Muska vaga !!! (zasluzuje tri uzvicnika)

Astrodita:
Muška Vaga sa tri uzvičnika? :roll:
Njanjave,kenjkave,neodlučne,vode tračeve kao i žene,pune blokada i komleksa, nikada ne isteraju na čistac, kokete! :roll:
E, da me ne bi ''prebili'' zbog ove izjave, ovo je niži tip muškarca Vage. ;) 8)

Aaaaa, i viši tip nije ništa bolji! :lol: :lol: :lol. Verujte mi na reč! :-D
Jao asto da si mladja pa da ti pobijem te teorije...:P Inace mnogo volim te zablude da razjasnjavam na licnom primeru :) ;)

Dina81:
A kome je glavni dispozitor jel isto vazi?
Koliko sam ja primetio, vladar ascendenta nema takve osobine (ako se nadje u Vagi). Sem ako osoba nije i u podznaku Vaga. Hocu da kazem da nece imati nista protiv mirisa i parfema, ali nece biti optereceni time. Postoji izuzetak, ako je vladar podznaka u Vagi u 10. polju (ono sto nam je najvaznije u zivotu, nasi prioriteti). U tom slucaju sve sto se tice estetike, bice jako vazno ovoj osobi.

Imas li ti drugacija saznanja ili iskustva?

Astral-Blade:
Koliko sam ja primetio, vladar ascendenta nema takve osobine (ako se nadje u Vagi). Sem ako osoba nije i u podznaku Vaga. Hocu da kazem da nece imati nista protiv mirisa i parfema, ali nece biti optereceni time. Postoji izuzetak, ako je vladar podznaka u Vagi u 10. polju (ono sto nam je najvaznije u zivotu, nasi prioriteti). U tom slucaju sve sto se tice estetike, bice jako vazno ovoj osobi.

Ja se izvinjavam sto se ubacujem u temu.
Slazem se da ukoliko je vladar podznaka u vagi u 10.polju ,opisuje estete,ali isto bih dodala da estetu mozemo pronaci i ako je podznak vaga ,a venera ode u 10.polje.:)

Astral-Blade:
Primetio sam da cak i Mars u Vagi (narocito ako je vladar Sunca) voli da se namirise i to tako da ostavlja kilometarski trag za sobom :) . Zna on da mu je to jedino oruzje, jer hrabroscu i vitestvom ne moze da se pohvali.

Hahaha, opasan si ti Astral! :-) :-) :-) Grohotom se smejem!
Ali i kad ne ostavlja kilometarski trag, obavezno mirise, izbliza, mislim, nikad, ali bas nikad nema onaj drugi miris, zvan "smrad". Pricam o dve Vage koje dooobro znam.
A oko ovog vitestva, hm...no comment, sve si vec ti rekao cini mi se....;-)

Ja volim Vage, ali se poznato da mogu da budu malo pederasti - JU! Nego moraju imati malo vise muskosti pa eto dobrog primerka. Znam osobu sa podznakom u vagi i stelijumom u vagi u I polju. Bas sam ga jednom opomenula za to parfemisanje.

Kazu da su Vage majstori kada nekoga hoce da izbegnu! Kuku a pritom su i stidljivi nesigurni pa ne znas koji je vrag u pitanju! Ali mi se ne svidja sto znaju da se ponasaju kao cvetic koji ceka da bude ubran.

Neptunijanka:
Kazu da su Vage majstori kada nekoga hoce da izbegnu! Kuku a pritom su i stidljivi nesigurni pa ne znas koji je vrag u pitanju! Ali mi se ne svidja sto znaju da se ponasaju kao cvetic koji ceka da bude ubran.
Ma ponekad preCeruju s parfemisanjem i lickanjima, istina. Ali bolje i to nego...ono drugo, u svakom slucaju.
Da, a to kad muvas neku, tako zna da "iznervira", jaoooj!!!!! Kao nesto kaze, stavi "u vazduh" neku situaciju, onda se kasnije tako lako povuce. To je valjda ta nesigurnost, mene to izludjuje! Mada, i svidja mi se...svakako...

