Muskarac kao dobar otac

Fali još detalja za analizu
Jel baba varala dedu ili obrnuto?
Koliko ženske dece tetka ima?
Jel april bio sunčan ili kišovit?

A opet,, biće dobar otac jer žensko je dete
Vidis kakvi ste vi , ali stvarno je tako i u realu..
Prvo donose predrasude na osnovu jedne jedine info o coveku, a onda kad im ponudis tri , nije im dovoljno nego hoce 10 cinjenica...
Znate kako se zovu ljudi koji zele da znaju sve detalje o nekome....?

Necemo uvoditi jos cinjenica sve dok ne dobro istresemo ovo sto postoji navedeno...
Prebrzo prelazenje na nove cinjenice samo donosi propust u uocavanju vaznih zakljucaka..

Fali još detalja za analizu
Jel baba varala dedu ili obrnuto?
Koliko ženske dece tetka ima?
Jel april bio sunčan ili kišovit?

A opet,, biće dobar otac jer žensko je dete
Mogu da ogovorim ovo za varanje, ono sto svi znamo je da zene nikad ne varaju, ako nisu uhvacene bas na delu....ili ako same ne priznaju...
Tetka ima 2 zenska deteta, tj sva deca su joj zenska, ....
Kazu da je bilo toplog talasa od nekih 5 minuta...teska zapara i znojenje...

A ovo zadnje je vec zakljucak koji zahteva i objasnjenje...

Mogu da ogovorim ovo za varanje, ono sto svi znamo je da zene nikad ne varaju, ako nisu uhvacene bas na delu....ili ako same ne priznaju...
Tetka ima 2 zenska deteta, tj sva deca su joj zenska, ....
Kazu da je bilo toplog talasa od nekih 5 minuta...teska zapara i znojenje...

A ovo zadnje je vec zakljucak koji zahteva i objasnjenje...

Muškarci su skloni da više vole žensku decu
Muška deca su ponos, ali i konkurencija.. Jer majke su pak slabije na mušku decu...
Da ne zalazim dublje. Svakako imaju drugačiji odnos i osećanja prema ženskoj deci.

Ako je odrastao okružen sestrama od tetke ili je bar bio dovoljno često u kontaktu, onda je razvio socijalnu inteligenciju komunikacije sa ženskim polom.
Time je stvorio osnovu da bude ne samo dobar otac ženskom detetu već i uopšte sposobnost da razume ženski pol.

Muškarci su skloni da više vole žensku decu
Muška deca su ponos, ali i konkurencija.. Jer majke su pak slabije na mušku decu...
Da ne zalazim dublje. Svakako imaju drugačiji odnos i osećanja prema ženskoj deci.

Ako je odrastao okružen sestrama od tetke ili je bar bio dovoljno često u kontaktu, onda je razvio socijalnu inteligenciju komunikacije sa ženskim polom.
Time je stvorio osnovu da bude ne samo dobar otac ženskom detetu već i uopšte sposobnost da razume ženski pol.
Varijanta 1 ok....uz uslov da je bio u nekom kontaktu sa sestricinama...
Nisam siguran da li je ljubav u pitanju , ali paznja jeste (svaceg sam se nagledao kod oceva).
Nisam imao u vidu da su sestricine bile u blizini , one deluju i kad nisu u blizini, na drugi nacin...ali to je novi scenario...

Varijanta 1 ok....uz uslov da je bio u nekom kontaktu sa sestricinama...
Nisam siguran da li je ljubav u pitanju , ali paznja jeste (svaceg sam se nagledao kod oceva).
Nisam imao u vidu da su sestricine bile u blizini , one deluju i kad nisu u blizini, na drugi nacin...ali to je novi scenario...

Vrv postoje studije o tome..
Ali ja znam iz iskustva da muškarci koji su odrasli uz sestre, tetke i uopšte pretežno žensko okruženje, daleko bolje funkcionišu u MŽ odnosima.
Nemaju strah od komunikacije sa ženama, imaju mnogo više razumevanja za žene i umeju da se ophode prema ženama, jer su od malena navikli na ženske ćudi..
😁

Vrv postoje studije o tome..
Ali ja znam iz iskustva da muškarci koji su odrasli uz sestre, tetke i uopšte pretežno žensko okruženje, daleko bolje funkcionišu u MŽ odnosima.
Nemaju strah od komunikacije sa ženama, imaju mnogo više razumevanja za žene i umeju da se ophode prema ženama, jer su od malena navikli na ženske ćudi..
😁
Tu ti nisam nista rekao.....to stoji sve...nego verzija dva je ostala kad nisu bile u blizini a opet uticu na scenario i komentar je bio za oceve , da li je to ljubav ili sta je...ali nisam ja tu nacisto , lakse mi je da provaljujem njihove odnose prema muskoj deci....to je kudikamo lakse, nema mnogih dimnih zavesa..

Tu ti nisam nista rekao.....to stoji sve...nego verzija dva je ostala kad nisu bile u blizini a opet uticu na scenario i komentar je bio za oceve , da li je to ljubav ili sta je...ali nisam ja tu nacisto , lakse mi je da provaljujem njihove odnose prema muskoj deci....to je kudikamo lakse, nema mnogih dimnih zavesa..

U svakoj varijanti, očevi su više vezani za žensku decu, a sad biti dobar otac..
Duga priča

Back