Ajmo sad... da li "savremeni muskarac" danas ume da uhvati usisivac, opere sudje, izbaci smece, a da ga niko ne gusi da to uradi, ili ovde jos uvek vlada balkan-koncept?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mammy:he he, pa ne znam ko voli, pogotovo peglu :wink:
A ja eto imam sina, a nesto mi tesko da ga vaspitavam da pegla i da sve radi (doduse jos je i mali). Ma, sta mislis nadje neku rospiju pa on sve radi a ona samo uziva i izrabljuje njega ??
![]()
![]()
Pa, mislim, zamisli to![]()
Super ti je fazon :wink:SINDI:mammy:he he, pa ne znam ko voli, pogotovo peglu :wink:
A ja eto imam sina, a nesto mi tesko da ga vaspitavam da pegla i da sve radi (doduse jos je i mali). Ma, sta mislis nadje neku rospiju pa on sve radi a ona samo uziva i izrabljuje njega ??
![]()
![]()
bio je super fazon na tu temu![]()
srele se dve prijateljice, i pricaju o deci...i jedna kaze...cerka mi se udala...zet mi je diiiivan, kuva pere cuva decu...cerka mi je baaas srecna...a sin se upropasto...ozenio neku rospiju...tera ga da kuva,pere, cuva decu...nesrecnik!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislite o tome
schatje:Ajmo sad... da li "savremeni muskarac" danas ume da uhvati usisivac, opere sudje, izbaci smece, a da ga niko ne gusi da to uradi, ili ovde jos uvek vlada balkan-koncept?
SINDI:mammy:he he, pa ne znam ko voli, pogotovo peglu :wink:
![]()
![]()
bio je super fazon na tu temu![]()
srele se dve prijateljice, i pricaju o deci...i jedna kaze...cerka mi se udala...zet mi je diiiivan, kuva pere cuva decu...cerka mi je baaas srecna...a sin se upropasto...ozenio neku rospiju...tera ga da kuva,pere, cuva decu...nesrecnik!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislite o tome
A antitalenat?etotako:Mene niko nije učio da peglam, prosto sam uzela peglu i bacila se na posao... mislim da peglanje ne zahteva neki talenat i rezultat nema veze sa polom.
schatje:Ajmo sad... da li "savremeni muskarac" danas ume da uhvati usisivac, opere sudje, izbaci smece, a da ga niko ne gusi da to uradi, ili ovde jos uvek vlada balkan-koncept?
DisMisaL:Je li za te domaće aktivnosti potrebno visoko obrazovanje ili se priznaju i naturščici? Da li uz redovno primenu tih aktivnosti traži i poznavanje istorijata i terminologije? Da li slušate jazz i klasiku ili može i uz narodnjake?
neee... obučeš se u sintetiku i plešeš ko Travolta u Groznici subotnje večeri...DisMisaL:Je li za te domaće aktivnosti potrebno visoko obrazovanje ili se priznaju i naturščici? Da li uz redovno primenu tih aktivnosti traži i poznavanje istorijata i terminologije? Da li slušate jazz i klasiku ili može i uz narodnjake?