Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
У праву си...
Заиста сам ћорак, а уз то и непромишљен...
Ko prizna, pola mu se prašta. Evo, sve sam ti oprostila.

Elektra, ne uzbuđuj se. Tako se mi malo svađamo, malo volimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У праву си...
Заиста сам ћорак, а уз то и непромишљен...

Taman posla da ih objavim! Pa nemam ih, sve sam izbrisala.
Zašto da objavljujem nešto dosadno? Ja sam novinarka i volim senzacije, a te poruke nisu imale "težinu" koju sam očekivala od nekog kao što si ti.
Ja mislila da si nešto posebno, kad ono- ćorak!
Размишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?
Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)
Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Питање је колико наш избор љубавнице/љубавника говори о нама самима?

Kako senzacije i tezinu da ocekuje neko ko sam ne posjeduje bar dio neceg takvog?
????
ma imala ja takve pacijente...i ono ..prija to jer si opusten iako nijesi previse uzbudjen.. znas nece odustati dok te ne zadovolji....a nevolja je sto smo mi zene cudna bica...posle ti naidje neka strvina koja te mnooogo uzbudjuje..i ti postanes lakoorgazmicna preko noci
...a oni pregaoci ti ne padaju vise ne pamet... ebg..

divi ove sto vuce na svoju vodu))
e opet ti na pogresnu vodenicu...nisam ja rz brzotrz
.....jao ja vam se izvinjavam ljudi...ja nijesam mislila da to objavljujete(i snimak izbrisite
)...samo mi se ucinilo malo nisko od muske stane sto je uopste pomenula taj pp pa sam prkomentarisala ..meni bi to na primer znacilo da treba da kupim najbrzi auto i bjezim od takvog muskarca 'iljadama kilometara jer .......... jednostavno....ne mogu da mu vjerujem....
..
ma imala ja takve pacijente...i ono ..prija to jer si opusten iako nijesi previse uzbudjen.. znas nece odustati dok te ne zadovolji....a nevolja je sto smo mi zene cudna bica...posle ti naidje neka strvina koja te mnooogo uzbudjuje..i ti postanes lakoorgazmicna preko noci
...a oni pregaoci ti ne padaju vise ne pamet... ebg..
samo mi se ucinilo malo nisko od muske stane sto je uopste pomenula taj pp pa sam prokomentarisala ..
složila bih se, samo što je to bila ženska strana, i to prije ove teme
Размишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?
Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)
Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Питање је колико наш избор љубавнице/љубавника говори о нама самима?

Не да ниси пратила..nisam nesto pratila temu ali ono malo sto sam pogledala, samo da dodam nesto.
te sto brzo svrsavaju, ne znaci da sa svakim brzo svrsavaju. kao i te sto im treba vremena, ne znaci da im sa svakim partnerom treba dosta vremena. to mogu i iz licnog iskustva. tako d aje tesko praviti grupacije ovih i onih, ima tu mnogo faktora koji odlucuju o "brzini".

nisam nesto pratila temu ali ono malo sto sam pogledala, samo da dodam nesto.
te sto brzo svrsavaju, ne znaci da sa svakim brzo svrsavaju. kao i te sto im treba vremena, ne znaci da im sa svakim partnerom treba dosta vremena. to mogu i iz licnog iskustva. tako d aje tesko praviti grupacije ovih i onih, ima tu mnogo faktora koji odlucuju o "brzini".
A jel mislis da je isti slucaj s muskarcima?

Novalista sto se Kojica nadrndala na tebe?![]()
Naravno..samo gde si videla da muskarci ismevaju zene posle kratkih multiply orgazmane znam.
cak nisam ni o zenama u vecini pricala, nego sam se pozvala na empiriju![]()
Naravno..samo gde si videla da muskarci ismevaju zene posle kratkih multiply orgazma![]()

ja onda na sav glas: utataaaaaaaaaaaaaaaa![]()

А ово си се позвала на емпатију?nije, to joj je prirodno stanje. neka je. sta ce jadna
![]()

А ово си се позвала на емпатију?
Твоје природно стање и моје, нису исто. Ја ти нисам огледало.
И то ћу ти рећи сваки пут, све док то не схватиш. :wink:
И док не научиш да ми не скачеш за врат са небулозним и плитким коментарима, које вероватно сматраш духовитим...
а онда се измигољиш и оставиш своје пријатеље да јадну заштите од пакосне којице...![]()