muskarac i zena u krevetu....

plavooki77

Početnik
Poruka
13
Drage moje, zanima me vase misljenje, da li je nekad neka od vas bila rasturena u krevetu...pod rasturanjem ne mislim nista nasilno, niti bolno, vec rasutrena....zadovoljena do maksimuma....kakav je to osecaj za zenu? kada moze za jedan seks da se kaze da je bio vrhunski....vasa iskustva vezana za napred navedeno.

Drage moje, zanima me vase misljenje, da li je nekad neka od vas bila rasturena u krevetu...pod rasturanjem ne mislim nista nasilno, niti bolno, vec rasutrena....zadovoljena do maksimuma....kakav je to osecaj za zenu? kada moze za jedan seks da se kaze da je bio vrhunski....vasa iskustva vezana za napred navedeno.

pre neki dan sam imala temu na neozbiljnom delu, kada su potpuno zadovoljeni/e u krevetu. nikakve odgovore nisam dobila.
u fazonu: kad mu posle seksa stavim glavu na rame:confused:
nadam se da ce na ovom ozbiljnom delu ici malo bolje

pa hebote, kad nam više nije do seksa a mogli smo još

Znas kako....teme je iscrpna i raznolika.. :)
Potpuno sam zadovoljen, kada osecam slabost u misicima, blag bol u donjem delu stomaka, nesigurnost u nogama i rukama....a osecaj zelje za JOS me ne napusta. Svakako da je, glava na grudima, jedinstven i lep osecaj kako za zenu tako i za muskarca-pravog koji zna, da zeni posle seksa treba vise neznosti....ne znaju da je to nacin, da dobijes vise i jos :) kakva su tvoja iskustva, sto se rasturanja tice?

Back