Muškarac i kuvanje u kuhinji

Mora znati bar nešto da napravi, jbg ako će skapati od gladi kad mene nema kući.
Naravno ali odma jufku da razvlacinim jbg .
IMG_20241001_202550.jpg

Danas stvarno nije problem niti sramota da muškarac pripremi nešto samo je potrebno malo volje. Ako neko ima potpunu odbojnost prema kuvanju pa i ne mora. Samo, masa stvari je ukusnija i lepša kada sam pripremiš - ne u restoranu.
meni suprotno, ja bas volim oojedti dta ne znam da napravim sam, a sta god napravim sam razmisljam kako je moglo bolje

Eh pa ne može to biti ukusno kao kad sam pripremiš meso za roštilj ako ništa - nema dodataka , soje i gluposti a začiniš kako voliš.
Ali i kapiram i tebe , pa nisam ni ja nešto vešta
Moze se napraviti super, al nije to to, nemas tu masinu sto se vrti i konstatno pece, nit ja mogu iseci meso ko list papira tanko kuci ;) tajni sos mogu da prob da napravim nesto slicno, al slicno ne isto :) Mada kad napravim kuci oasuljcinu, to se i hradu ne moze pojesti 😂

Види бајо, ако си волео да куваш за себе или своје другаре на неким дружењима, што не би некад и у браку? Радиш то због лепше половине :D Друга је ствар ако ти је жена нека врсна куварица, онда даме имају предност.. :D

Види бајо, ако си волео да куваш за себе или своје другаре на неким дружењима, што не би некад и у браку? Радиш то због лепше половине :D Друга је ствар ако ти је жена нека врсна куварица, онда даме имају предност.. :D
Lepaa polovina, ja sam lepaa polovina, jaca polovina, bolja polovina :P njena je sreca sto je sa mnom, a za kuva je se slazemo 😜😜😜 bajo moj

Back