MUŠKA PROVOKACIJA

Za koga se vi to ženske šminkate, lakirate, frizirate, dzogirate, solarišete ??? Zbog sebe, muža, dečka ? Teorije nema, to vi radite zbog konkurencije u svom rodu i okruženju . Kako to da se mi muškarci ne friziramo svake nedelje, ne idemo kod manikira, pedikira ?

Kako to, mi muškarci , bar je samnom to slučaj, nikada u životu nismo stavili neku pomadu na lice, a imamo kužu 100 puta bolju no vi koji to radite svaki dan...kako to, vama treba sat vremena boravka u kupatilo, a nama jedva minut? Kako to, da su naši nokti kvalitetniji od vaših, a vi ih svake nedelje mazite, pazite, farbate i ukrašavate.

Kako to, vi ženske imate na sebe po 5 lančeva,
prstenja, ogrlica, mindjuša i boga oca, a mi jedva da sat prihvatamo da stavimo na ruci. Čemu to papagasko-kindjurisko ponašanje vas žena , devojaka? Za koga se to vi ukrašavate, za karneval u Riju, ili za poglede nekih muškaraca sa kojima i onako nećete biti-valjda.

Kako mi muškarci kupimo cipele i odlučimo se za dva minuta za model, a vi morate nedelju dana da obidjete 100 prodavnica, i obično se desi, da su sve cipele prouzvodene, naravno samo model koji ste vi zamisli se nije još proizveo ? Imam još stotinu pitanja, ali broj limitiranih karaktera slova me sprečava da vam i dalje postavljam pitanja!!! Ali i na ove moje zapitanosti gore, teško da imate neke smislene odgovore.

Ја се сређујем јер волим лепо да изгледам. То је нормална ствар.

А да се не лажемо, већину мушкараца мрзи и зубе да плакне. Срам вас било! :rotf:

А то што се питаш зашто је то тако...па ето тако је. Као кад би тебе неко питао а што ти стално гледаш за тим истим женскињама које се среде, што гледаш фудбал или зашто те мрзи да се обријеш ујутру. Ето јер си мушкарац, то је тако.

Ja se sredjujem iskljucivo zbog sebe jer se lepse osecam. Naravno da ne stavljam na sebe kilo sminke i nakita to je sve diskretno jer nemam razloga da se toliko namontiam da bih lepo izgledala, u stvari mislim da ni jedna zena sebe nije ulepsala kada se toliko nakidjuri. Kada se doteram onda se lepo osecam i to se reflektuje na samopuzdanje, i kada me i primeti neki muskarac ja verujem da je to zbog toga sto ispliva to neko samopouzdanje a ne zbog toga sto imam stiklu 12. i sl.

Ih...sto je to uopste bitno, nisam nikad ni razmisljao previse o tome...
mislim da je u pitanju zivotinjski instinkt za produzavanjem vrste, one se trude da izgledaju nam sto privlacnije, a mi se mozda ne doterujemo toliko ali...nema muskarca kooji bar u adolescenciji nije bio opsednut duzinom penisa, misicima, neki i bradom( pogotovo kada nece da raste kada mi mislimo da treba, nego kasni malo)...uopsteno svojom muskoscu(bar mi mislimo da je to muskost).
Znam moge koji i sada kao matori konji idu u teretane...Zasto?
Muski mnogo vole da se hvale svim i svacim - koliko si samo puta cuo price o tome koliko koji moze recimo da popije. to decaci obozavaju da prepricavaju, narocito ako je neka devojka u blizini. Naveo sam namerno banalne stvari, ali one su najjaci dokaz mojim tvrdnjama
Pored fizickih odlika muski se cesto ponasaju cudno, pogotovo kada je u blizini neka dobra cica...sepure se i razmecu ne bi li ispali sto veci muzjaci.
Sve je to OK...sve je u redu, ne lupaj glavu o tome zasto se zene doteruju...

Za koga se vi to ženske šminkate, lakirate, frizirate, dzogirate, solarišete ??? Zbog sebe, muža, dečka ? Teorije nema, to vi radite zbog konkurencije u svom rodu i okruženju . Kako to da se mi muškarci ne friziramo svake nedelje, ne idemo kod manikira, pedikira ?

Kako to, mi muškarci , bar je samnom to slučaj, nikada u životu nismo stavili neku pomadu na lice, a imamo kužu 100 puta bolju no vi koji to radite svaki dan...kako to, vama treba sat vremena boravka u kupatilo, a nama jedva minut? Kako to, da su naši nokti kvalitetniji od vaših, a vi ih svake nedelje mazite, pazite, farbate i ukrašavate.

Kako to, vi ženske imate na sebe po 5 lančeva,
prstenja, ogrlica, mindjuša i boga oca, a mi jedva da sat prihvatamo da stavimo na ruci. Čemu to papagasko-kindjurisko ponašanje vas žena , devojaka? Za koga se to vi ukrašavate, za karneval u Riju, ili za poglede nekih muškaraca sa kojima i onako nećete biti-valjda.

Kako mi muškarci kupimo cipele i odlučimo se za dva minuta za model, a vi morate nedelju dana da obidjete 100 prodavnica, i obično se desi, da su sve cipele prouzvodene, naravno samo model koji ste vi zamisli se nije još proizveo ? Imam još stotinu pitanja, ali broj limitiranih karaktera slova me sprečava da vam i dalje postavljam pitanja!!! Ali i na ove moje zapitanosti gore, teško da imate neke smislene odgovore.
spremamo se za shvalera :D
mackamo se farbamo se al dzaba nam kad i tad su muskarci lespi od nas :D
obilazimo 100 prodavnica jer realno nemamo pametnija posla a i mozak nam nije tjuniran na slozenije zadatke od toga :D
tako da gej je ok :D
nema na cemu i drugi put :D

Back