Astral-Blade:

Pa ja sam posla od svog primera, imam 5 planeta u vagi , veneru, merkur, jupiter,saturn i pluton...a venera mi je glavni dispozitor, asc je na 26* skorpije ako se ne varam to je stepen bika..ciji je vladar opet venera... mozda to sve nema veze ali sam se pronasla u prici vezanoj za vage i parfeme :) a inace svi astrolozi koji su mi radili natalnu kartu su mi naglasili da sam tip vage.... :lol: i da mi je zbog toga venera taj konacni dispozitor a ne vladar ascedenta!

Dina81:
Pa ja sam posla od svog primera, imam 5 planeta u vagi , veneru, merkur, jupiter,saturn i pluton...a venera mi je glavni dispozitor, asc je na 26* skorpije ako se ne varam to je stepen bika..ciji je vladar opet venera... mozda to sve nema veze ali sam se pronasla u prici vezanoj za vage i parfeme :) a inace svi astrolozi koji su mi radili natalnu kartu su mi naglasili da sam tip vage.... :lol: i da mi je zbog toga venera taj konacni dispozitor a ne vladar ascedenta!
Sve je tacno, samo bih dodao da Venera ne samo sto je konacni dispozitor, nego se i ona sama nalazi u Vagi. Tu sve njene osobine maksimalno dolaze do izrazaja. Kao da joj to nije bilo dovoljno :) , pa je sklopila savez (konjunkciju) sa Plutonom - vladarom podznaka (tvoja licnost, ali i izgled), koji je od nje "prisvojio" mnoge osobine. Ovaj aspekt je presudio da ti budes tip Vage. Siguran sam da je malo ko u stanju da pogodi da si ti zapravo Devica.

Astral potpuno si u pravu!!! Totalno sam netipicna devica :) ,a ako nisam dosadna zanima me koji tip muskarca mi odgovara ( posto sam od svih dobijala razlicite odg. i to obicno za znakove sa kojima i nemam kontakta niti sam ikad imala) sa kim bih se najbolje slagala??? Pliz, kad nadjes vremena ! Inace vrh sedme u biku...venera u XI u na 28*.vage....mars u IX na 5*lava
Pozdrav

Dina81:
Astral potpuno si u pravu!!! Totalno sam netipicna devica :) ,a ako nisam dosadna zanima me koji tip muskarca mi odgovara ( posto sam od svih dobijala razlicite odg. i to obicno za znakove sa kojima i nemam kontakta niti sam ikad imala) sa kim bih se najbolje slagala??? Pliz, kad nadjes vremena ! Inace vrh sedme u biku...venera u XI u na 28*.vage....mars u IX na 5*lava
Pozdrav
Rekao bih da te privlace sportski tipovi, vrlo uspesni u onom sto rade ili eventualno uniformisana lica zbog Ovna na vrhu 5. polja i aspekta Venera 0* Pluton. Taj neko vrlo lako moze biti i stranac. Odgovarali bi ti Vodolija ili eventualno neki vodeni znak. Bilo bi pozeljno da imaju Marsa u konjunkciji sa tvojom Venerom.

Astrodita:
Evo još jedan epitet: Vaga-''prženica.'' ;)

Mare, Pope, mala šala, ja muške Vage obožavam...sa jednim bila 9 lepih godina!
Pa, valjda si do sada, upoznao Astroditu i njen smisao za humor? :roll:
Nicky, ne ljuti se, i ti si ona neodoljiva Vaga! 8)
9 godina?! svaka cast! ;)
a nije te nerviralo sto ume da kasni (kako neko rece, mnoooogo)?
i sto je toliko osetljiv da se hvata za svaku tvoju rec?
mozda i cepidlaka? ili da se lepse izrazim "temeljan"... kao da je doktor po zanimanju...
vagica koju ja poznajem je bas takva... :roll:

Astral-Blade:
Rekao bih da te privlace sportski tipovi, vrlo uspesni u onom sto rade ili eventualno uniformisana lica zbog Ovna na vrhu 5. polja i aspekta Venera 0* Pluton. Taj neko vrlo lako moze biti i stranac. Odgovarali bi ti Vodolija ili eventualno neki vodeni znak. Bilo bi pozeljno da imaju Marsa u konjunkciji sa tvojom Venerom.
Hvala astral, do sad su mi govorili da bi mi odgovarale skorpije, lavovi, vage, bikovi ,device.....

