Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pise na netu ako je u sexu zensko gornje bice zensko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tad bude?Zensko djete?Ja cuo zguza
MuškoSta tad bude?Zensko djete?
DaSta tad bude?Zensko djete?
Da dam savjet,ako me ko upita.
Ko to,pa incest?Mozda u januaru prestupne godine, za vreme punog meseca. Ipak je incest u pitanju.
esi ti njesi popia? jeli je t'ko?Moze li muskarac kome su se baba i deda razveli , a tetka mu ima samo zensku decu, da bude dobar otac zenskom detetu zacetom u aprilu?
Postoje nekolliko odbranjenih doktorata,bas o toj temi.Verujem da postoji neka studija o tome...
Na celu stvar veoma negativno deluje to,sto je taj mladic imao strica,koji je bio homoseksualac.Sve to moze da se odrazi na mladica,i to veomaFali još detalja za analizu
Jel baba varala dedu ili obrnuto?
Koliko ženske dece tetka ima?
Jel april bio sunčan ili kišovit?
A opet,, biće dobar otac jer žensko je dete
Na celu stvar veoma negativno deluje to,sto je taj mladic imao strica,koji je bio homoseksualac.Sve to moze da se odrazi na mladica,i to veoma
uslozuje ceo slucaj.!
Vidis kakvi ste vi , ali stvarno je tako i u realu..Fali još detalja za analizu
Mogu da ogovorim ovo za varanje, ono sto svi znamo je da zene nikad ne varaju, ako nisu uhvacene bas na delu....ili ako same ne priznaju...Fali još detalja za analizu
Mogu da ogovorim ovo za varanje, ono sto svi znamo je da zene nikad ne varaju, ako nisu uhvacene bas na delu....ili ako same ne priznaju...
Tetka ima 2 zenska deteta, tj sva deca su joj zenska, ....
Kazu da je bilo toplog talasa od nekih 5 minuta...teska zapara i znojenje...
A ovo zadnje je vec zakljucak koji zahteva i objasnjenje...
Varijanta 1 ok....uz uslov da je bio u nekom kontaktu sa sestricinama...Muškarci su skloni da više vole žensku decu
Muška deca su ponos, ali i konkurencija.. Jer majke su pak slabije na mušku decu...
Da ne zalazim dublje. Svakako imaju drugačiji odnos i osećanja prema ženskoj deci.
Ako je odrastao okružen sestrama od tetke ili je bar bio dovoljno često u kontaktu, onda je razvio socijalnu inteligenciju komunikacije sa ženskim polom.
Time je stvorio osnovu da bude ne samo dobar otac ženskom detetu već i uopšte sposobnost da razume ženski pol.
Varijanta 1 ok....uz uslov da je bio u nekom kontaktu sa sestricinama...
Nisam siguran da li je ljubav u pitanju , ali paznja jeste (svaceg sam se nagledao kod oceva).
Nisam imao u vidu da su sestricine bile u blizini , one deluju i kad nisu u blizini, na drugi nacin...ali to je novi scenario...
Tu ti nisam nista rekao.....to stoji sve...nego verzija dva je ostala kad nisu bile u blizini a opet uticu na scenario i komentar je bio za oceve , da li je to ljubav ili sta je...ali nisam ja tu nacisto , lakse mi je da provaljujem njihove odnose prema muskoj deci....to je kudikamo lakse, nema mnogih dimnih zavesa..Vrv postoje studije o tome..
Ali ja znam iz iskustva da muškarci koji su odrasli uz sestre, tetke i uopšte pretežno žensko okruženje, daleko bolje funkcionišu u MŽ odnosima.
Nemaju strah od komunikacije sa ženama, imaju mnogo više razumevanja za žene i umeju da se ophode prema ženama, jer su od malena navikli na ženske ćudi..
![]()
Tu ti nisam nista rekao.....to stoji sve...nego verzija dva je ostala kad nisu bile u blizini a opet uticu na scenario i komentar je bio za oceve , da li je to ljubav ili sta je...ali nisam ja tu nacisto , lakse mi je da provaljujem njihove odnose prema muskoj deci....to je kudikamo lakse, nema mnogih dimnih zavesa..
Zenska deca su vise vezana za oca i naravno da otac mioze da vaspita zensko dete, a i tetku...U svakoj varijanti, očevi su više vezani za žensku decu, a sad biti dobar otac..
Duga priča
A ti bi zguza?
Zenska deca su vise vezana za oca i naravno da otac mioze da vaspita zensko dete, a i tetku...