- Poruka
- 78.115
a ta pasta za zube neka specijalna, uništava i salmonelu, kod jaja dePa stvarno, gde ide pasta za zube sa jajima i kobasicom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ta pasta za zube neka specijalna, uništava i salmonelu, kod jaja dePa stvarno, gde ide pasta za zube sa jajima i kobasicom?
Pa da opereš zube posle jelaPa stvarno, gde ide pasta za zube sa jajima i kobasicom?
Aha to... ja mislio kao dodatak uz jaja i kobasice.Pa da opereš zube posle jela
Ma jok bre znaš kaću da kuvam-nikadDa li je neophodno ili makar poželjno da muškarac poseduje kulinarske veštine u braku?
Ona Bavarska bela sto pusti sok kad se zvace?moj specijalitet je kobaja sa jajima.
To na kraju dođe valjda hahahaahAha to... ja mislio kao dodatak uz jaja i kobasice.
vala jeste. i ima pokvarenu mastuE baš si prost.
Imam bubuljicu na nezgodnom mestuvala jeste. i ima pokvarenu mastu
Citiram:To na kraju dođe valjda hahahaah
Prvo jaja i kobaja
Onda štric prs za zube
Citiram:
Jaje na oko
Kobaja u usta
I pasta za zube na kraju
Jel?
Kraj citata.
Kako kobasica može da luči pastu za zube? Zar ne bi bilo logičnije da je svinjska mast u pitanju? I zašto na zube pobogu?
Dosadni ste više sa tom kobasicom, navalili ko mutavi na telefon.
Ma i to u kuhinji je dvosmisleno. Kao "Muškarac i kuvanje u kuhinji"... a može i "kuvanje van kuhinje".Pa to u braku, ne u kuhinji već u braku
Poželjno svakako da jeste, ali neophodno nije, pošto ja umem sasvim solidno da kuvam. U našoj porodici ja ću kuvati, a muž ume razne druge stvari koje ja ne umem i njemu ću to prepustiti.Da li je neophodno ili makar poželjno da muškarac poseduje kulinarske veštine u braku?
Pusti kuhinju, bitno je da te pušta u krevet.Obožavam da kuvam. Doduše, žena me ne pušta često u kuhinju.
Ma ni slučajno, kad ćera proba nešto da napravi, momentalno je kazni i kaži, ćeri, nemoj ti, to će tebi muž da spremi kad se udašHoću, hvala na savetu.
Neću biti nesavestan roditelj koji zapostavlja decu i dozvoljava im da sama sebi kuvaju i prže hranu.
Zenis li se?Pusti kuhinju, bitno je da te pušta u krevet.
Krčkam se polako.Zenis li se?