sexy lady2005:
Pa pravo da vam kazem i kod mene slicno stoje stvari :), tj. ako ja nesto ne preduzmem, on se zatvori u taj svoj "romanticni svet" i tamo "pise pesme, razmislja...itd"...
Bas su cudna sorta. Super su uglavnom, ali kao da su imaginarni..:)
Toplo-hladno, nikad ne znas na cemu si sa njima, ne u tolikoj meri kao sa blizancima, ali neka slicna kombinacija, mozda za 2-3 nijanse blaza...
da stvarno zasto je to tako i stya im treba uraditi....toliko me jedan tip IZNERVOIRAO svojim bockanjem da cu na kraju da ga ZAKUCAM uz ziud i S.....:)ZEZA,M SE A MOZDA I NENajcrnje je fo sto sve nesto pokusava kad ne treba a kad treba samo ae ppovuce ...SAM SE P[OVUCE A POSLE MI PREBACUJE DA GA COOLIRAM...cak i ako nije uopshte tako?.a za bizance takodje.iako ja pricam sad o vagi......I NIJE MI JASNO KAKVI SU TO MOMCI KOJI NEMAJU HERCA DA KAZU DEVOJCI ONO STO MISLE ZAISTA U LICE VEC U NJENOM PRISUSTVU PRICAJU O NJIOJ. RECIMO SVOM ORTAKU..........I TO MI SE DESILO...MISLIM NISTA TO MENE NE CUDI.....SAD..........ALI ZASTO LJUBAV IEMOCIJE UVEK BUDU NECISTA POSLA:)I

Ne znam...
Uglavnom vaga iz moje price vise nije u mom zivotu :)
I sad kad se sve zavrsilo, cujem od zajednickog prijatelja da me je totalno drugacije skapirao, da je svasta pricao, ne znam da li je stvarno tako mislio ili je sve izmisljao i nemam pojma koji su mu razlozi za to. Kao da je bio dvostruka licnost, jedna dok je sa mnom, a sasvim druga kada nije sa mnom.
I nakon ovog mog iskustva sa lazljivom vagom (mislim da ipak jeste lazljiva), ja ipak glasam za blizance. Sa njima uvek znas na cemu si :), tj. znas da ce svasta da uradi, ali barem nece da laze i da izmislja, da sebe uzdize, a druge da srozava, kao iskompleksirana vaga...
Ne znam kakva su vasa iskustva, ali ja sam se debelo razocarala.
Ah, da, jos sam cula da se muske vage tek tako ponovo, nakon izvesnog vremena, pojavljuju u zivotima svojih bivsih devojaka !?!?! svasta :)

@ lady
Jesu lažljive i ja sam se baš baš razočarala. I ne mogu da verujem da sam dozvolila da me ubedi u neke stvari u koje sam od samog starta sumljala. Što je najgore, on je ubeđen da je neshvaćen, a ustvari ne zna šta hoće i pomalo je licemeran. Ne znam, kažu da su Vage znak ljubavi, ali mislim da nisu sposobne da budu odane i nisu spremne na odricanja.

sexy lady2005:
Sa njima uvek znas na cemu si :), tj. znas da ce svasta da uradi, ali barem nece da laze i da izmislja, da sebe uzdize, a druge da srozava, kao iskompleksirana vaga...
Ne znam kakva su vasa iskustva, ali ja sam se debelo razocarala.
Ah, da, jos sam cula da se muske vage tek tako ponovo, nakon izvesnog vremena, pojavljuju u zivotima svojih bivsih devojaka !?!?! svasta :)
Pojavljuju se. Idioti.
Bila je već tema o muškim vagama... Ubedljivo najgori znak. Sadisti, precenjuju sebe, potcenjuju sve ostalo, lažu, muljaju, kasne, slabići, večiti robovi poroka... ma fuj.

P.S. Ali, to nije ništa prema tome kako muški blizanci mogu da lažu :lol: ... No, o tom drugom prilikom.

Back