ja ću tebi spremit kranjsku i dva jaja a ti poslije spremi nešto za jeloOvo kulinarske veštine u braku deluje dvosmisleno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ću tebi spremit kranjsku i dva jaja a ti poslije spremi nešto za jeloOvo kulinarske veštine u braku deluje dvosmisleno
Čekamo te da začinišpa vidim da se vi zabavljate i bez mene,nastavite
jesi li normalan...nadrljas gore nego svabe na kozari...sto manje znas u kuhinji to bolje..Da li je neophodno ili makar poželjno da muškarac poseduje kulinarske veštine u braku?
Danas stvarno nije problem niti sramota da muškarac pripremi nešto samo je potrebno malo volje. Ako neko ima potpunu odbojnost prema kuvanju pa i ne mora. Samo, masa stvari je ukusnija i lepša kada sam pripremiš - ne u restoranu.Da li je neophodno ili makar poželjno da muškarac poseduje kulinarske veštine u braku?
Naravno ali odma jufku da razvlacinim jbg .Mora znati bar nešto da napravi, jbg ako će skapati od gladi kad mene nema kući.
pa ti si mladapa vidim da se vi zabavljate i bez mene,nastavite
pobeze ti mlada juri stigniNišta bez tebe. Zaprška je najbitnija u kuvanju.
meni suprotno, ja bas volim oojedti dta ne znam da napravim sam, a sta god napravim sam razmisljam kako je moglo boljeDanas stvarno nije problem niti sramota da muškarac pripremi nešto samo je potrebno malo volje. Ako neko ima potpunu odbojnost prema kuvanju pa i ne mora. Samo, masa stvari je ukusnija i lepša kada sam pripremiš - ne u restoranu.
Ali pazj makar su sastojci bolji , to je plus.meni suprotno, ja bas volim oojedti dta ne znam da napravim sam, a sta god napravim sam razmisljam kako je moglo bolje
Zašto ne?Da li je neophodno ili makar poželjno da muškarac poseduje kulinarske veštine u braku?
Da al eto pojesoh doner kebab berlinski danas u gradu, bez opreme nemoguce kuci, i tajni sos npr. Al razumem i tvoju stranuAli pazj makar su sastojci bolji , to je plus.
Eh pa ne može to biti ukusno kao kad sam pripremiš meso za roštilj ako ništa - nema dodataka , soje i gluposti a začiniš kako voliš.Da al eto pojesoh doner kebab berlinski danas u gradu, bez opreme nemoguce kuci, i tajni sos npr. Al razumem i tvoju stranu
Moze se napraviti super, al nije to to, nemas tu masinu sto se vrti i konstatno pece, nit ja mogu iseci meso ko list papira tanko kuci tajni sos mogu da prob da napravim nesto slicno, al slicno ne isto Mada kad napravim kuci oasuljcinu, to se i hradu ne moze pojestiEh pa ne može to biti ukusno kao kad sam pripremiš meso za roštilj ako ništa - nema dodataka , soje i gluposti a začiniš kako voliš.
Ali i kapiram i tebe , pa nisam ni ja nešto vešta
"tajni sos"Moze se napraviti super, al nije to to, nemas tu masinu sto se vrti i konstatno pece, nit ja mogu iseci meso ko list papira tanko kuci tajni sos mogu da prob da napravim nesto slicno, al slicno ne isto Mada kad napravim kuci oasuljcinu, to se i hradu ne moze pojesti
Sta se smejes bre ti xD"tajni sos"
I dalje ne kontam foru , sad me intrigiras xD"tajni sos"
Lepaa polovina, ja sam lepaa polovina, jaca polovina, bolja polovina njena je sreca sto je sa mnom, a za kuva je se slazemo bajo mojВиди бајо, ако си волео да куваш за себе или своје другаре на неким дружењима, што не би некад и у браку? Радиш то због лепше половине Друга је ствар ако ти је жена нека врсна куварица, онда даме имају предност..
Tu se ne kuva, već zakuvavaja više volim kad muškarac reši da kuva u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku.
Terasa? Ono rostilj i to?ja više volim kad muškarac reši da kuva u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku.