Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
ej, a šta vam je to RHCP
neke gitare, sigurno, čim pojma nemam
neke gitare, sigurno, čim pojma nemam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xpajamacax:![]()
![]()
vidi kako su cakani
za ovakve bi moj matori rekaoSINDI:pa eto, zene, mozda mozete da pukusate sinove da naucite da su kucni poslovi nesto normalno, sto je zajednicka obaveza svih ukucana...
i da moraju da se obave, bez obzira na svidjanje, ili nesvidjanje...
mozda ce onda ta generacija imati manje problema u zajednickom zivotu :wink:
ps.MRZIM PEGLU!!!![]()
![]()
![]()
bljux:za ovakve bi moj matori rekaoSINDI:pa eto, zene, mozda mozete da pukusate sinove da naucite da su kucni poslovi nesto normalno, sto je zajednicka obaveza svih ukucana...
ps.MRZIM PEGLU!!!![]()
![]()
![]()
va li ce slavski kolac da mi mesi!
Betty:Jao, imam ja jednu drugaricu koja među prvim pitanjima kad upozna nekog tipa pita koju slavu slavi, i št aje u horoskopu...![]()
PA SKACIkojote:...A trpim i skakanje po glavici![]()
Bas mi je drago da Vam se dopalo..xpajamacax:intra:Bacim i ja nekad peglu...![]()
A moze i glavicom preko peglice...usijaneBetty:peglicom po glavudži mu pređi
Vragolasta Amfibija:A moze i glavicom preko peglice...usijaneBetty:peglicom po glavudži mu pređi![]()
![]()
![]()
nesto ti nije jasno?Betty:bljux:za ovakve bi moj matori rekaoSINDI:pa eto, zene, mozda mozete da pukusate sinove da naucite da su kucni poslovi nesto normalno, sto je zajednicka obaveza svih ukucana...
ps.MRZIM PEGLU!!!![]()
![]()
![]()
va li ce slavski kolac da mi mesi!
Tvom "matorom" (Kakav izraz...:shock: ) slavski kolač da mesi Sindi???
Jao, imam ja jednu drugaricu koja među prvim pitanjima kad upozna nekog tipa pita koju slavu slavi, i št aje u horoskopu...![]()
I ja...cLick - OR - Die:Vragolasta Amfibija:A moze i glavicom preko peglice...usijaneBetty:peglicom po glavudži mu pređi![]()
![]()
![]()
prosto se najezhim pri vizualizaciji takve scene pa ma koja glavica da je u pitanju.. uh![]()
Ja uzivam da usisavam i brisem prasinu toliko da kad to radim bolje da se ne nalaze zamerke jel onda uhvatim za pevalo zanovetaca ( ili zanovetacicu) i dam usisivacku palicu ili krpicu da mi pokazu kako to treba al dok ne zavrse nema stajanja ...!schatje:Ma kakvo prisivanje... ni ja to ne volim da radim, samo me interesuje da li je to vama ok? Ono, ima li neko da to voli, ili da mu bar nije mrsko?