- Poruka
- 51.779
Mog komsiju je tukla zena. Vreme je da se zaustavi nasilje, i da se zastite muskarci zrtve zlostavljanja, Zene su se izborile za svoja prava, a sad mi moramo za svoja.![]()

"Ja sam protiw toga ustao!" :hahaha:

Mog komsiju je tukla zena. Vreme je da se zaustavi nasilje, i da se zastite muskarci zrtve zlostavljanja, Zene su se izborile za svoja prava, a sad mi moramo za svoja.![]()
Хахахаааааа....... смешна тема, чуди ме овако нешто јер:
Srbi najobdareniji u Evropi :: Vesti.rs
Source: www.vesti.rs
jeli nisu srbi i najpamentiji najžešči i najbolji ratniki ?
dakle oni su superirona rasa
Хахахаааааа....... смешна тема, чуди ме овако нешто јер:
Srbi najobdareniji u Evropi :: Vesti.rs
Source: www.vesti.rs
jeli nisu srbi i najpamentiji najžešči i najbolji ratniki ?
dakle oni su superirona rasa
Mada ovo nije baš politika,nećemo da lockujemo...što bi smo...sve teme treba da žive u miru i ljubavi!
Ajde, ajde, lepo se na ovoj temi izalite svi!![]()
Ajde, ajde, lepo se na ovoj temi izalite svi!![]()
Ma ne zajebavaj bre, kad muškarac neće da bije ženu koja ga maltretira onda je seka-persa, ženski Petko i jadnik a kad je bije onda je divljak i nasilnik. Ništa vam ne valja !
..kad bi smeli..![]()
Prvo nauči srpski pa ćemo ondaK da diskutujemo.
Tema ima političku konotaciju zato što je osnivač "Muške sigurnosti" Dušan Trifunović funkcioner Nove Srbije i bivši predsednik Opštine Ćuprija. A i znam ga lično i personalno koji je.![]()
Ma ne zajebavaj bre, kad muškarac neće da bije ženu koja ga maltretira onda je seka-persa, ženski Petko i jadnik a kad je bije onda je divljak i nasilnik. Ništa vam ne valja !
..kad bi smeli..![]()
ma žene su nežne, one kad udare i ne boli,
šta muškarcima fali da s vremena na vreme dobiju po koju nežnu ćuškicu?![]()
Toliko o shvatanju pošalice...
Po guzi?![]()
Ona rečenica je u mojoj interesnoj sferi zato što nije upućena samo tebi nego i upravi foruma.
A šta devojkama i ženama fali da s vremena na vreme dobiju neku ćušku od muških, i ki*u da izbiju oči i ribicu ?![]()
![]()
Ona rečenica je u mojoj interesnoj sferi zato što nije upućena samo tebi nego i upravi foruma.
A šta devojkama i ženama fali da s vremena na vreme dobiju neku ćušku od muških, i ki*u da izbiju oči i ribicu ?![]()
![]()
cao svima
Jel ti to tako na svakoj temi: "pozdrav" i "cao", ili.....?![]()
ЖеМскиње, да се под хитно удаље са теме!!!
АЛИ ПОД ХИТНО!!!
Да можемо на миру, као мушкарци, да се изјадамо и поверимо један другом!!!
Ma,ne,ovo je redak spam obično pišem citate koji vređaju Jasera Arafata,npr."Nema bitke nema rata bez Jasera Arafata" i s tim upadnem na temu.Ili:"Nema nigde pravog rata,bez Jasera Arafata."