Muška sujeta ili ženska ljubomara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.090
Je li ima razlike u tome?Ili se samo drugačije zove?I šta je gore?Ja mislim da ima i to dosta,zapravo znam da su drugačije.Ženska ljubomora je zajedljiva i cinična,ne toliko emotivno agresivna.Muška sujeta je nekako iskrenija i opravdanija,i isto tako nekako,emotivno agresivna.Mislim da muški mnogo više pate kad im neko povredi sujetu,nego što ženske pate zbog svojih glupih li manje glupih ljubomorisanja,koja često i nemaju opravdan razlog.U suštini mi žene smo lude lude LUDE.:lol: =)

Poslednja izmena:
.Ženska ljubomora je zajedljiva i cinična,ne toliko emotivno agresivna
Self-esteem.

Muška sujeta je nekako iskrenija i opravdanija,i isto tako nekako,emotivno agresivna.Mislim da muški mnogo više pate kad im je neko povredi sujetu
Isto self-esteem

Mislim da muški mnogo više pate kad im je neko povredi sujetu,neko što ženske pate zbog svojih glupih li manje glupih ljubomorisanja,koja često i nemaju opravdan razlog.U suštini mi žene smo lude lude LUDE
Nema savijanja da kruna ne padne...

Je li ima razlike u tome?Ili se samo drugačije zove?I šta je gore?Ja mislim da ima i to dosta,zapravo znam da su drugačije.Ženska ljubomora je zajedljiva i cinična,ne toliko emotivno agresivna.Muška sujeta je nekako iskrenija i opravdanija,i isto tako nekako,emotivno agresivna.Mislim da muški mnogo više pate kad im neko povredi sujetu,nego što ženske pate zbog svojih glupih li manje glupih ljubomorisanja,koja često i nemaju opravdan razlog.U suštini mi žene smo lude lude LUDE.:lol: =)

Nikad mi nije bilo jasno:manikir:

Postovani korisnici,

Zbog lakseg citanja i razumevanja vasih poruka i urednijeg izgleda celog foruma
doneta je odluka kojom se ne dozvoljava:
- da cele poruke budu napisane velikim slovima,
- da cela poruka bude napisana slovima "u boji",
- da cela poruka bude napisana u boldu
Korisnike koji se ne budu pridrzavali ovog pravila cemo upozoriti, a post obrisati ili temu zakljucati.
Koriscenje ovih opcija postoji i nije zabranjeno, naprotiv, ali samo u slucajevima kada se zeli,u poruci nesto naglasi i izdvoji od ostatka teksta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back