentalitet koji nije navikao da cuti celi dan.
Bivsa bila iz eu.Ne napadam je,jednostavno nema smisla ziveti u lazi.Greska je moja sto sam se vezao za eu osobu.Nju ne optuzujem.Sam kriv.
Kakve veze ima EU?
Dobio si pasoš preko nje ili šta?

Back