Мушка размишљања...

Kojice, to što se ovdje neko dobro slaže sa Novom - sa kojom se ti ne slažeš - ne znači da te bilo ko mrzi i da misli da si pakosna.
A ti ako u glavi imaš teoriju zavjere - to je tvoj problem.
Šupljiraš o tome danima, j.b.t.
Ко је тебе прозвао? Миленце, Миленце..
Где сам ја поменула теорије завере...:lol:

Слажи се ти са ким хоћеш. Мени не смета. :wink:

nisam nesto pratila temu ali ono malo sto sam pogledala, samo da dodam nesto.
te sto brzo svrsavaju, ne znaci da sa svakim brzo svrsavaju. kao i te sto im treba vremena, ne znaci da im sa svakim partnerom treba dosta vremena. to mogu i iz licnog iskustva. tako d aje tesko praviti grupacije ovih i onih, ima tu mnogo faktora koji odlucuju o "brzini".

ti si vrlo sazeto i lijepo rekla ono sto sam je duzila u dva tri posta.

Ко је тебе прозвао? Миленце, Миленце..
Где сам ја поменула теорије завере...:lol:

Слажи се ти са ким хоћеш. Мени не смета. :wink:

Sama sam se prepoznala među nečijim prijateljima, to ne moram tebe da pitam.

Ali to tebi valjda ne smeta, :think: ...kontradiktorna si.

I nemoj da mi tepaš, ne cijenim tvoj cinizam i ironiju ni koliko lanjski snijeg.

Poslednja izmena:
Sama sam se prepoznala među nečijim prijateljima, to ne moram tebe da pitam.

Ali to tebi valjda ne smeta, :think: ...kontradiktorna si.

I nemoj da mi tepaš, ne cijenim tvoj cinizam i ironiju ni koliko lanjski snijeg.
Наведи контрадикторност. Конкретно?

Нисам ја рекла да њени пријатељи сматрају да сам ја пакосна.
Можда сматрају а можда и не. Не знам.
Нити сам рекла да ми смета то што она има пријатеље.
Нити сам рекла да су њени пријатељи исти као и она.

''to što se ovdje neko dobro slaže sa Novom - sa kojom se ti ne slažeš - ne znači da te bilo ko mrzi i da misli da si pakosna.''
''ne cijenim tvoj cinizam i ironiju ni koliko lanjski snijeg''
Да није ово контрадикторно? :think:

Ето преварила си ме да немаш лоше мишљење о мени, па сам ти тепала.
Извини. Нећу више никада. :)

Размишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?

Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)

Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Питање је колико наш избор љубавнице/љубавника говори о нама самима?

Koliko izbor žene govori o njoj samoj kada tebe tako " normalnog " izabere?Neka teškoorgazmična srećnica
I odakle ti pravo da praviš podelu žena na normalne i ne normalne?
Srećom pa ima normalnijih muškaraca od tebe

Koliko izbor žene govori o njoj samoj kada tebe tako " normalnog " izabere?Neka teškoorgazmična srećnica
I odakle ti pravo da praviš podelu žena na normalne i ne normalne?
Srećom pa ima normalnijih muškaraca od tebe

Не знаш значење речи нормално.
Право црпим из истог основа из ког и ти кад мене сматраш ненормалним.
Није ми јасно зашто људи који немају шта конструктивно да кажу морају да износе своје мишљење, кој ето успут и није.

Ти појма немаш о чему ја сам ја писао.
Требало би да се сконцетришеш на оно што тамо стварно пише, а да мало занемариш то какве доживљаје изазива код тебе.
Свака жена која ме лично познаје би се поприлично насмејала када би чула да ме неко назива шовинистом..
Но, није ни битно.
На крају крајева, и ти си у годинама кад се ставови не мењају, а ни начин разимшљања тако да ни ја нисам заинтересован за дискусију с тобом.
Оне су углавном бесплодне.
Одговор на твоје питање.
Треба да схватиш разлику између секса и сурогата секса и све ће ти бити јасно по том питању...

besplodna ti jaja bila

Poslednja izmena:

Back