Muska tema

Da li ste ikad razmisljali koliko ste sretni sto ste musko i sto imate kitu?
Da li se ujutro divite vasem spomeniku? Ja se skroz divim svom spomeniku i svako vece ga mazim pred spavanje, to mu dodje kao neko umivanje pred san.

I skroz sam sretan sto pustim zene da jasu moj spomenik na kojem jahanje nije zabranjeno zato sto ih to cini sretnima.

I da nikad ne valja sisati travu oko spomenika samo zato sto to zene traze od vas, osim ako nema skakavaca i trava nije prevelika.

how bizzare :dash::dash::dash:

Da li ste ikad razmisljali koliko ste sretni sto ste musko i sto imate kitu?
Da li se ujutro divite vasem spomeniku? Ja se skroz divim svom spomeniku i svako vece ga mazim pred spavanje, to mu dodje kao neko umivanje pred san.

I skroz sam sretan sto pustim zene da jasu moj spomenik na kojem jahanje nije zabranjeno zato sto ih to cini sretnima.

I da nikad ne valja sisati travu oko spomenika samo zato sto to zene traze od vas, osim ako nema skakavaca i trava nije prevelika.

ja mislio da se ujutru dize sator...a iznad k... spomenik :eek::???: :think:

Ja sam sretan uglavnom sto sam musko jer:
1. Ne moram da foliram orgazam
2. Ne drka mi neki majmun po kosi
3. Ne koristim krastavce kao dildo kad dodjem nedojebana od svoje velike ljubavi kuci posle loseg sexa
4. Ne moram da se opravdavam kad se ne javim 15 minuta nakon cima ili poruke jer sam se prosrala od skembica u saftu
5. Ne moram da bedno lazem da je doticni najbolji ljubavnik u mom zivotu
6. Da lazem svakog muskarca sa kojim sam da mi je oduzeo nevinost kreten i na silu (a kkrnknuo me i bulju od prve)
7. Da kao klinka nabubrelih usmina skupljam copor napaljenih klinaca koji mi guraju noseve u bulju da bih dokazala drugaricama da sam faca
8.Da stalno tupim o ljubavi sa idealni a ****** bih se sa gedzom koji ima kitu 25cm i prala noge njegovom dedi negde u Homolju
9. Moram da jurim popularnost po internetu lazuci kao skot
10.Da posmatram sestrinom decku nabubrelu kitu po pantalonama i drkam se
11. Njuskam burazerove prljave gace izvadjene iz vesa i drndam klicu
12. Blenem kao majmun u dlakavog vodoinstalatera i zamisljam kako cepa kevu i mene u paketu

Back